Bildirim
Telekom fiber alt yapıdan geçiş.
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben bugün itibariyle bu şekilde Türk Telekomdan 5 ay kala geçiş yaptım, 200-300 lira civarı bi fesih bedeli çıkardılar. 120 lirasını TürkNet karşılıyor. Tarifenin ucuzluğundan dolayı bu bedeli ödemeye değer bence.
Türknet'in söylediği hız 100 mbps ise 100 mbps alırsınız, hatta benim 110'u bile geçiyor bazen. Fakat şöyle bir durumum oldu:
Kurulumum bugün tamamlandı, 100 mbps'i görüyorum çoğunlukla ancak sık sık 50-60 mbps'lere düşüyor. Bu dalgalanma için de arıza kaydı oluşturdum, bakalım nolur.
-
200 300 iyimiş. Türktelekom ile görüştüm 2100 TL çıkardı atlık 116 TL ödüyoruz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türknet fiberde geçiş yok bildiğim kadarıyla yeni abonelik olarak işlem yapılıyor bir sor istersen sonra pişman olursun cayma bedeli çıkar durduk yere boşa para ödeme 5-6 ay daha beklersin en fazla ucuza diye hesap yapıyorsun ama cayma bedelinle birlikte çok pahalıya patlar sana yinede araştır. -
Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar fiber hizmet veriyoruz. Fesih faturasının 120 TL'sine kadar indirim sağlıyoruz. Fesih tutarını mevcut operatörünüzden öğrenebilirsiniz. -
Ögrendik 2100 TL kapama fiyatı diyorlar. 24 mpbs hız 116 TL fatura .. 2 yıl tahattüt 5 ay kaldı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, taahhütünüz bittiğinde sizi de aramızda görmek isterim. İlginiz için teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X