Gayret edin biraz yaparsınız. Impossible is Nothing
3 senelik hort
Arkadaşlar elektiriklerin daha doğrusu ışıkların gidip geldiği ya da bir süreliğine daha cok parlak ışık açtığı doğrudur video çekmeye kimseye izin vermedim fakat sınıfımda ki arkadaşlarım da bu duruma şait oldular hangi sınıfa girersem gireyim ışık 3saniye gidip geliyor daha once televizyonumuz bozulmuştu o siralarda sürekli ugrasirdim bu işle ve televizyon izlemeye annemin odasina gidiyordum ablamda geldi önce o girdi bir şey olmadi birde ardından ben girince yine 3-4 saniye kadar ışık kapandı ablam bi anda korktu öyle gidip gelince o zamanlar farkında değildim ama şimdi farkındayım bu işlerle uğraştıkca ışıklarda daha cok parlama ya da wolt düşümü olabiliyor ve mum ışığını sanki parmagını oynatır gibi oynatabiliyorsun elektrikler kesildiginde hemen bir mum yakar telekinesi yaparim gelene kadar ve bi kaç saniye içerisinde 7 cm lik mum yükseltisi 12 cm yapabiliyorum ve istedigim yone egebiliyorum konsantre bozulunca tabi gidiyor ama cok cabuk odaklanabilip tekrar egebiliyorum yani bunlar uydurma şeyler eğer ki biliyorsanız film lerde 25. kare teknigi vardir ne olacagini onceden sezersin anlarsın ama tam olarak görmezsin bu bi telekinesi çeşidiymiş mesela bi kaç resim gösteriyorlar slayt şeklinde bir resim kala hemen hissediyorsun bu resimden sonra korkunç bir resim gelecek diye ve beyninde o korkunç resmi canlandırmaya başlıyorsun daha sonra bi anda karşında bulunca ufak bir şok etkisiyle o an ki bilincin geri yerine geliyor ve onu gorunce urperip korkuyorsun parapskoloji uzmanları bu şoku uzun süreli tutabilirsek gelecegi görebilecegimizi bu hissi cokk daha onceden hissedebilecegimizi söylüyorlar neyse yeterince uzadı bu yazı daha cok gider iyi forumlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme