Şimdi Ara

TELEFONUM ÇALINDI SAVCILIĞA DİLEKÇE YAZCAM NASIL YAZILIR?YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER 1-2 HAFTA ONCE TELEFONUM CALINMISTI SAVCILIĞA DİLEKCE YAZCAM AMA NASIL YAZILIR BILMIYORUM YARDIM EDERMISNZ

• arkadaşım senini gibi çalınan kaç kişi vae hiçbir sonuç çıkmaz benim 3 defa telefonum çalındı sen ben ce 1 bardak su iç.savcı yatıyor polise havale ediyor polis yatıyor devlet de yatıyor boşuna uğraşma ....bu arada geçmiş olsun.
  • yaw yok barı alan kullanmasın bana gelmıceını bılıom bıde peder tutrıo yaz dıe bılmıom :D
  • sen dilekçe ver arkadaşım savcılığa.telefonun bulunma ihtimali yüksek.benim 2 tane telefonum çalındı ikiside bulundu.belkide şanslıydım bilmiyorum.
    savcılığa gittiğinde sana dilekçe yazma konusunda yardımcı olacaklardır..ihmal etme git.dene şansını.
  • yaw evde yazmam gerek yazmayı bılen yok mu
  • ya yazdım bi örnek ama şekiller bozuk oldu.sildim kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fstorm -- 19 Ağustos 2006; 20:15:10 >
  • ok yinede saol kardes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bekle upload edecem sana
  • SALLAMA

Benim telefon çalışmıştı 6 ay geçti tesbit edilip bulundu

davadan vazgeçtim ama şimdi pişmanım süründürmediğime

quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

arkadaşım senini gibi çalınan kaç kişi vae hiçbir sonuç çıkmaz benim 3 defa telefonum çalındı sen ben ce 1 bardak su iç.savcı yatıyor polise havale ediyor polis yatıyor devlet de yatıyor boşuna uğraşma ....bu arada geçmiş olsun.
  • CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA

KADIKÖY

ad soyad:

t.c kimlik no:

şüpheli:

suç:

tarih ve saati:

suç yeri:

deliller:

açıklama : (olay kısaca ve aşamaları)

marka,model,Imei

adres / telefon

şikayetçi ad soyad imza
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

SALLAMA

quote:

arkadaşım senini gibi çalınan kaç kişi vae hiçbir sonuç çıkmaz benim 3 defa telefonum çalındı sen ben ce 1 bardak su iç.savcı yatıyor polise havale ediyor polis yatıyor devlet de yatıyor boşuna uğraşma ....bu arada geçmiş olsun.

O ZAMAN SEN ANLAT BAKALIM 3 TELEFONUM NEDEN BULUNMADI DEVLET İSTERSE BULUR.3 TELEFONDAN 1 BİLE BULUNAMADI SON ŞİKAYETİMDE JANDARMAYA İNTİKAL EDİLİDİ YİNE BULUNAMADI (ARANMADI.)

• benmde 3 ay önce telefonum çalınmıştı ve bana 10 gün önce hırsızlıkla ilgili bi kağıt geldi cumhuriyet başsavcılığından.şöyle diyor:
    Olayda şikayetçinin Telekominikasyon Kurumuna başvurusunun bulunmadığı gibi(telefon çalındıktan 1-2 saat sona turkcell i aradım),iddia edilen hırsızlık suçunun işlendiği yolunda şikayetçinin soyut iddiası dışında kamu davasının açılmasını gerektirecek yeteri kadar şüphe oluşturacak delil elde edilmediğinden,şikayetçinin şikayeti ile ilgili DELİL YETERSİZLİĞİ sebebiyle KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA karar verilmiştir....
    ben bişey demiyorum (daha uzundu kısalttım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modban -- 19 Ağustos 2006; 21:10:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: modban

benmde 3 ay önce telefonum çalınmıştı ve bana 10 gün önce hırsızlıkla ilgili bi kağıt geldi cumhuriyet başsavcılığından.şöyle diyor:
    Olayda şikayetçinin Telekominikasyon Kurumuna başvurusunun bulunmadığı gibi(telefon çalındıktan 1-2 saat sona turkcell i aradım),iddia edilen hırsızlık suçunun işlendiği yolunda şikayetçinin soyut iddiası dışında kamu davasının açılmasını gerektirecek yeteri kadar şüphe oluşturacak delil elde edilmediğinden,şikayetçinin şikayeti ile ilgili DELİL YETERSİZLİĞİ sebebiyle KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA karar verilmiştir....

