Şimdi Ara

TELEKİNEZİ DERSLERİ (VİDEOLARI MEVCUT) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
9.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bole seylere ınanıyorum kı yapan gormedım. Ama olduuna ınanıyorum. Zaten bu telekinexzziyi bi yapsam daha ne ısterım dıe dusunurum. Ben bunu yapsam korkarım 1 yıl etkısınden kurtulamam. Uyuyamam. Ama yapmayı ısterdım. Bu arada ısaret parmak basparmak olayları vaardı orda bıyerde. Hıcbısı anlamadım abi ondan. Ama su enerji topu olayını denıcem. Muahha kucuk bı kagıda bu topu yollasam yerınden oynatabılırmıyım. Bum ciddi bir sorudur bunu yazan arkadas cevaplasın
  • aslında egılen kasık degılll sizsinizz

______________________MATRİX ULAN BU DÜNYA________________________

• Biz şimdiden hazırlanıyoruz foton kuşağına sınav dan geçemezsek 3 boyuta dewam edcekmişiz başka gezegende

http://www.youtube.com/watch?v=xsV9GwJPxzU

bu arada telekinezi din ile uyuşuyormuş
  • ben 2dk yoğunlaşıp fırlatıyorum enerji topunu ama bişey olduğunu gçrmedim kulaklık koruması olur ya hai i podun falan ona attım hafif titreşti.

üstteki video daki adam çok süper şeyler yapıyo

ben bi konsantre olabilsem çalışcam ama şimdi rezil olmayım diye başkası odaya girince hemen toparlanıyorum

Bi rahat yok yaa.

ufacık kız yapıyo ben de yaparım psi wheeli çok denemeniz lazım bi de ben renklerin auralarını gördüm.

çok manyak oluyo ama 3 dk gözünüzü oyntmadan aynı yere bakıcaksınız.Baktığınız yerin etrafındaki enerjiyi görebiliyosunuz.

herkesin görmesi ve yaşaması gereken bi olay

tek yapmanız gereken vücudunuzda saklı olan yeteneği açığa çıkarmanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crushing1 -- 10 Ağustos 2006; 19:05:27 >

• crushing1 fazla abartma ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anime

crushing1 fazla abartma ya

cidden o aura olayı çok hoş ediyo içini
  • kimse izlemedi mi demin verdiğim video yu ?
  • biz hep beraber güneşe baksak mesela hani belki ısısı azalır falanda küresel ısınmadan kurtuluruz?dünya zıplama gününden sonra dünya güneşe bakma gününe bi tarih ayarlıyalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yomadafaka

biz hep beraber güneşe baksak mesela hani belki ısısı azalır falanda küresel ısınmadan kurtuluruz?dünya zıplama gününden sonra dünya güneşe bakma gününe bi tarih ayarlıyalım

Ona hep beeraber Güneş'e bakma günü değil hep beraber kör bastonu alma günü denir
  • gözlükle bakarız bizdee.bizim gücümüze ampuller psi-wheller karşı koyamıyo bi güneş nabocak yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: yomadafaka

gözlükle bakarız bizdee.bizim gücümüze ampuller psi-wheller karşı koyamıyo bi güneş nabocak yaw

Ohoo bırak güneşi süper novaları bile söndürürüz biz

Bu arada hala başarılı olamadım
  • Ya ben evde cok denedım bı sılgının ustune 0,7 uc koydum bı gram oynamadı yerınden. Tou tubedan bı vıdeo ızledım bebe sılgının ustune ıgne koydu baktı baktı yerınden dustu ıgne. Sonra ampullere enerji topu yolladım hıcbısı olmadı. Zaten annem odanın onunden gecıp dur4uyo askalsın goruodu bole elımle bısıler yaptıgımı. DEli sanacaktı
  • bi raaht yok evde bize 5 yaşındaki ufak kız yapıyo ben yapamıyom
  • Enerji topu satılır=kemikli:20ytk=kemiksiz:40ytl
  • yav videoda alta mıknatıs koymuşlar çok zekiyim demi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocktr

yav videoda alta mıknatıs koymuşlar çok zekiyim demi?

bu sayfada verdiğim videoda ne yapmışlar?
  • Tabiikide bir hilesi var...buna inananada inandıranada
    quote:

Orjinalden alıntı: crushing1

quote:

Orjinalden alıntı: rocktr

yav videoda alta mıknatıs koymuşlar çok zekiyim demi?

bu sayfada verdiğim videoda ne yapmışlar?

• psi wheel i yaptım ama buz oynatmayı yapamadım

psi whaeel i kurdum sonra baktım baktım hiç bişey olmadı. sonra internette dolaştım biraz bi baktım gözümün ucuyla dönmeye başladı bi tırstım durdu. Heycan yaptım baktım bi daha döneceğine inandım bi sağ bi
    sol yapıyodu ama tam bi tur attıramadım sonra içeri gittim yine geldim duruyodu.Uzaktan yapmaya çalıştım döndü yine aynı şeyi üç kere yaptım hepsinde döndü rüzgardan dır falan demeyin evde rüzgar falan yoktu hem de 3 metre uzaktan baktım az bişey döndü yine

ama buz olayı çok zor yaa ben yapana kadar buz eridi bile

erirken heycan basıyo insanı bi de buzun ıoynayacağına inanmadığımdan da olmuş olabilir.Aslında inanıyorum ama tam yaparken umudumu yitiriyorum.

psi wheeli bi kavanozun içine koyun ki hava etkilemesin

• Bunu yaptıgına ınanmıyorum! gozumle gormedende ınanmam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.