Şimdi Ara

TELEKİNEZİ DERSLERİ (VİDEOLARI MEVCUT) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
9.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu psişik şeylerden sadece astral seyahati yaptığımı sanıyorum. uyurken rüyamı kontrol edip rüyada olduğumu bilip istediğim yere gidiyorum.

mesela rüyada arkadaşlar var yanımda. onlara "ben gidiyorum uyanmalıyım" diyorum ve hop.. uyanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Ağustos 2006; 0:40:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

Kanıtlanması bu kadar basit olan bir şey,bu kadar önemli bir güce sahip olma iddiası ve sadece nette dolanan bir kaç video.Bana pek inandırıcı gelmiyor bu videolar...Peki telekinezi olabilir mi,olabilir tabi ama bunların gerçekçi olmama ihtimalleri pek bir yüksek göründü bana.

gösteri yapanlar da var hatta fan club ı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

bu psişik şeylerden sadece astral seyahati yaptığımı sanıyorum. uyurken rüyamı kontrol edip rüyada olduğumu bilip istediğim yere gidiyorum.

mesela rüyada arkadaşlar var yanımda. onlara "ben gidiyorum uyanmalıyım" diyorum ve hop.. uyanıyorum.

sanırım buna lucid dreaming deniyordu.
  • discovery de bi belgesel izlemiştim ingiltere deydi yanlış hatırlamıyosam böyle bişiyi kanıtlayan kişiye çok büyük bi para ödülü veriyolardı en son 10-15 yıl önce biri gelmiş adam görüntülerde el hareketiyle dokunmadan açık kitabın sayfalarını çeviriyo. en çok o adam parayı almaya yaklaşmış ama sonra adamın gırtlağından ağzını oynatmadan nefes vererek sayfayı çevirdiğini anladılar ve adam parayı alamadı
    o kurumun başkanımıdır nedir adamın dediği çok mantıklı bişi aklımda kalmış , butür güçleri olduğunu iddia eden binlerce insan var yani bu binanın önünde bu parayı almak için gelen insanlardan oluşan bi kuyruk olmalıydı ama yıllardır gelen giden yok diyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crushing1

gözlerinizi kapayın ve avuçlarınızı açın daha sonra avcunuzun içinde bir enerji topu oluşturduğunuzu hayal edin ve bikaç dakika onu güçlendirdiğinizi ve büyüttüğünüzü hayal edin daha sonra onu bir nesneye doğru fırlatıyormuş gibi yapın ve olacakları görün

olmadıysa bikaç kez daha deneyin

ben deniycem ama korkuyom gece uyuyamam nası yaptım diye

atarken aduuuketttt :D diyede bağıralım mı??

• quote:

quote:

Kanıtlanması bu kadar basit olan bir şey,bu kadar önemli bir güce sahip olma iddiası ve sadece nette dolanan bir kaç video.Bana pek inandırıcı gelmiyor bu videolar...Peki telekinezi olabilir mi,olabilir tabi ama bunların gerçekçi olmama ihtimalleri pek bir yüksek göründü bana.

O gösteri yapanlar şu amcama uğrasınlar bir zahmet.
    http://www.randi.org/research/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizzt DoUrden -- 10 Ağustos 2006; 1:45:26 >

• quote:

quote:

quote:

O gösteri yapanlar şu amcama uğrasınlar bir zahmet.

işte bende bundan bahsediyodum hocam

• eskiden baya kasmıştım kamahame dalgası yapacam diye çocuktuk tabi o zamanlar bi arkadaş ölüyodu az kalsın 2 yıl kastık bi mok olmadı bence sizde kasmayın
  • quote:

video mideo uğraşamam şimdi demin enerji topu fırlattım ıska geçti herhal kapı oynamadı

Süper ya...

• quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

yaptım desem inanacan mı peki?

video mideo uğraşamam şimdi demin enerji topu fırlattım ıska geçti herhal kapı oynamadı

Müslümansan ve yemin edersen evet.
    Ayrıca iki dakka evvel adu-ket yapmayı öğrendim,çok feci kombo hasar veriyor

Aduket esprisini ben daha evvel kullanmıştım. Lütfn aynı esrpileri tekrarlamayalım.

