Bildirim
telefonu jelatinsiz kullanmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Machan
arkadaşlar ben yeni telefon aldım ancak şuanda jelatin alabilecek durumda değilim ekranın çizilmesini önlemek için ne yapabilirim ? elimde ekran kalemi var bu arada
biraz özen gösterirseniz bir şey olmaz, anahtarla yada bozuk parayla aynı cebe koymayın mesela. -
quote:
Orijinalden alıntı: burak0601
quote:
arkadaşlar ben yeni telefon aldım ancak şuanda jelatin alabilecek durumda değilim ekranın çizilmesini önlemek için ne yapabilirim ? elimde ekran kalemi var bu arada
biraz özen gösterirseniz bir şey olmaz, anahtarla yada bozuk parayla aynı cebe koymayın mesela.
Haklı mesela ben jelatin kullanmıyorum telefonda kılcal çizik bile yok biraz dikkatli ol yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim yorumlar için ben zaten çoğunlukla ekran kalemi kullanıyorum
Hocam masaya filan koyarkende dikkat et arkası icin cizilmesin diyorsan selpak koy mutlaka masaya sonra ustune koy .
İp4 3ay kullandım 1ayı jelatinsizdi resmen hoşaf oldu.
Galaxy s2 16 ay kullandım kılıf ve jelatinsizdi sıfır gibiydi.
5 aya yakın oldu onex+ kullanıyorum kasa ve ekran ne yaparsam yapayım daha incecik çizik bile atamadım. Tabi kalkıp üzerinde beton kırarsanız mutlaka zarar görür ama kasa yapısına göre her telefon farklılık gösterebiliyor. Mesela s2 kasa olarak çok sağlamdı s3 sonra çıkmasına rağmen yarısı bile olamaz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonunuzun ekran tipine gore degisir gorilla ise.zor cizilir ama basit plastik gibi camsa bozuk parayla aynı cebe bile koymaya degmez hocalarımında dedigi gibi biraz dikkat ederseniz bir sey olmaz.
Benim telefon sony xperia sp telefon jelatinsiz üst dokunmatik bozuldumu bilmiyorum jelatin alsam geçerim?
Arkadaslar jelatin 10 TL degilmi 2 bin tl lik cihaz almişsin sonucta
quote:
Telefonun çizilmeye dayanıklılığı marka ve modeline bağlıdır, her firmanın kullandığı malzeme kalitesi farklıdır. Kimi telefonlar basit plastik kapaklı, kimisi çelik kadar sağlam olabiliyor. Ama benim tavsiyem en kısa zamanda jelatin al telefona. Sonuçta çok pahalı birşey değil, kılıfla birlikte ucuza yaptırabilirsin; tabi kılıf da almak istersen. Uzun ömürlü olması açısından daha iyi olur diye düşünüyorum. -
Jelatin kullanıp kullanmamak elbette bir tercih.. Mantıklıda sayılır. Ama jelatini çizik cizik olmuş ve hala telefonu öyle kullananları pek anladığımı söyleyemem. Yani altındaki camın sağlam olması, sen gormedikten sonra ne işe yararki.. Bence ya jelatin kullanıp cizildikce yenilemeli yada kılıfla jelatinsiz kullanmali..
Cihaza Tonla para verip 10 liralik Malzemeye durumum yok demek nasıl bir ironi'dir
Ayrica Telefon yeni ise üstünde jelatinle geliyor zaten bende 6 ay once aldim samsung demo jelatini ile kullaniyoruk baya kalin
GG3 veya GG4 camli ise cihaz gerek yok jelatine yok kullanmak istiyorsan illa temperli cam kullan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- media markt fatura sorgulama
- belediyelerden gelen mesajlar nasıl engellenir
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- samsung a15 ne zaman çıktı
- exynos 1480
- exynos 2400
- samsung s24 plus özellikleri
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X