Şimdi Ara

telefonum çalındı ne yapmam gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony ericson k300i telefonum çalındı im no elimde war ne yapmam gerek
    yazabilirmisiniz?
    şimdiden tşk...

• karakola gideceksin başka ne yapabilirsin ki.
  • karakola gideceksin onlar seni savcılıga yönledirecekler ifade vereceksin sonra kvk teknik servisine git garantiliyse. ım numaranı ver eger oraya o ım nolu cihaz gelirse sana haber veriyorlar
    geçmiş olsun...
  • en az 1 sene beklersin benim arkadaşımında çalınmıştı savcılık felan halen gelecek haber 2 sene oldu
  • evet bunları yapmalısın
    quote:

Orjinalden alıntı: cck

karakola gideceksin onlar seni savcılıga yönledirecekler ifade vereceksin sonra kvk teknik servisine git garantiliyse. ım numaranı ver eger oraya o ım nolu cihaz gelirse sana haber veriyorlar
    geçmiş olsun...
  • fatura değilse bişi yapmıyolar sanırım faturayı yanıda götür
  • karakola gıdıcen tel. bılgılerını vercen. ve beklıcen artık ne cıkarsa ortaya... benım calındı 14-15 ay oldu hala ortada yok
  • 2 3 sene once 7610 calınmıstı telefondan hala haber yok savcılık takıpsızlık kararı vermişti bizde takıp etmedık. parasını aldık. geçmiş olsun bu arada. fazla ugrasmıyolar. ustune bir bardak soğuk su çsen daha iyi olur ama su çok soğuk olmasın hasta olursun.
  • Seni üzmek istemem ama dost acı söyler...
    Artık hırıszların da teknolojiden haberi var .Yani Adam senin telefonunu çalar çalmaz imei numarasını değiştiriyor:Yeni senin telin k300 mü gidiyor ona 3310 un imeisini kopyalıyor.Tabi bundan sonra da savcılık olmayan telefonunu arıyor...Ama belki senin teli çalan hırsızın bu olaylardan haberi yoktur....

Edit:İmlea...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamestah -- 29 Kasım 2006; 22:35:47 >
  • valla kardeşim polismiş, uydudan telefonu takip olaylarıymış hepsi hikaye
    hiç yorma kendini böyle şeylerle
    belki kızacaksın ama bi bardak su içi yutkun gitsin başka yapabileceğin hiçbir şey yok
  • Öyle diye diye gidiyo işte aletler...

Peşini bırakmicaksın kardeşim çatır çatır elindne gelen herşeyi yapcaksın

Ağustos ayından annemin 6111 telefonu çalınmıştı ve bu sabah beni aradılar yakalandığına dair Telefon geri geldi kısacası! tezgahtan satılmış alet, kullanıcıda yakalandı, peşini bırak diyenlere bakma sen...... Geri gelince su değil, başka şeylerle ıslatırsın Ama ne yap ne et savcılığa ordan da turkcell e \ telsim e gitmesini sağla imei no'sunun.....
    quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

valla kardeşim polismiş, uydudan telefonu takip olaylarıymış hepsi hikaye
    hiç yorma kendini böyle şeylerle
    belki kızacaksın ama bi bardak su içi yutkun gitsin başka yapabileceğin hiçbir şey yok

• nasıl yakaladılar ?
    Çünkü gerçekten kolay bişey değil çalınan telefonun geri gelmesi
    arkadaşa olayı anlatırken benden niye alıntı yaptın anlamadım herkes kendi düşüncesini belirtiyo
    kendi düşünceni yaz başkalarının düşüncelerine saygılı ol

quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Öyle diye diye gidiyo işte aletler...

Ağustos ayından annemin 6111 telefonu çalınmıştı ve bu sabah beni aradılar yakalandığına dair Telefon geri geldi kısacası! tezgahtan satılmış alet, kullanıcıda yakalandı, peşini bırak diyenlere bakma sen...... Geri gelince su değil, başka şeylerle ıslatırsın Ama ne yap ne et savcılığa ordan da turkcell e \ telsim e gitmesini sağla imei no'sunun.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 29 Kasım 2006; 23:09:45 >

• Saygıdan kusurum yok zaten, anlamamışsın üstüne su iç dedinya, ona ithafen ben de öyle diye diye gidiyor işte dedim.... sana hitaben değil...