• hiçbir şekilde olmuyo bizdemi bişi yok acaba ya
  • Telekinezi için beyininizde pek sık kullanmadığınız bölümleri gün içinde kullanmaya çalışın ,

mesela birşey alıp verirken sağ'lak iseniz sol elinizi kullanın bunun gibi...

en kolayı pinpon topuyla alıştırma yapmaktır...hafif olduğundan dolayı hareket ettirmesi daha kolaydır.

pinpon topunu masanın üstünde sabitleyin ve üstüne boş şeffaf kavonoz geçirin (rüzgardan etkilenmesin diye) ve böyle deneyin....

kısa sürede başarılı olacağınız bir konu değildir bu , 6 ay - 1 yıl - 2 yıl uğraşanlar var başarılı olabilmek için...artık sizin kapasitenize kalmış bir olay...

benim arkadaş yorgun olmadığı günler saatin akrepini falan durdurabiliyordu 4-5 saniyeliğine....

şehirden uzak bir yerde çalışmanızı öneririm , araba sesleri yada fazla ses olmayan bi yerde... çoğu kişinin yaptığı hatayıda söyliyim , tam odaklanmışken aklınızdan acaba oynicakmı yada olmicak bu seferde diye düşünce geçtiği an bağlantınız kopmuştur demektir.... eğer böyle düşünceler geçiyorsa bunlardan kurtulmayı öğrenin yoksa asla yapamazsınız.

• saçmalık
  • john travolta nın 1 filmi vardı Mucize diye.. Adam karşısında biri otururken böyle işaret parmağını sağa sola sallayarak kalem 1 ileri 1 geri gidiyordu masada.
    Adam nasıl yaptığını sorduğunda kalem de atomlardan meydana gelmiş bizim bir parçamız diyordu ve istediği gibi yönlendiriyordu.. Tabi bu film ama
    http://video.google.com/videoplay?docid=8786430663470284545&q=mahmout burda kolayla yapılan bir Türkün videosu oldukça şaşırtıcı geldi bana..
    Uçma,lamba patlatma,elektrik kesintisi filan abartı olabilir fakat cisme yeteri kadar odaklanırsak hareket ettirmek neden mümkün olmasın. Çünkü o da bizim bir parçamız

• quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

Telekinezi için beyininizde pek sık kullanmadığınız bölümleri gün içinde kullanmaya çalışın ,

en kolayı pinpon topuyla alıştırma yapmaktır...hafif olduğundan dolayı hareket ettirmesi daha kolaydır.

pinpon topunu masanın üstünde sabitleyin ve üstüne boş şeffaf kavonoz geçirin (rüzgardan etkilenmesin diye) ve böyle deneyin....

kısa sürede başarılı olacağınız bir konu değildir bu , 6 ay - 1 yıl - 2 yıl uğraşanlar var başarılı olabilmek için...artık sizin kapasitenize kalmış bir olay...

benim arkadaş yorgun olmadığı günler saatin akrepini falan durdurabiliyordu 4-5 saniyeliğine....

şehirden uzak bir yerde çalışmanızı öneririm , araba sesleri yada fazla ses olmayan bi yerde... çoğu kişinin yaptığı hatayıda söyliyim , tam odaklanmışken aklınızdan acaba oynicakmı yada olmicak bu seferde diye düşünce geçtiği an bağlantınız kopmuştur demektir.... eğer böyle düşünceler geçiyorsa bunlardan kurtulmayı öğrenin yoksa asla yapamazsınız.

Arkadaşın 1.000.000$'a neden hayır diyor?Eğer bu yoldan para kazanmayı tercih etmiyorsa,parayı alıp bir hayır kurumuna bağışlasın.Bence hemen gidip bu adama gücünü göstersin ve parayı alsın.Tabi ki arkadaşın, etrafındakileri kandıran bir şarlatan değil,gerçekten bu güce sahipse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizzt DoUrden -- 10 Ağustos 2006; 10:52:57 >

• there is no spoon
  • quote:

quote:

Telekinezi için beyininizde pek sık kullanmadığınız bölümleri gün içinde kullanmaya çalışın ,

Arkadaşın 1.000.000$'a neden hayır diyor?Eğer bu yoldan para kazanmayı tercih etmiyorsa,parayı alıp bir hayır kurumuna bağışlasın.Bence hemen gidip bu adama gücünü göstersin ve parayı alsın.Tabi ki arkadaşın, etrafındakileri kandıran bir şarlatan değil,gerçekten bu güce sahipse...

tabi ömrünün geri kalanını labarotuvar faresi olarak yaşamak güzeldir herhalde..

• yazmıyım yazmıyım dıyorum ama tutamadım kendımı yaa allah askına buna nasıl ınanıyosunuz akıl var mantık var cıkar at gozluklerını yaa
  • beynimizin 1% ni kullanuyoruz bir de 100% ünü kullandığınızı düşünün off neler yapardık o zaman kimbilir.
  • quote:

quote:

quote:

tabi ömrünün geri kalanını labarotuvar faresi olarak yaşamak güzeldir herhalde..

Yorumsuz...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.