Şimdi Ara

Telefunken 42BT620i yi naısl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 42BT620i evet arkadaşlar telefunken alman teknolojisi sizce naısl bir tv.
    yorumlarınızı bekliyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: avantajliurunler
    42BT620i evet arkadaşlar telefunken alman teknolojisi sizce naısl bir tv.

Telefunken tvler bircok tvden daha canli ve parlak goruntu sunuyorlar.Telefunken kendine ait patentli teknolojileri kullaniyor.Fiyatlarina gore performanslari da cok iyi.Bu arada renkli televizyonun mucidi Telefunken unutmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tostmania

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: avantajliurunler
    42BT620i evet arkadaşlar telefunken alman teknolojisi sizce naısl bir tv.

Telefunken tvler bircok tvden daha canli ve parlak goruntu sunuyorlar.Telefunken kendine ait patentli teknolojileri kullaniyor.Fiyatlarina gore performanslari da cok iyi.Bu arada renkli televizyonun mucidi Telefunken unutmayin

Atma Ziyaaaaa

Neyi atiyorum merak ettim tost manyagi

• ewet rekli tvlerin ilk modellerinde telefunken yazıyor.ve ultimance hocamın da dediği gibi fiyat/performansı süpwer.ah şu mkv filmler divx filmler harici tb diskler olmasa :d
    bu modelide ekleidm fiyatı düşer daha herhalde :d
    saygılarımla.
  • Bende tam bu soruyu soracaktım ama baktımki bana uygun başlık var konuyu hortlatmakta yarar gördüm
    Birkaç haftadır bütçemi göze alarak lcd tv bakıyorum ve dün akşam telefunkenin bu serisini teknosa sitesinde gördüm.

Teknik özellikleri kısaca:
    Ekran Boyutu : 42"
    Çözünürlük (piksel) : 1920 x 1080
    Kontrast Oranı : 100000:1
    Hdmı Girişleri : 4 Adet
    Full HD
    ve 100hz vede fiyatı 899TL/12Taksit

Ürün şu an teknosanın bazı mağazalarında vitrin ürünü olarak sergileniyormuş ve izmirde birkaç teknosada var (bugün izmir-şirinyer teknosadan öğrendim). Görevli arkadaşın söylediği kadarıyla merkez depolarına mal girişi olmamış, olduğu anda almayı düşünüyorum.

Bütçem kılçıksız 1000 lira Sizce kendisi iyimidir yoksa başka bir lcd tv ye mi yönelmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

Bende tam bu soruyu soracaktım ama baktımki bana uygun başlık var konuyu hortlatmakta yarar gördüm
    Birkaç haftadır bütçemi göze alarak lcd tv bakıyorum ve dün akşam telefunkenin bu serisini teknosa sitesinde gördüm.

Full HD

Ürün şu an teknosanın bazı mağazalarında vitrin ürünü olarak sergileniyormuş ve izmirde birkaç teknosada var (bugün izmir-şirinyer teknosadan öğrendim). Görevli arkadaşın söylediği kadarıyla merkez depolarına mal girişi olmamış, olduğu anda almayı düşünüyorum.

Bütçem kılçıksız 1000 lira Sizce kendisi iyimidir yoksa başka bir lcd tv ye mi yönelmeliyim?

Bende cevap bekliyorum 900 TL çok uygun bir fiyat...

• cevap bekliyoruuzz
  • TEKNİK ÖZELLİKLER VE FONKSİYONLAR:- 
    Çözünürlük:1920x1980
    Dinamik Kontrast:100.000 :1
    HD:HD Ready
    Augen:Augen
    Dokunmatik Tuşlar:Var
    Hz:100

