Bildirim
Telefonun İlk Şarjı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
12 saat -
Çıkarırsan patlar. -
s8003 aldım 5-6 saat kadar şarj ettim batarya 1 gün filan gidiyor
Şimdi video kaydediyorum şarjı bitsin diye -
Amaan istersen tamamen doluncaya kadar (3-4 saat) şarj et, ister 12 saat, ister 2 gün kalsın şarjda önemli değil -
1 hafta -
Ben ilk aldığım gün aceleyle 1 saat şarj ettim Ama şarjı 3 gün gidiyor şu anda -
LiOn bataryaysa öyle birşey yapmana gerek yok.Doluncaya kadar şarj et,çıkar. -
3 sene önce yazlıkta yeni aldığım telefonu şarja takmıştım ertesi gün eve döndük ben telefon aldığımı dahil unutmuşum ertesi yıl tekrar yazlığa gittiğimde fark ettim hala takılı telefon adaptöre dokunamıyordum neredeyse o kadar sıcaktı hemen söktüm. Telefonu aldım çalışıyordu kullanmaya başladım ve o şarj beni 6 ay idare etti hiç bitmedi mübarek. -
quote:
Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL
3 sene önce yazlıkta yeni aldığım telefonu şarja takmıştım ertesi gün eve döndük ben telefon aldığımı dahil unutmuşum ertesi yıl tekrar yazlığa gittiğimde fark ettim hala takılı telefon adaptöre dokunamıyordum neredeyse o kadar sıcaktı hemen söktüm. Telefonu aldım çalışıyordu kullanmaya başladım ve o şarj beni 6 ay idare etti hiç bitmedi mübarek.
Yok daha neler -
quote:
3 sene önce yazlıkta yeni aldığım telefonu şarja takmıştım ertesi gün eve döndük ben telefon aldığımı dahil unutmuşum ertesi yıl tekrar yazlığa gittiğimde fark ettim hala takılı telefon adaptöre dokunamıyordum neredeyse o kadar sıcaktı hemen söktüm. Telefonu aldım çalışıyordu kullanmaya başladım ve o şarj beni 6 ay idare etti hiç bitmedi mübarek.
-
quote:
Bizde bunu yedikkk ziyaaa -
bir sonraki yaza kadar bıraksaydın 1yıl bitmezdi şarj ı -
quote:
Orijinalden alıntı: Night Wish
quote:
Bizde bunu yedikkk ziyaaa
vay canınaaa nasıl inanmadım ya bravo valla çok zekisin
-
Allah akıl fikir verirken sen nerdeydin bilmiyorumki arkadaş...
Sen maymundan gelmişsin belli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X