Şimdi Ara

Telefonum bildiğiniz haşlandı :D yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar havuza telefonla girdim bir dalgınlıkla, oda kartı var sanıyordum, telefon varmış meğersem . 2 ay oldu alalı iphone se telefon, hemen çıkardım sudan, telefonu kapatmaya çalıştım, kapatamadım. kenara koydum. öyle ısındı ki anlatamam, dokunulacak gibi değildi, bir ara flaş yanıp yanıp sönmeye başladı o da sarımtırak bir renkte yanıp söndü. sanırım pişiyordu telefon o sırada. bir 5 dk sonra telefon soğudu. bendeniz telefonun içten yandığını düşünüyorum, şu an pirinçte yatıyor telefon ancak bir kaç kere taktım şarja tepki vermedi. umut fakirin ekmeği sizlere de sorayım dedim. daha önce gerek iphone 4s, 5, 5s im suya düştü ancak hiçbirinde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. sizce garantisiz kurtulma şansı var mı bu telefonun ? ki garantiye göndersem de bayağı bir kitlenecek sanırım. daha önce bu sorunla karşılaşanınız oldu mu ?

• Su alan cihazı sarja takmaya çalışmışsınız. Kısa devre ihtimali çok yüksek. Cihazın içi alkol ile temizlenmeli. Sonra pirince yatırılabilirdi. En çok yapılan yanlış su alan telefona güç uygulamak/göndermek. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

Su alan cihazı sarja takmaya çalışmışsınız. Kısa devre ihtimali çok yüksek. Cihazın içi alkol ile temizlenmeli. Sonra pirince yatırılabilirdi. En çok yapılan yanlış su alan telefona güç uygulamak/göndermek. Geçmiş olsun.

bayağı sonra taktım şarja ancak teşekkürler yorumunuz için.
  • Tristan Tzara kullanıcısına yanıt
    İnşallah az zararla atlatırsınız hocam ya..

• telefon anlattigina gore sarimtrak bir kelime i sahadetle zaten hakki rahmetine kavusmus :) bence oksitlenmeden pirince yatirabildiysen en azindan adanada nemden boyle oldu falan diye yutturursun belki 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

İnşallah az zararla atlatırsınız hocam ya..

umarım çokça teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: occaut

telefon anlattigina gore sarimtrak bir kelime i sahadetle zaten hakki rahmetine kavusmus :) bence oksitlenmeden pirince yatirabildiysen en azindan adanada nemden boyle oldu falan diye yutturursun belki 😂

bana da öyle geldi, son nefesini verdi orada. bende öyle demeyi düşünüyorum.
  • Hazır iPhone 7 çıkmışken almak için bahane olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.