Şimdi Ara

Telefonun cam kırığından elektrik çarpar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler biraz garip kırıldı altta tabaka gözüküyor elektrik vesaire çarpar mı oraya çok ellemiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim Telefonun cam kırığından elektrik çarpar mı? Telefonun cam kırığından elektrik çarpar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisskel -- 6 Aralık 2024; 0:31:24 >

• Sanmıyorum ama çarpsa bile 3V bataryanın çarptığı elektriği hisseder misiniz emin değilim.

• Aman dikkat et, benim bacanağın dayısının torunun oğlu bu şekilde kullanmıştı geçen hafta vefat etti. Sebebide kırık ekranda kaçak varmış elektrik çarpmış
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Harbi mi yoksa şaka mı yapıyorsun hocam
  • whisskel W kullanıcısına yanıt
    Sence?
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Ne bileyim hocam bilmediğim için soruyorum ya, dalga geçiyorsan hiç komik değil valla
  • whisskel W kullanıcısına yanıt

Açtığın konu dalga geçer gibi ama ?

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    brom bilmediğim bir şey olduğu için soruyorum, araştırdım ama bir de bilen birine sormak istedim ne var bunda dalga geçilcek? sen biliyorsun diye tüm dünya bilmiyor bazı şeyleri haberin olsun
  • 2025 yılında hala böyle bi soru geliyorsa bu okullarda ne öğreniyorsunuz bu internette ne yapıyorsunuz der insan.

• AMC A kullanıcısına yanıt
    aynen ben de soruyorum okullarda bunu öğretmiyorlar çünkü internetten araştırdım yine de sormak istedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.