Dediğim gibi gayet yakından takibe aldık işlemleri ve herşeyin zamanında "zaman aşımına uğramadan (6ay)" halledilmesini sağladık... Genelde insanlar karakola gittikten sonra takibi bırakıp beklemeye çekiliyolar... Biz de öyle yaptık ama şeytan dürttü bi karakolu kolaçan ettim ve savcılığa falan bişey gönderilmemişti.... onu hallettim ordan da turkcell'e bildirildi ve imei numarası ile arama çıkartıldı... 1 hafta gibi bi süre geçtikten sonra cihaz bulundu ve şu an savcılıkta, gidip almak kaldı sadece.... Tezgahtan satın aldığını öne süren adamın başı yandı tabii kanıtlayamadığı için, ama elden bişey gelmez, almasaydı.....

Saolsunlar takip edince gayet düzgün çalışıyolar
    quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

nasıl yakaladılar ?
    Çünkü gerçekten kolay bişey değil çalınan telefonun geri gelmesi
    arkadaşa olayı anlatırken benden niye alıntı yaptın anlamadım herkes kendi düşüncesini belirtiyo
    kendi düşünceni yaz başkalarının düşüncelerine saygılı ol

quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Öyle diye diye gidiyo işte aletler...

• Öncelikle geçmiş olsun...

Size bir zarar gelmemesi teselliniz olsun.

Cihazın sadece imei numarasını bilmeniz kâfi değil. Bu numara garanti belgesine işlenmiş olsa dahi maalesef yükümsüzdür.

Sizden muhakkak ki faturasını isteyeceklerdir.
    Son klonlama olaylarından sonra faturaya daha fazla özen gösterilmeye başlanmıştır.

Siz yine de karakolda gerekli işlemleri yaptırmak üzere gidin.

Lütfen bize de buradan son gelişmeleri haberdar edin...

Tekrar geçmiş olsun.
    İyi Geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 30 Kasım 2006; 0:58:39 >
  • +1, eklemeyi unutmşum, savcılık fatura teyidi istiyo bir de tabii
    quote:

Orjinalden alıntı: sesyoksesyokdedim

Öncelikle geçmiş olsun...

Size bir zarar gelmemesi teselliniz olsun.

Cihazın sadece imei numarasını bilmeniz kâfi değil. Bu numara garanti belgesine işlenmiş olsa dahi maalesef yükümsüzdür.

Sizden muhakkak ki faturasını isteyeceklerdir.
    Son klonlama olaylarından sonra faturaya daha fazla özen gösterilmeye başlanmıştır.

Siz yine de karakolda gerekli işlemleri yaptırmak üzere gidin.

Lütfen bize de buradan son gelişmeleri haberdar edin...

Tekrar geçmiş olsun.
    İyi Geceler...

• geçmiş olsun..
    umarım bulunur..
    çalınmaya karşı sigorta yaptırmak lazım aslında.. sonuçta mobil bir alet.. her an her yerde gidebilir..
  • çok çok geçmiş olsun kardeşim benimde sxg75 siemns telimi marketten çaldılar sincanda bundan 3.5 aykadar önceydi garantexli alet yani sigortalı karakola gittim tutanak tutmadılar çalan belli değilse tutamayız dediler savcılığa gönderdiler savcılıkda1 ay bekledi kararın gelmesi yinede gelmedide bizat kendimiz kararın fotokopisini aldık ve garantex e gönderdik 15 gündür garantex den yanıt bekliyoruz durum bu geçmiş olsun çalan hırsızlarada lanet olsun allah belalarını versin
  • Geçen sene benimkide çalınmıştı.Telekominikasyon kurumuna dilekçe,fatura ve imei numarası ile başvuruda bulundum.Ama nafile telefondan bir haber.
  • Sonuç belki alınmayabilr ama peşini bırakmamak lazım. O telefonu zorla biriktirdiğimiz paralarla, kendi emeğimizle alıyoruz. Bir şerefsize kaptırdıktan sonra peşine düşmezsem vicdan azabı çekerim.
  • çok geçmiş olsun kardeş inşallah bulunur hemen..

sigorta olsaydı yenisini veriyordu öyle değil mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.