AUGEN ÖZELLİKLERİ
    Renk İyileştirme Algoritması:Var
    Kontrast İyileştirme Algoritması:Var
    Keskinlik Artırma Algoritması:Var
    Ten Rengi Algılama ve Düzeltme:Var
    Full HD Görüntü Algılama ve Gelişmiş Düzenleme:Var
    BAĞLANTILAR:-
    Yüksek Tanımlı Multimedya Girişi(HDMI):4
    USB:Var
    PC Girişi(VGA):Var
    Komponent Girişi:Var
    S-Video Girişi:Var
    Scart Girişi:2
    Audio Video (AV) Girişi:Var
    Harici Hoparlör Çıkışı:Var
    Kulaklık Çıkışı:Yok
    DİĞER:-
    Ekran Boyutu (Inch):42"
    Combfilter:Var
    Hem Televizyon Hem Bilgisayar Monitörü Olma Özelliği:Var
    Program Hafızası:200
    Teletext:Evet/1000
    Görüntü Sistemi:PAL SEC BG/DK/ K'/I/I'/L/L'
    Resim Formatı:16:9
    Programlar Arası Otomatik Ses Seviyesi(AVL):Var
    Çocuk Kilidi:Var
    Kablolu Yayınlara Uyum:Var
    Otomatik Kanal Arama(PLL):Var
    Otomatik Kayıt ve Program Arama:Var
    OSD(Komutları Ekranda Görerek Verme):Var
    Bir Önceki Programa Tek Tuşla Geçebilme:Var
    Zaman Ayarlı Kapanma:Var
    Yayın Bittiğinde Otomatik Kapanma:Var
    İsim Verme:Var
    GÜÇ TÜKETİMİ:-
    Stand-By Güç Tüketimi:1 Watt
    Voltaj Aralığı:1 W (ST-BY) 220-240 V AC
    SES:-
    Ses Kalitesi:5 Bant
    Ses Çıkış Gücü:2X8 W

ÖLÇÜLER
    Ağırlık:Ayaklı 18 / Ayaksız 18,8 Kg
    EKSTRA AKSESUAR VE HİZMETLER:-
    Uzaktan Kumanda:Var
    Uzaktan Kumanda İçin Pil:Var
    Duvara Monte Aparatı:Var
    Ücretsiz Montaj:Var

• quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

Bende tam bu soruyu soracaktım ama baktımki bana uygun başlık var konuyu hortlatmakta yarar gördüm

Full HD

alınır arkadaşım kaçırma o paraya o ürünü.birde yanına medya oynatıcı alırsı değme keyfine sonra.

• http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42s30e-full-hd-106-cm-plazma-tv,-1920x1080,-2.mil:1,-600-hz,-3xhdmi,-2xusb,-tx-p42s30e/productdetails.aspx?I_ID=54639

Ben bu ürünü aldım arkadaşlar biraz farklı oldu ama telefunken stoklara girince bu fiyattan girmez diye düşündüm.

Bu arada ben 1199 TL ye aldım fiyat yükselmiş şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mediken -- 5 Eylül 2011; 0:10:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mediken

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42s30e-full-hd-106-cm-plazma-tv,-1920x1080,-2.mil:1,-600-hz,-3xhdmi,-2xusb,-tx-p42s30e/productdetails.aspx?I_ID=54639

Ben bu ürünü aldım arkadaşlar biraz farklı oldu ama telefunken stoklara girince bu fiyattan girmez diye düşündüm.

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: gerbera

quote:

Orijinalden alıntı: mediken

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42s30e-full-hd-106-cm-plazma-tv,-1920x1080,-2.mil:1,-600-hz,-3xhdmi,-2xusb,-tx-p42s30e/productdetails.aspx?I_ID=54639

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım

Teşekkürler darısı sizlerin başına:))

• teknosa internet sitesinde sepete ekle yerine haberdar et butonunu daha fazla görmeye katlanamadığım için bugün teknosa merkeze telefon açtım. operatör arkadaş ne zaman stoklara gireceği konusunda yetkin ve bilgili olmadığını söyleyerek dürüstçe davrandı tebrik etmek lazım. sonra bilgisayarından izmir mavişehir teknosada 1 adet olduğunu söyledi ve telini verdi aradım o da kutusu açılmış vitrin ürünüymüş. ben öyle şansın

bu orada mediken arkadaşım hayırlı olsun. kazasız belasız kullanırsın inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.