Şimdi Ara

Telekom Müşteri Hizmetleri Beni Şaşırttı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • statik ip kullanıyorum. bugün online oyun oyanrken baktım pibgler çoştu 2500 ms lerde geziyor. hay Allah dedim reset attım, modemi kapat aç yok yine aynı yine. aynı. dedim ip uçtu galiba. arkadaşın şifresi ile bağlantı kurdum oda ne pingler 200 lere indi. tekrar kendi şifrem ile bğlandım statik ipyi aldım. hop 2500-2600 arası geziniyor. hemen telekomu aradım şöyle şöyle bir mevzu var karşımdaki erkek ping en ne kastettiğimi anladı. beni bir bayana yönlendirdi. arıza kaydı almak için. ne hikmetse hanım efendi ping endir çözemedi. erişim süresi dedim. tamam anladım dedi. arıza kaydı alayım dedi. bende pibg süreleri çok uzun yazın oaraya dedim . ok tamam herşey hoş. teli kapattım 2 dk geçmedi tel çaldı. bir bay ve dsl probleminiz nedir diye sordu? ping sürelerim çok fazla dedim. bağlantı mı yavaşladı dedi ? hayır erişim süreleri 2500-2600 arası geziniyor dedim. fıııyv gibisinden şaşkınlık ifadesi içeren bir ıslık öttürdü.hemen ardından makineye virüs girmiş sizin dedi. yok dedim onunla alakalı değil. arkaşın şifresi.... falan anlattım. ip uçmuş dedim. bana dedi dynamic ip verek? yok siz bna yeni statik atayın dedim. pk dedi 30 sn içinde atadı. bağlandım ve ping şu an 165 lerde geziyor. valla hella olsun beni şaşırttılar bugün.

• Telekomda bilgili personel de var. Önemli olan derdini telefona bakan ''salak'' kadınlara anlatmamak. Ben buna benzer durumlarda telekomu aradığım zaman karşıma kadın çıkarsa ''lütfen beni tecrübeli bir bay personelle görüştürün'' diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: plastic

Telekomda bilgili personel de var. Önemli olan derdini telefona bakan ''salak'' kadınlara anlatmamak. Ben buna benzer durumlarda telekomu aradığım zaman karşıma kadın çıkarsa ''lütfen beni tecrübeli bir bay personelle görüştürün'' diyorum.

valla bu konuda haksızda değilsin. hayır bayanları ne karıştırılar bu işlere anlamadım gitti . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giga|Mavi ???

quote:

Telekomda bilgili personel de var. Önemli olan derdini telefona bakan ''salak'' kadınlara anlatmamak. Ben buna benzer durumlarda telekomu aradığım zaman karşıma kadın çıkarsa ''lütfen beni tecrübeli bir bay personelle görüştürün'' diyorum.

valla bu konuda haksızda değilsin. hayır bayanları ne karıştırılar bu işlere anlamadım gitti . . .

Sizlere katılıyorum arkadaşlar. Ne anlar kadınlar bu işlerden.

• quote:

Orjinalden alıntı: mabel2000

quote:

Orjinalden alıntı: Giga|Mavi ???

quote:

Sizlere katılıyorum arkadaşlar. Ne anlar kadınlar bu işlerden.

umarım forumda olta atan feministler yoktur. eğer var ise vay halimize o zaman...

• ne anlar demeyin walla benim mcse eğitmenim bayandı ve 2-3 bayan eğitmen daha vardıı bizi toplayıp ceplerindden çıkararlar walla
  • mcse den iş buldun mu hocam bulduysan maas nasil
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredcoder

ne anlar demeyin walla benim mcse eğitmenim bayandı ve 2-3 bayan eğitmen daha vardıı bizi toplayıp ceplerindden çıkararlar walla

ok doğrudur yeri gelince aralarında tek tuk meraklı akıllı çıkar. sonuçra bill abimiz olmasa (erkek) ne mcse oalcaktı ende onu öğrenen bayanlar. yani sus dökme olayı anca lafta kalır. bütün teknoloji biz erkkeler tarafından icra edilmiştir onları boşa savunmayalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.