Şimdi Ara

Telefonum çalınmıştı eve polis geldi bir yazı verdi ne anlama geliyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı ... sayı ile müracatı istenen AHMET .... isimli şahsın savcılığa müracaat etmesi gerektiği tebliğ edilmiş olup;

İş bu tebliğ belgesi tarafından tanzimle altı birlikte imza altına alınmıştır.

Polis bu belgeyle savcılığa gitmen gerekiyor dedi ama ne için gitmem gerektiğini söylemedi bu yazı ne anlatmaya çalışıyor? :)

• Nasıl bir dilimiz var anlamış değilim kendi yazdıklarımızı kendimiz anlamıyoruz sana çok hak veriyorum ben de anlamıyorum bu mahkeme vs. olaylarını mahkeme kağıdı var elimde Türkçe yazıyormuş güya ama okuduğun zaman hiçbir şey anlamıyorsun yazık bize gerçekten.
  • Arapça işte,bir de Osmanlıcayı diretiyorlar.Arkadaş millet şuan kullanılanları anlamıyor ki
  • Valla yarım yamalak bir şeyler anladım okudukça Savcılığa gideceğim yarın 1 ay önce telefonum çalınmıştı onunla ilgilidir diye düşünüyorum pek sanmıyorum ama bulunmuş olabilir mi acaba?
  • Gel konuşacağız demiş, belki buldular, belki başka bi durum. Git bi bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartsmart

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı ... sayı ile müracatı istenen AHMET .... isimli şahsın savcılığa müracaat etmesi gerektiği tebliğ edilmiş olup;

İş bu tebliğ belgesi tarafından tanzimle altı birlikte imza altına alınmıştır.

Polis bu belgeyle savcılığa gitmen gerekiyor dedi ama ne için gitmem gerektiğini söylemedi bu yazı ne anlatmaya çalışıyor? :)

Bu demek oluyor ki; dosyanla ilgili bi gelisme var ve savcıya gidip konu hakkinda bilgi alman gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oraya kadar tamam yarın gideceğiz ama şikayeti ben 17 yaşında olduğum için babam yapmıştı bu durumda babamı çağırmaları gerekmiyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hırsızı şikayet ettin diye belki seni içeri atarlar. Bu ülkeden beklenir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdiGe38 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız yarın mesaj atamazsam bilinki nezaretteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartsmart -- 5 Şubat 2015; 0:48:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.