Şimdi Ara

Telekom'dan muhteşem(!) upload hızı güncellemesi ve yeni 200+ mbps paketler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
7
Favori
19.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eski port ücretlerine baktığımda ücrete vergi dahil değildir maddesini gördüm bu yeni açıklanan ücretlerde ise böyle bir durum yok bir nebze daha ucuz olur belki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün akşam 75 GB boyutundaki dosyaları OneDrive’a yedeklesin diye bırakmıştım gece boyu açık kaldı. Şimdi baktım 9,5 gb yüklemiş. Günlerce açık bırakmam lazım yazık günah ya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onurtri O kullanıcısına yanıt

Bunlarda da vergi dahil değil %18 KDV + %10 ÖİV ekleyin. 500 Bin'in üzerinde abonesi olan ISS'ler için %5'te BTK payı ekleyin.

• Upload'ı da 10MBPS'den 8'e düşürmüşler hatta tam 8 bile değil 7.5 civarı çıkıyor FTTH TürkNet kullanıcısıyım.

• diemcizone kullanıcısına yanıt

Turk Telekom hiç bir zaman 10 mbps uploud hız vermedi şuan 8 mbps hız veriyor 1 nisandan sonra ne olacak belirsiz

• Locaste Siarnaq kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    (parazit insanlar en büyük sorun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 27 Mart 2022; 14:23:33 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Upload yavşaklığı sıkıntısını çok çekiyorum. diye okudum Telekom'dan muhteşem(!) upload hızı güncellemesi ve yeni 200+ mbps paketler 

• ellerinde olsa 800 kbps ye düşürürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirDroid kullanıcısına yanıt

Baştaki zihniyetin dediğiniz, Türk Telekom'u doğru dürüst işletemeyen, yanlış yönlendiren, işlerini aksattıran, gelirlerini duman edenler için ise tamamen katılıyorum.

Ancak bu görüşümün "Telekom" özelinde olduğunu bilin isterim. Zira şuan devleti yönetenlerin tümünün gitmesini istemek akıl mantık işi değildir. Ezbere bildiğimiz insansız hava araçlarımızdaki başarıları yok sayamayız örneğin.

İletişim teknolojisinden gelen parayı yine iletişime harcayabilecek bir zihniyetin gelmesi gerekmektedir.

Son olarak "Google'a dahi" derken, biraz düşünmenizi istiyorum. Google deyip geçmeyin, bu firma her yönümüzü kuşatmış durumda. Sağladığı kolaylıkların sayısını ciddi mana da arttırıyor ancak bu da güvenliğimizi ciddi anlamda tehdit ediyor. Örneğin konum geçmişiniz Google tarafından saklanıyor. Telefon sürekli yanınızda olduğu için nereye, ne zaman gittiğiniz, ne kadar kaldığınız, alışkanlıklarınız ve saire hepsi Google'da depolanıyor.

Bir devlet, başka bir devletin özel kuruluşunu, kendi çıkarlarına hizmet etmek için engelleyebilir.

Burada sorulması gereken asıl soru şudur: Bizim neden Google benzeri yerli bir arama motorumuz yok? Özentileri es geçiyorum.

• furkangunes04 kullanıcısına yanıt

Herşeye okumadan izin verirseniz konum geçmişinizi de saklar ses kaydınızı da. Ayrıca baştakilerin değişmesi ile insansız hava araçlarının bağı nedir? Bu araçlar anonim şirketler tarafından üretiliyor ve kuruluşlarının bu hükümet ile bir alakası yok 1900'lü yıllarda kuruldu çoğu. Yerli arama motorumuzun olmamasının ana nedeni yine altyapı eksikliği 2000'li yıllarda türkiye adsl ile cebelleşirken amerika gibi ülkeler kablo internet kullanıyordu ve evinde sunucu açabiliyordu çünkü adsl gibi limitli bir teknoloji değildi.

• mustifb M kullanıcısına yanıt

o zaman fiyatlar ciddi artacak demek değil mi bu ?

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Buda vdsl ev interneti.. Ping konusunda fazla bir fark yok. İstanbul - Marmara lokasyonundan anadoluya doğru uzaklaştıkça neredeyse tüm illerde ping malesef artıyor doğal olarak bu değerleri normal karşılıyorum.

Telekom'dan muhteşem(!) upload hızı güncellemesi ve yeni 200+ mbps paketler
  • RElS kullanıcısına yanıt

Benim ev internetim böyle, Valorant oyununda da İstanbul sunucusu Pingim 6

25 ms bu yüzden benim için aşırı yüksek

• RElS kullanıcısına yanıt

VDSL'de bu ping neredeyse sabit çıkar. 4.5G 5G gibi kablosuz sistemlerde ping sürekli olarak dalgalanıyor. Komşunuz 4.5G şebekesinde video izlese sizin ping anında 10-20ms dalgalanıyor. ADSL bile 4.5G'den iyidir stabilite olarak, oyunlarda en önemli olan şey de bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 27 Mart 2022; 20:30:12 >
  • Runningaway R kullanıcısına yanıt

Gibirnet 200 Mbps'i 350 TL'den satışa koymuş. Az çok durum belli oluyor.

• mustifb M kullanıcısına yanıt

Üstat TT belli aboneyi geçince Turknet gibi firmalara ek indirimde sağlanıyor. Bunların oranı nedir?

• gulnare G kullanıcısına yanıt

O tam tersi küçük ISS için yapılmıyor mu ? BTK açıklamasında şöyle birşey vardı

25.000’e kadar %30

25.001< … <=100.000 %25

100.001< … <=200.000 %20

200.001< … <=300.000 %15

300.001< … <=400.000 %10

• Miga kullanıcısına yanıt
    Toptan tarifeler sayfasında baya bir kampanya var. Detayları tam bilmiyorum. Aslında küçükten bu işe girsem mi bilemiyorum. Çok bi kar istemiyorum. Abone başi 5-10 kalsa yine karın doyurur. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Büyük ISS'ler için tek iyi yön transmisyon'un direk Mbps cinsinden hesaplanması. Küçüklerde bu ücretlendirme Kbps cinsinden. Dolayısıyla küçük ISS'ler içinde Transmisyon Artış Kampanyası vardı. Üstüne bir de büyük ISS'lerin BTK payı gibi bir derdi de çıkıyor. Ülkede avantajlı hiçbir ISS yok.

1 Milyon TL'ye ihtiyacınız var. BTK'dan ISS lisansı almak için 1 Milyon TL sermayeye ihtiyacınız var. 250 Bin TL'de Türk Telekom'a teminat veriyorsunuz. Ama hiç yatırım yapmaz ve tüm kampanyalardan faydalanırsanız daha fazla kar bırakır. Özellikle VDSL'e, Fiber'e ilk geçen yerlerden abone topluyorsunuz ve abone başı 150 TL destek alıyorsunuz. PSTN abonesi de toplarsınız onun içinde destek alırsınız. Zaten abonelerin çoğu ev telefonu kullanmaz, o destek port giderini karşılar üstüne kar da bırakır.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.