Şimdi Ara

Telefonum 4.5G destekliyor fakat turkcell telefonunuz 4.5G desteklemiyor diyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce Türk Telekomdan Turkcelle geçiş yaptım.4.5G ye geçiş yapabilmek için 4.5G yazıp 2222 ye mesaj attım fakat cihazınız 4.5G desteklemiyor diye mesaj geldi.Telefonum Samsung Galaxy S8 orjinal IMEI kayıtlı mediamarkt mağazasından türkiyeden aldım(samsung türkiye garantili).Turkcell müşteri hizmetlerini 50-60 kere aramışımdır samsungla görüşün dediler görüştüm telefona format attım.BTK ile görüşün dediler görüştüm IMEI orjinal bir sıkıntı yok dediler.Elimden gelen her şeyi yaptım fakat sorunum çözülmüyor.Bilen,başına böyle bir sorun gelen varsa çözüm yolunu biliyorsa aydınlatabilirse sevinirim.Teşekkürler...Telefonum 4.5G destekliyor fakat turkcell telefonunuz 4.5G desteklemiyor diyor.Telefonum 4.5G destekliyor fakat turkcell telefonunuz 4.5G desteklemiyor diyor.

• Telefonunun güncel mi sim kartı başka telefona takıp açıp kendi telefonunuza takmayı deneyin
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Telefonum güncel sim kartı başka telefona takıp denedim orda bi sıkıntı çıkmadı.Sıkıntı benim telefonumda gibi görünüyor ama telefonum da ne gibi bir sıkıntı olabilir ki türk telekom kullanıyorken bi sıkıntım yoktu telefonu fabrika ayarlarına dönerdim daha ne yapabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon 4,5G ye bağlanıyorsa sorun yok. Eğer volte vs için istiyorsanız öncelikle başka bir destekli cihaza sim kartınızı takıp ayarları kurup tekrar telefonunuza takınca izin verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Evet interneti açtığımda 4.5g yazısı çıkıyor bağlanıyor büyük ihtimalle ama dediginiz gibi mesela HDSES özelliği ya da volte hizmetlerinden yararlanamıyorum zaten oturduğum yerde turkcell 2-3 bar çekiyor.Ama neden turkcell telefonumu 4.5g desteklemiyor diye görüyor anlayamıyorum.Başka bi S8 de denedim sorun olmadı.

• Telefonum 4.5G destekliyor fakat turkcell telefonunuz 4.5G desteklemiyor diyor.

• safademir kullanıcısına yanıt
    Öncelikle volte için sim kartı başka cihaza takıp aktif edin. Aktif olduğundan emin olduktan sonra kendi cihazınıza taktığınızda servisten yararlanabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Telefonum 4.5G destekliyor fakat turkcell telefonunuz 4.5G desteklemiyor diyor. Bu simge var telefonumda servis aktiflesmismidir.

Deneme araması yaptım arama sayfasında HD ibaresi çıktı ses kalitesinde artış fark ediliyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• safademir kullanıcısına yanıt
    Simge varsa sorun yok.

• "İkinci numaram Turkcell'de" gibi ismi olan bir düzenlemeleri olmuştu. (Ya da servis mi demek gerekiyor adına bilmiyorum.) Ona üye oldunuz mu hiç? (O uygulamaları bende bir dizi sorun oluşturmuştu ancak 4.5G sorunu değildi. Zaten eski telefonlarda denemiştim hatları.)

O servislerine üye olmuş muydunuz? (Turkcell'in yeniliklerine bulaşmak risk taşıyor.)
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Yok herhangi bir servise üye olmadım zaten yeni geçmiştim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.