BU KADAR YAAA BEN DE BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM.HIRSIZLARA UĞURSUZLARA GASPÇILARA TAM BİR CENNET OLMUŞ TÜRKİYEDE CAN GÜVENLİĞİMİZ DE YOK .YAŞASIN HIRSIZLAR YAŞASIN KATİLLER NASILSA HAPİSLERE DE AF GELİR YAKINDA.DEVAM EDİN HEP BÖYLE KALSIN.TÜRKİYE DE YAŞAMAK HER KESİN HARCI DEĞİL.HERŞEY KONTROLDEN ÇIKMIŞ.

• ben direk savcılığa vermiştim
    polise ve jandarmaya gidip verirsen çok geç çözülür veya hiç çözülmez

dilekçeyi direk müracaat savcısına vercen tabiki şu sıra olursa adli tatil bitiminde işleme koyarlar

geçen pazartesi de benim başıma geldi 400 milyonluk telefonu kadıköyde çaldırdım dolandırcılık davası açtım

quote:

quote:

SALLAMA

quote:

O ZAMAN SEN ANLAT BAKALIM 3 TELEFONUM NEDEN BULUNMADI DEVLET İSTERSE BULUR.3 TELEFONDAN 1 BİLE BULUNAMADI SON ŞİKAYETİMDE JANDARMAYA İNTİKAL EDİLİDİ YİNE BULUNAMADI (ARANMADI.)

• üst mahkemeye itiraz dilekçesi ver olmazsa git polise hukuki yardım iste

Telekominikasyon Kurumuna başvurusunu seninle ilgisi yok onu savcılığın kendisi yapacak

savcılığın yaptığı sadece uyuşukluk.

quote:

Orjinalden alıntı: modban

benmde 3 ay önce telefonum çalınmıştı ve bana 10 gün önce hırsızlıkla ilgili bi kağıt geldi cumhuriyet başsavcılığından.şöyle diyor:

• spy kardes sağolda pekı bunları form doldurur gbii mi doldurcaz yoksa mektup yazarak düz mü?

ad soyad: xxxxxx

t.c kimlik no: xxxx

şüpheli:

suç:

tarih ve saati

die mı yoksa

ismim xxxx telefoum vs.......

die mi?
  • ad soyad: xxxxxx

üstekileri mektup yazar gibi diğerlerini form doldurur gibi veya hepsini form doldurur gibi yazsanda olur

boş bir dosya kağıdına yaz

quote:

Orjinalden alıntı: Baboliulan!

spy kardes sağolda pekı bunları form doldurur gbii mi doldurcaz yoksa mektup yazarak düz mü?

ad soyad: xxxxxx

şüpheli:

suç:

tarih ve saati

die mı yoksa

ismim xxxx telefoum vs.......

die mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::SpyNet::: -- 19 Ağustos 2006; 23:11:56 >

• solda en alttaki ev adresin ve telefon numarandır
  • devlet herkesden 5 YTL telefon kayıt ücreti topladı

laf ta telefonlar çalınsa bile bulunacakmış kayıtsız telefon girmeyecekmiş vs vs

peki ne oldu ? değişen nedir ? hiçççççççççççççççççbirşeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

aynı IMEI kodu ile kopyalananlar bile kayıt oldu

çalıntı lara bile kayıt izni verildi

Bütün türk halkını dolandırdılar
  • quote:

solda en alttaki ev adresin ve telefon numarandır

ok kardes cok saol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.