Şimdi Ara

TELEKİNEZİ DERSLERİ (VİDEOLARI MEVCUT) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
9.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden pipet,ampül bilmem neyle uğraşıyorsunuz ki ? Bu işi yapan bütün maddeyle yapar.. Şahsen küçük tel zımba iğnesiyle deniyeceğim.. Korkmuyor değilim hani.. Ama 1 yandan da amaaan ne korkacam diyorum.Gece yapmaya cesaretlenemedim
  • videolar gerçekten komedi.....adamlar uçup kaçıp duruyorlar.....belki çok usta kişiler ufak cisimleri birkaç cm hareket ettirebilirler ama böyle uçmaydı kaçmaydı komik oluyor.....

sonra arkadaş senin o bir maddeye 3dk bakınca aura ları görüyorum dediğin şey...tamamen göz bebeğinin aynı noktaya uzun süre odaklanması sonucu yorulması ile ilgili.....

• Asla inamıyorum böyle şeylere ! Yerden böyle gerçekten 2 metre havalanma yeteneği olan insan gelsin bunu konak meydanında yapsın, sanırım öbür gün bill gates'in servetini zorlar
  • ben yapmadim ama yapsamda olmayacak zaten kim ugrasacak herii yat uyu en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

quote:

Orjinalden alıntı: crushing1

beynimizin 1% ni kullanuyoruz bir de 100% ünü kullandığınızı düşünün off neler yapardık o zaman kimbilir.

Dostum inanma bunlara,birisi çıkmış %1 demiş inanmışsın,başka biri çıkmış %3 demiş inanmışsın...Çok azını keşfedebildikleri beyin hakkında nasıl oluyor da %1 %2 %3...%5 vs gibi oran veriyorlar ve insanlar bunlara nasıl inanıyor anlamış değilim.Tamamını keşfet;bilmediğin noktası,çözemediğin reaksiyonu kalmasın,her şeyi çöz ondan sonra çıkıp konuş,yok %1 yok %2...Ben tamamını kullanırım arkadaş...

ınsan beynı dunayın en guclu bılgısayarından bıle daha guclu
    ama hafıyazaya gelınce bır ansıklopedı setını kac kısı hersayfasını herharfını ezberlıyebılır?
    ama bu 10 sene oncesının bılgısayarları ıcın bıle cocuk oyuncagı
    bu bı celıskı degılmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: -Raistlin

Ben bole seylere ınanıyorum kı yapan gormedım. Ama olduuna ınanıyorum. Zaten bu telekinexzziyi bi yapsam daha ne ısterım dıe dusunurum. Ben bunu yapsam korkarım 1 yıl etkısınden kurtulamam. Uyuyamam. Ama yapmayı ısterdım. Bu arada ısaret parmak basparmak olayları vaardı orda bıyerde. Hıcbısı anlamadım abi ondan. Ama su enerji topu olayını denıcem. Muahha kucuk bı kagıda bu topu yollasam yerınden oynatabılırmıyım. Bum ciddi bir sorudur bunu yazan arkadas cevaplasın

her gordugune ,her duyduguna ınanma,
    en basıt ornek
    bugun uzaylılar nerdeyse heryerde
    ama aslında hıcbıryerde
    o kadar ufo goruluyor
    yok uzaylılarla gorusmusler
    ıyı guzel de 1 tane canlı uzaylı cıkarın tv ye bızde gorelım degılmı?

nerden bılıcegızkı uzaylıların oldugunu?
    yada ABD ıcadı olmadıgını?
    ılerı teknolojı urumlerıyle tum dunyayı kandırmadıklarını?
    uzaylıları ınkar etmıyorum,ama kabul da etmıyorum
    ınandıgım tek sey evrende yanlız olmadıgınız
    ama ne aksını nede bunu kanıtlayabıldıler bu zamana kadar

bu teleki. de onun gıbı bırsey
    benım dedıgım sadece cok daha somut
    neye ınanıp ,
    neye ınanmıyacagınaza sız karar verın ve vaktınızı bosa harcamayın
    rahmetlı SAKIP SABANCI'nında deddıgı gıbı
    calışmak,calışmak,calışmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 12 Ağustos 2006; 4:06:42 >

• psi wheel i döndürebiliyorum ama her zaman dönme yönünü kontrol edemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

quote:

Orjinalden alıntı: crushing1

beynimizin 1% ni kullanuyoruz bir de 100% ünü kullandığınızı düşünün off neler yapardık o zaman kimbilir.

Dostum inanma bunlara,birisi çıkmış %1 demiş inanmışsın,başka biri çıkmış %3 demiş inanmışsın...Çok azını keşfedebildikleri beyin hakkında nasıl oluyor da %1 %2 %3...%5 vs gibi oran veriyorlar ve insanlar bunlara nasıl inanıyor anlamış değilim.Tamamını keşfet;bilmediğin noktası,çözemediğin reaksiyonu kalmasın,her şeyi çöz ondan sonra çıkıp konuş,yok %1 yok %2...Ben tamamını kullanırım arkadaş...

ınsan beynı dunayın en guclu bılgısayarından bıle daha guclu
    ama hafıyazaya gelınce bır ansıklopedı setını kac kısı hersayfasını herharfını ezberlıyebılır?
    ama bu 10 sene oncesının bılgısayarları ıcın bıle cocuk oyuncagı
    bu bı celıskı degılmı?

