Şimdi Ara

TELEKİNEZİ DERSLERİ (VİDEOLARI MEVCUT) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
9.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yaptım saol hacu bi tur döndürüyom kaadı saol
  • Şu beynin %5 -10 muhabbetti özelikkle telekinesis konusunda sacma geliyor bana. soyle bi ornekle aciklayayim 50km basabilen bi arabaniz var siz bunu 5km ile kullaniyorsunuz . yani %10 . 50 kilometreye cikinca sagdaki soldaki esyalari etkilemeyecek arabaniz sadece daha hizli gidecek .
  • bende tk -telekinezi- yapabiliyorum psi - whell - iğnenin üstüne tuttrulmuş kağıt çark- iyiim ama istediğim su kontrolu suyu hareket ettirmek vb. bunlar gerçek kesinlikle inanın eskiden bende hiç inanmazdım ama bi arkadaşım gösterdi ve bende denedim oldu inanmak önemli olan beyninizin gücü
  • birde bieşy soracağım bunları olmaz diyen arkadaşlar NİYE olmazları iyice bi düşünerek anlatabilirmi ? bilmiyorum ama bilimde şöle bieşymi var inasn beyniyle bieşy yapmaz yada düşünceleriyle ?

insan yaratılmış varlıkların en yücesidir ve en çok nimetler verilmişi buda o nimetlerden biridir ve niye kullanmayalımki ?
  • yaw bırakın kardeşim bunları bunların alayı alan fıs iki tane şarlatan bi şey uyduruyor millete inanıyor bunlar david coperfield in ucuz versiyonları ilizyon olmaz falan demeyin çokda güzel olur adam her gösterisinde milleti kaybediyor hatta özgürlük anıtını bile kaybetmişti ama sonuçta ilizyon.
    http://www.youtube.com/watch?v=Z8qX0ZhzJBU bak ne güzel uçuyor adam.
  • Allah (c.c) insanı gerçekten mükemmel yaratmış.Daha insan vücüdu neler yapabilirde çözmek lazım
  • o ilizyon haklısın adam şarlatan ama telekinezi gerçek yapabilirsen sende inanırsın bende senin gibiydim ama bi arkadaşım yaptırdı gerçekten inanılmaz
  • çok enteresan
  • forumun gandalfları
  • ya bu dalga kavgada işe yarasa süper olur tam böle 10 kişi geliyo karşıdan bi kaşları çatıyosun tak hepsi yamuluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

ya bu dalga kavgada işe yarasa süper olur tam böle 10 kişi geliyo karşıdan bi kaşları çatıyosun tak hepsi yamuluyo

ama bu centinmenliğe sığar mı

• yarin sinavim var bi bakiyim dedim foruma bu konuyu gordum yalan oldu ders gittim bi catal aldim bide elektrik faturasi vardi onlarla ugarsiyom kagidi hareket ettiremedim ama catali buktum tabi sinirden
    biri bana bunu öğretsin yavv
  • Daha önce bende tesadüfende olsa yaptım. Bundan birkaç yıl önce..

Bir odada arkadaşla oturuyorduk. Odada 2 tane ayrı beyaz florasan lambalardan var. Arkadaş kalkta şunuda yak dedi. Bende gerek yok burdan da yakabilirim dedim şakayla karışık. Gözlerimi kapadım 2 sn.liğine kapattığımda 2 tane şimşek görüntüsü belirdi gözümde. Gözüme açtığımda lamba sönüp sönüp yanmaya başladı..

Sonra odaya diğer arkadaş geldi. Odadaki arkadaş diğerine düğme açımı diye sordu. Bir baktılar düğme kapalı. Nasıl yaptın diye sordular?? Tabi söyleyemedim. Bende nasıl olduğunu anlamadım.

O zamanlar telekineziyle alakalı araştırmalar yapıyordum...

Bu olay Heroes teki sylara falan benzedi.... birde herşeyi hareket ettirdiğine düşünsene.. Güzel bir güç olurdu.

Sinirlendiğinde odadaki tüm eşyalar havalanacak falan... karizma meselesi

bu söylediklerimin hepsi doğrudur. abartı veya atması söz konusu değildir. Arkadaşlarımda bu konuda şaka yapmamışlardır.

• FOrumdan kimse yapamaz diyenlere;

Bu çok tartışıldı kardeşim eda_fb açmıştı konuyu şimdi forumu bıraktı.herkez yapamaz yapamaz dedi konu büyüdü sayfalarca sonra da yaptı millet apıştı tabe.

Buyrun konu :http://forum.donanimhaber.com/m_10534237/mpage_1/key_telekinezi/tm.htm
    Buyrun vidyo :http://www.youtube.com/watch?v=HiQtbiDyixI

• bunnar feyk
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehlikeliPanda

Ben bole seylere ınanıyorum kı yapan gormedım. Ama olduuna ınanıyorum. Zaten bu telekinexzziyi bi yapsam daha ne ısterım dıe dusunurum. Ben bunu yapsam korkarım 1 yıl etkısınden kurtulamam. Uyuyamam. Ama yapmayı ısterdım. Bu arada ısaret parmak basparmak olayları vaardı orda bıyerde. Hıcbısı anlamadım abi ondan. Ama su enerji topu olayını denıcem. Muahha kucuk bı kagıda bu topu yollasam yerınden oynatabılırmıyım. Bum ciddi bir sorudur bunu yazan arkadas cevaplasın

Tabi yapamazsın ben bile yapamıyorum:D o ileri seviye daha basitten gitmen gerekiyor psiwheel dedikleri kağıt dönderme tekniğiyle başlamanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telekineticrap -- 19 Nisan 2010; 18:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehlikeliPanda

Bunu yaptıgına ınanmıyorum! gozumle gormedende ınanmam

onlarında seni inandırmaya ihtiyacı yok zaten internette dolaşan videoların çoğu sahte gerçekten bunu başaranlarda zaten kanıtlamaya çalışmıyor
  • Mesajım bulunsun ilgimi çekti..
  • deneyeceğim ya
  • horta bak :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.