Şimdi Ara

Telefonun işlemci modelinin yazılımsal olarak değiştirilme ihtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurt dışından gelmiş bir Note 3 almayı düşünüyorum. Telefonun orjinal olup olmadığını anlayabilirim diye düşünüyorum. Ama aklıma takılacan şeyler var. Mesela gelecek olan telefonun Kendi yazılımı üzerinde işlemci, ram miktarı, hatta işletim sistemi hakkında yazan şeylerin bazı yöntemlerle değiştirilebildiğini duydum. Mesela telefonda Mediatek işlemci, 1 gb ram ve Android 4.2.1 olsun. Adamlar bunu bazı yöntemlerle Snapdragon 800 işlemci, 3 GB ram ve Android 4.3 şeklinde gösterebiliyorlarmış. Bu mümkün mü? Eğer mümkün ise CPU-Z, Antutu gibi yazılımlar bana gerçek donanımını ve yazılımını gösretebilir mi yoksa bu programlar da değiştirilmiş halini mi gösterir acaba?
    Bir Samsung Galaxy Note 3 aldığımda çok kaliteli bir taklit mi aldığımı yoksa gerçekten Note 3 mü aldığımı anlamamı sağlayacak yöntem yada ipuçları var mı acaba?

• 1 antutu testi ortaya çıkarır düşüncesindeyim.

sonuçta antutu güce bakıyor modele değil.o an baktın puanlar 10bin falan anlaki sahte.
  • 20.000 Civarı alıyorsa kaliteli bir sahtedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antutu testlerinde cihazın donanım bilgileri de yazıyor. Buradaki bilgiler acaba değiştirilmiş olanlar mı olur yoksa gerçek olanlar mı?
  • herhangi bir yazılımda bilgiler değiştirilmiş olur, herşeyi telefonun veritabanından alıyorlar.
  • Yan sanayi telefonlarin bazilarinda antutu gibi telefonun ozelliklerini gosteren programlar yuklu geliyor. Ama bu programlar silinemiyor ve dogru ozellikleri gostermiyor. Guvrnilir bi yerden almanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fp kullanıcısına yanıt
    Güvenilir bir yerden almayı ben de istiyorum. Bu nedenle satışın güvenilir bir ortamda gerçekleşmesini istedim ama olmadı. Bu nedenle vazgeçtim bahsettiğim alışverişi yapmaktan. İlgilenen ve yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.