Bildirim
Telefonumla kitabın üstünden çektiğim bir Atatürk resmi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Resim kocaman. -
Bulanık Gibi -
böyle bir telefon deme n70 in kamerası hiç fena değil
ışık olan yerde falan renkler çok canlı çıkıyo.pcye atınca hiç bulanıklık falan yok -
quote:
Orjinalden alıntı: Qcu
Bulanık Gibi
Bir kere yere düşürmüştüm sokakta koşarken.Cebimden zıplayıverdi.O ara da kamera biraz zarar görmüş olabilir.Zaten kitabın üstünden çektim.Fazla net olmaz herhalde.Bu arada imzan da kural dışı.
@ Morsmordre :Zaten flaş kullanmadım.Resmin bir tarafında beyaz bir nokta varmış gibi duruyordu o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Point Guard -- 27 Eylül 2008; 11:55:06 >
-
makro merceği kullansan fena olmazdı. -
quote:
Orjinalden alıntı: Emre654
makro merceği kullansan fena olmazdı.
Makro mercek ne oluyor? -
quote:
Orjinalden alıntı: ?_ultrAslan_?
quote:
Bulanık Gibi
Bir kere yere düşürmüştüm sokakta koşarken.Cebimden zıplayıverdi.O ara da kamera biraz zarar görmüş olabilir.Zaten kitabın üstünden çektim.Fazla net olmaz herhalde.Bu arada imzan da kural dışı.
@ Morsmordre :Zaten flaş kullanmadım.Resmin bir tarafında beyaz bir nokta varmış gibi duruyordu o zaman.
7 satır,kural dışı mı?
-
macro çek -
Çok kalitesiz sapsarı çekmiş. -
73 İle çok güzel çekiliyor ama 70 i bilemem... -
quote:
quote:
quote:
Bulanık Gibi
7 satır,kural dışı mı?
Değiştirmişsin tabi çakal...
Tekrar soruyorum.Macro nedir?
@ Ermeydan:Güneşliye ayarlamıştım beyaz dengesini.Ondandır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Point Guard -- 27 Eylül 2008; 12:12:10 >
-
resim çekme kuralları ile ilgili bir yazı okursanız mükemmel resimler alabilirsiniz. bkz.www.fotokritik.com -
quote:
N70 ile çok kaliteli fotograflar çekmeyi beklememelisin.
Makro bir cisme 10-15 cm yaklasıp o cisme odaklanıp fotografını çekmek. yani şunun gibi.
-
N70'te Makro yok onun için yakından kaliteli çekim yapamazsın -
quote:
Orjinalden alıntı: Ermeydan
quote:
N70 ile çok kaliteli fotograflar çekmeyi beklememelisin.
Makro bir cisme 10-15 cm yaklasıp o cisme odaklanıp fotografını çekmek. yani şunun gibi.
Zaten çok iyi değil demiştim.Makroyu da anladım.Teşekkürler.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Amet6
N70'te Makro yok onun için yakından kaliteli çekim yapamazsın
Evet ama makro merceği denen ufak mercekler satılıyor. Sanırım kırtasiyelerde bulabilirsin. Resim çekerken telefonun lensinin önüne koyman yeterli.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X