beynimizin 1% ni kullanuyoruz bir de 100% ünü kullandığınızı düşünün off neler yapardık o zaman kimbilir.
Dostum inanma bunlara,birisi çıkmış %1 demiş inanmışsın,başka biri çıkmış %3 demiş inanmışsın...Çok azını keşfedebildikleri beyin hakkında nasıl oluyor da %1 %2 %3...%5 vs gibi oran veriyorlar ve insanlar bunlara nasıl inanıyor anlamış değilim.Tamamını keşfet;bilmediğin noktası,çözemediğin reaksiyonu kalmasın,her şeyi çöz ondan sonra çıkıp konuş,yok %1 yok %2...Ben tamamını kullanırım arkadaş...
beyinin %100 gücünü bilmeleri lazımki %'lik dilim söyleyebilsinler....
quote:
Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden
quote:
Orjinalden alıntı: crushing1
beynimizin 1% ni kullanuyoruz bir de 100% ünü kullandığınızı düşünün off neler yapardık o zaman kimbilir.
Dostum inanma bunlara,birisi çıkmış %1 demiş inanmışsın,başka biri çıkmış %3 demiş inanmışsın...Çok azını keşfedebildikleri beyin hakkında nasıl oluyor da %1 %2 %3...%5 vs gibi oran veriyorlar ve insanlar bunlara nasıl inanıyor anlamış değilim.Tamamını keşfet;bilmediğin noktası,çözemediğin reaksiyonu kalmasın,her şeyi çöz ondan sonra çıkıp konuş,yok %1 yok %2...Ben tamamını kullanırım arkadaş...
dünyanın beyinle ilgili bi kurumundan aldığım maile dayanarak yazdım yanlışım varsa doğrusunu siz söyleyin o zaman
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden
quote:
dünyanın beyinle ilgili bi kurumundan aldığım maile dayanarak yazdım yanlışım varsa doğrusunu siz söyleyin o zaman
Doğrusu hakkında ben bir şey söyleyemem ama o uzman denen şahsiyetlerin söylediği şeylere inanmıyorum. Beyinde böylesine bir atıl kapasite bulunamaz.
Sence az bi kısmını mı tamamını mı yarısınımı tamamına yakınını mı kullanıyoruz?
quote:
Sence az bi kısmını mı tamamını mı yarısınımı tamamına yakınını mı kullanıyoruz?
Kendi adıma bana yettiği kadarını kullanıyorum
quote:
Haftada 10 dizi,3 futbol maçı,6 spor programı izleyip.Geriye kalan vaktin çoğunluğunu uyuyup,vakit bulursa ayda bir kitap bitiren,üniversiteden boş kafa olarak çıkan,sorgulamayan,araştırmayan,kısaca "tembel" insanların beyinlerini mi soruyorsun? Herkes istediği kadarını kullanabilir benim felsefemde.Bana komik gelen uzman şahsiyetlerin oran verme cüretini kendilerinde nasıl buldukları.Bir de çıkıp siz %2-3'ünü kullanıyorsunuz,Einstein bile %10'unu kullanıyordu demiyorlar mı,gülüyorum ne diyeyim.
akıl var mantık var beyin nasıl oynatsın o kola kutusu yada başka cisimler bizim vücudumuza ait değil ki kaşını gözünü oynattığın gibi onları da oynatabilmek mümkün değil bence. videolarda adam kağıdı filan döndürüyo ya ben de çekerim aynı videodan. elimle hareket yaparım kağıda üflerim döner çok zor bi şey değil.
quote:
Orjinalden alıntı: madanci
akıl var mantık var beyin nasıl oynatsın o kola kutusu yada başka cisimler bizim vücudumuza ait değil ki kaşını gözünü oynattığın gibi onları da oynatabilmek mümkün değil bence. videolarda adam kağıdı filan döndürüyo ya ben de çekerim aynı videodan. elimle hareket yaparım kağıda üflerim döner çok zor bi şey değil.
içi dolu olan cola kutusunada üfle bir ara
quote:
Orjinalden alıntı: GUNDAM
quote:
Orjinalden alıntı: madanci
içi dolu olan cola kutusunada üfle bir ara
Adamı üfürükçü ettiniz ya
içinin dolu oldugunu nerden biliyosun. hadi diyelim ki dolu. masanın altında bi arkadaşın duracak elinde mıknatısla. sen hareket yaptıkça ilerletecek kutuyu. çok mu zor? biz ortaokuldayken sıralarda yapıyoduk bu işleri
ya millet kaşık yamultuyo biz ışık söndüremiyoz adaletmi len bu?
Psi-Wheel tekniğini başarıyla yapıyorum kavanoz içinde de döndürebiliyorum fakat coz az bir kaçkerede kaşık büktüm fakat fazla bukülmedi her halde kaşıktan
bu arada astral seyahat yapabiliyormusun ben yapabiliyorum ilk başlarda astrala geçerken yatak hızlı bir sekilde sarsılıyordu ve acayip bi korku sarıyordu ama şimdi korkmuyorum gerçekten süper bi duygu astral seyahat e çıkmak
quote:
Orjinalden alıntı: BY_ZEGEX
Psi-Wheel tekniğini başarıyla yapıyorum kavanoz içinde de döndürebiliyorum fakat coz az bir kaçkerede kaşık büktüm fakat fazla bukülmedi her halde kaşıktan
bu arada astral seyahat yapabiliyormusun ben yapabiliyorum ilk başlarda astrala geçerken yatak hızlı bir sekilde sarsılıyordu ve acayip bi korku sarıyordu ama şimdi korkmuyorum gerçekten süper bi duygu astral seyahat e çıkmak
Bursa-Antalya kaç saat çeker haju ve 100 kmde kaç psi yakar.
Şu Psi-Wheel tekniğini öylesine denedim,kağı biraz sarsıldı o kadar.Dönme vs gibi hiçbirşey olmaz.
valla dediğim gibi gözümle görmeden inanmıyorum ben Yaptığını söyleyen kişilere başarılar. 1 milyon $ kazanmaları dileğiyle
Arkadaşlar ne içiyorsa banada ondan barmen.
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium
Şu Psi-Wheel tekniğini öylesine denedim,kağı biraz sarsıldı o kadar.Dönme vs gibi hiçbirşey olmaz.
bende kaşık çatal ile uğraştım ama olmadı. Perde ve peçete ile de bayağı uğraşmışlığım vardır.
Bekleyin 2012 ye az kaldı. foton kuşağına bi girelim herkes yapacak zaten.