Şimdi Ara

Telefonum online oyunlarda kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S3 mini kullanıcısıyım. 1 yıl 2 ay falan oldu telefonu alalı arkadaşlar. Normalde şarjı gayet iyi gidiyor. Sabah 8 de evden çikiyorum akşam 5 e kadar her işimi görmeme rağmen şarjım bitmiyor. Fakat şu son bir kaç gündür çevrimiçi oyunlarda telefonumun biranda kapanıp şarjının bittiğini gördüm. Örneğin okey oynarken şarjım %80 idi sadece 2 dakika sonra telefon kapandı ve açıldığında şarjım %5'ti. Telefon hiç beklemeden tekrar kapandı ve tekrar açıldığında %10'du. Ondan sonra gittim şarja taktım gayet normal devam etti dolmaya sanki tamamiyle bitmiş gibiydi. Aynı şey başka online oyunlarda da oluyor. Mesela dark avenger'da falan. Sizce sorun ne olabilir ?

• Bu gün otobüste şarkı dinliyordum bir haber okumak için tarayıcıyı açtım 1 dakika kadar takıldım ve telefon %90 lardayken şarjı kapandı. Sorunum gittikçe büyüyor anlaşılan. Çarşiya gitmişken bir bayiyede sordum format atılması gerek dedi adam. Hiç bilgili birine benzemiyordu ve 50 lira istedi sadece onun için. Sizce sorunum ne olabilir 50 lira vermeye değer mi ? Bu iş garantiye giriyor mu garantiye mi vermeliyim ?
  • Ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlayarak format atabilirsin zaten. Eğer esas format istiyorsan fabrika ayarlarına sıfırlayarak bu sorunu çözemediysen recovery menüden hard reset yap 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 17 Nisan 2014; 20:37:12 >
  • Fabrika ayarlarına geri döndüm sorunum hala devam etmekte :(
  • Telefonunuzu nasıl şarj ediyorsunuz. Yani aldığınız günden itibaren şarjı tamamen bitirip mi sarj ediyorsunuz, şarj olunca prizden çıkartmak vs. belki bataryanız şişmiş olabilir.
  • Baska batarya dene yine hala sarj sorunun suruyorsa servise gonder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle bataryada sorun varmış. Teşekkürler herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.