Bahsettiğin şekildeki hafıza,hamal işinden başka bir şey değil.Aklın gücüyle alakası olmadığını düşünüyorum.Herkes hafızasını eğitip,çok ileri noktalara getirebilir.Belki ansiklopedi setinin tüm sayfalarındaki her harfi ezberleyemez;ancak aldığı bilgileri uzun süreli belleğine geçirip,her gün değişen bu devasa veritabanına gerektiği anlarda,akıl almayacak sürelerde erişebilir.Bu çok kısa süre içinde tonla veriyi gözden geçirip,analiz eder ve sen de konu hakkında yorum yaparsın (Aynı anda gigabytelarca veriyiyi de gözlerinden,kulağından vs. alıp tüm bunların da değerlendirildiğini düşünürsen);ki bu senin de dediğin gibi dünyanın en güçlü bilgisayarından bırak "bile"yi,kat ve kat daha güçlü.Her an değişen ve farklılaşan bir yapısı var.Bir bilgisayar için bunları bir düşünsene.Beynin bugün,dünden daha farklı,yarın daha da farklı olacak.
    Yaptığın her şey,gördüğün,kokladığın,hayal ettiğin,dinlediğin vs. beyninde bir takım reaksiyonlar meydana getirir ve beyni bir bakıma işlersin.Şu an bu yazıyı okuyan arkadaşların beyinlerinde bir takım reaksiyonlar meydana geliyor ve değişiyorlar.
    Bunlar dışında şunu tekrar belirtelim,beynin yüzde şu kadarını kullandığımız inanışı,tam bir saçmalık.Hiç bir bilimsel yönü yok.Bence insanlara "aptal" yakıştırması yapmanın üstü kapalı şekli.Herkesin kafasındaki mucizenin farkında olmasını ve onun için bir şeyler yapmasını dilerim.

• Starwars izleyin arakadaşlar, Yoda öğretiyor orada nasıl yapıldığını !
  • şimdi siz bazı bilgiler vereceğim niye KURU KURU dendiğini ve neler olduğunu çok daha iyi anlayacaksınız.
    şimdi şu tabloda insanın günlük faaliyetleri sırasında üzerinde oluşan Statik elektrik miktarı var.

Elektrostatik voltaj
    Statiği oluşturan faktörler %10-%20 Nem %65-%90 Nem
    Halı üzerinde yürümek 35000v 1500v
    Vinylex kaplı zeminde yürümek 12000v 250v
    Tezgah üzerinde çalışırken 6000v 100v
    Vinylex kaplanmış zeminde çalışırken 7000v 600v
    Polyester çanta tezgahtan kaldırılırken 20000v 200v
    Plastik klasör taşırken 7000v 150v

nemli ortamda bu statik elektrik miktarının nasıl da düşük olduğunu çünkü nemden dolayı statik elektriğin büyük bir kısmının nötralize olduğunu görebilirsiniz.

Anlatılanların hepsini incelemedim çok da vaktimi ayıracak değilim kağıt pipet gibi ürünler statik elektrikten etkilenen cinsten ürünler.

konumuza dönecek olursak insanın elinde - kafasında yanlış düşünmüyorsam bu statik birikim potansiyel olarak en üst düzeylerde. dolayısıyla statik cisimler ile eliniz vs. arasında etkileşim olabilir. Bu statik voltaj ne kadar büyükse o kadar büyük iletişim de olur.

böyle basit bir teknik diye düşünüyorum. uzaktaki cisimlere de etki edilebileceğini sanmıyorum. yani insanın üzerindeki statik alanla cisim arasındaki bir ilişki sadece diye düşünüyorum. naylonların kağıtların bazen elinize yapışması bazen yapışmaması başka bir arkadaşınıza aynısının olmaması ama sanki gıcıklığına size yapışıyormuş gibi gelip size yapışması. bazılarının toklaşırken herkesi çarpması gibi durumlar bunlar.

insanın üzerindeki statik elektrik miktarı ile alakalı bunlar. bunu kontrol edebilmeniz çok zor, statik boşalmanın mümkün olduğu herkesi çarparsınız şunu çarpayım bunu çarpmayayım olmaz.

• odamda vantilatör var kapadım. kapıyı pencereyi kapadım. ama heryerim sıcak yanıyorum. ama ellerimi veya başka biyerimi kuru tutamıyorum. çok sıcak oldu oda terledim nasıl yapcam?
  • UP

herkes telekinezi bilmeli...
  • düşürmeyecem bu topici...
  •  TELEKİNEZİ DERSLERİ (VİDEOLARI MEVCUT)

böyle bişeymi
  • becerebilen james randiye yeteneklerini ıspatlasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumaaa

TELEKİNEZİ DERSLERİ (VİDEOLARI MEVCUT)

böyle bişeymi

he ya yaptm bende ondan oldu yatak fala nfırladı sonra annem geldı kızdı

ben herseyı okudum dendim bi poh olmadı

ama suna ınanıorm ınsan beynı bundan daa ustu nseyler yapabilir...

• Telekinezi gerçek olamaz.
  • size parapsikolojik yetenekleri yazıyorum...

-aura görüşü
    -aura okuma
    -telepati
    -telekinezi
    -grip
    -payrokinezi
    -elektrekinezi
    -psi

vs vs.....liste daha çok uzuyor aslında ama şu an aklıma gelenler bunlar...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.