Benim telefonum galaxy mini 2 olan gt-s6500D telefonumu 2 aydır kullanıyorum ve telefonum çok iyi çalışıyordu. Telefonumu akşamliyin hemen müzik yükleyim dedim telefonuma sd kartımı taktım ve telefon re-boot attı ve hemen telefon açılırken ünlem işareti çıktı ve GT-S6500D yazısı yerine S7500 yazısı çıktı ve ekrana dokunamıyordum içine sıçılmış gibiydi hiç birşy yapmadım ama
YARDIM EDENLER İÇİN THANX :D
YARDIM ETMEYENLER İÇİN
quote:
Orijinalden alıntı: weremx
SELAM ARKADAŞLARRRR
Benim telefonum galaxy mini 2 olan gt-s6500D telefonumu 2 aydır kullanıyorum ve telefonum çok iyi çalışıyordu. Telefonumu akşamliyin hemen müzik yükleyim dedim telefonuma sd kartımı taktım ve telefon re-boot attı ve hemen telefon açılırken ünlem işareti çıktı ve GT-S6500D yazısı yerine S7500 yazısı çıktı ve ekrana dokunamıyordum içine sıçılmış gibiydi hiç birşy yapmadım ama
YARDIM EDENLER İÇİN THANX :D
YARDIM ETMEYENLER İÇİN
Bu kendi kendine olcak bir şey değil birisi herhalde rom atmış
Telefonuma rom atmadımki ama telefon gayet iyiydi ama garantiye verecem valla çok saçma birşey bu
Sadece benim elimdeydi telefon re-boot ATTI bir an
quote:
Orijinalden alıntı: weremx
Telefonuma rom atmadımki ama telefon gayet iyiydi ama garantiye verecem valla çok saçma birşey bu
Garantiye vermek en iyisi.
S7500 genel olarak daha iyi bir model ama Mini 2'de S7500 yazısı çıkmasının tek mantıklı sebebi var o da yazılım yüzündendir, ufak bir ota güncellemesi yaptıysanız bu şekilde olmuş olabilir yada hiç fark etmemiş olabilirsiniz. Ace 2 i8160 modelide Türkiyeye ilk geldiğinde kapanış animasyonunda i9100 Galaxy S II olarak gözüküyordu, 2 hafta kadar sonra ufak bir güncelleme ile hallettiler durumu.