Şimdi Ara

Telefonu yastığın altına koyup uyudum başıma bu geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gece yatarken telefonu yastık altına koydum . Sonra uyandığımda telefon ateş gibiydi . Hemen pili çıkartım tefonu soğuttum. sonra pili geri taktım. Telefonun dokunmatığı çalışmıyor. yandaki tuşlar ses açma kapama güç tuşu felan çalışıyor ama dokunmatik ekrana görüntü gelmesine rağmen üstelik telefonda çalışıyor mesaj geldiğini felan görebiliyorum. Kulaklığımın müzik açma tuşuna bastığımda müzikçalar geliyor. felan yani telefon yazılımsal olarak eskisi gibi mesaj bile geliyor. Ama dokunmatik malesef :( varmı bir çözümünüz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonu Yastığın Altına Koyuncaya Uyumak: Sağlığın için Riskler

Telefonunu yastığının altına koyup uyumak, yaygın ancak tehlikeli bir alışkanlıktır. Bu eylem aşağıdakiler gibi ciddi sağlık sonuçlarına yol açabilir:

Isınma ve Yanma:

Telefonlar çalışırken ısı yayar. Yastığın altında kaldığında, bu ısı hapsedilerek telefonun aşırı ısınmasına neden olabilir. Bu ısı, doğrudan cilt temasından kaynaklanan yanıklara yol açabilir.

Boğulma:

Uyurken yastığın yüzüne düşmesi durumunda, yastığın altındaki telefon boğulma riski oluşturabilir. Telefon, hava yollarını tıkayarak solunum problemlerine yol açabilir.

Radyasyon:

Telefonlar, elektromanyetik radyasyon yayar. Yastığın altına koymak, bu radyasyona daha fazla maruz kalmana neden olabilir. Uzun süreli maruziyet, sağlık sorunlarına yol açabilir.

Boyun ve Omuz Ağrısı:

Yastığın üzerinde telefonla uyumak, başını ve boynunu doğal olmayan bir pozisyonda tutmaya zorlayabilir. Bu, boyun ve omuz ağrısına ve gerginliğine neden olabilir.

Uyuyamama:

Telefonun yaydığı ışık ve ses, uykuya dalmanı ve kaliteli uyku almanızı zorlaştırabilir. Bu, yorgunluk, konsantrasyon güçlüğü ve diğer sağlık sorunlarına yol açabilir.

Telefonunu Yastığın Altına Koymaktan Kaçın:

Telefonunu yastığının altına koymak yerine, uyurken yatağından uzak bir yere bırakmalısın. Bu, yukarıda belirtilen sağlık risklerini önlemeye yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benimde basima gelmişti.Ara ara algilamisti ama çoğunluk hiç çalışmadı. Bende parcaladim.1 hafta olmuştu alalı.Fly Mobile diye dandik biseydi.Eti ne budu ne ısınmış beyimiz.Ben samsungla hep yastık altında uyuyorum bir senedir bisey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SemihTürk kullanıcısına yanıt
    Sağlık için zararlı böyle yapmanızı tavsiye etmem.

http://m.haberturk.com/saglik/haber/903426-yastik-altina-telefon-koymayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam gördüğüm iyi oldu bilgilendirme için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hep yastigimin altina koyup uyuyorum bir sorun çıkmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yawhu bişey olmuyou 1 senedir bir halt olmadı . Bugün oldu simdi dokunmatiği bozuldu lanet olası bir zorluğu var :/
  • Çok zararlı sağlık için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar yastık altı uyumayın Allah korusun beyin tümörü falan çıkar.

• Yastık altında uyunurmu arkadaşlar Olabildiğince uzağa koymanızı tavsiye ederim . Ben genelede pc nin yanın koyarım hem uzakta durur hem de alarmı duyarım .
  • Bu arada Cihaza su teması garanti dışı bırakıyormu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.