Şimdi Ara

Telekom fiber alt yapıdan geçiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telekom fiber alt yapı kullanıyoruz. Telekomda 2 yıl tahattütün bitmesine 6 ay kaldı . Turknet geçiş yapsam şimdi ceza ödermiyim. Fiber hızı Max. Hız 100 mpbs. Turknette 100mpbs ye kadar 85tl yazıyor .. tam olarak hızı 100 mü olcak .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bugün itibariyle bu şekilde Türk Telekomdan 5 ay kala geçiş yaptım, 200-300 lira civarı bi fesih bedeli çıkardılar. 120 lirasını TürkNet karşılıyor. Tarifenin ucuzluğundan dolayı bu bedeli ödemeye değer bence.

Türknet'in söylediği hız 100 mbps ise 100 mbps alırsınız, hatta benim 110'u bile geçiyor bazen. Fakat şöyle bir durumum oldu:

Kurulumum bugün tamamlandı, 100 mbps'i görüyorum çoğunlukla ancak sık sık 50-60 mbps'lere düşüyor. Bu dalgalanma için de arıza kaydı oluşturdum, bakalım nolur.

• 200 300 iyimiş. Türktelekom ile görüştüm 2100 TL çıkardı atlık 116 TL ödüyoruz..

• MyhM66 M kullanıcısına yanıt
    Türknet fiberde geçiş yok bildiğim kadarıyla yeni abonelik olarak işlem yapılıyor bir sor istersen sonra pişman olursun cayma bedeli çıkar durduk yere boşa para ödeme 5-6 ay daha beklersin en fazla ucuza diye hesap yapıyorsun ama cayma bedelinle birlikte çok pahalıya patlar sana yinede araştır.
  • Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar fiber hizmet veriyoruz. Fesih faturasının 120 TL'sine kadar indirim sağlıyoruz. Fesih tutarını mevcut operatörünüzden öğrenebilirsiniz.
  • Ögrendik 2100 TL kapama fiyatı diyorlar. 24 mpbs hız 116 TL fatura .. 2 yıl tahattüt 5 ay kaldı..

• MyhM66 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, taahhütünüz bittiğinde sizi de aramızda görmek isterim. İlginiz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Alt Yapı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.