2016 bekleyelim bakalım upload kaç olcak 100/50 baglantı kaç TL olcak
Yatırım yapmadan önce ana misyonları olan dolandırıcılık ve haksız kazanç konularında stratejilerini açıklarsa daha çok seviniriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Tekno moomce
imzanızdaki düşük hıza hayır sitesi ban yemiş ttnete bak suçlarının farkındalar
quote:
Orijinalden alıntı: ghostweb
quote:
Orijinalden alıntı: Tekno moomce
imzanızdaki düşük hıza hayır sitesi ban yemiş ttnete bak suçlarının farkındalar
bende arda giriyo arda kapalı dns değiştirp normal getir girersin
10$ a sınırsız kotasız internet verenler şikayet etmiyor,bi bunlar yapıyor alt yapıyı, altyapı demeye şahit lazım. ama vatandaş anlamazki adamın söylediklerini okuyan sıradan vatandaş acır haline çok zor işmiş gerçekten bence 100liradan aşşa olmamalı diye düşünür...
15 gündür tivibumu bile bağlayamadılar..
Benim anlamadığım şey içerik sağlama ne demek oluyor
bu herşeyde böyle. 4 yıl önce atıyorum 30 liraya 4 gigabyte flash bellek alınıyordu. Şuan 16 gigabyte flash bellek alabiliyorsun aynı paraya.
ama internet öyle olmadı. 4 yıl önce de 30 liraya 4 gigabyte internet kullanıyorduk. Şimdi de 4 gigabyte internet 30 lira
kısacası internette download yapmayan fakat interneti yoğun kullanan kesim 4 yıl önce 30 liraya kotalı internete rahat rahat girebilirken şu durumda 60 liraya limitsiz internet parası vermek zorunda kaldılar.
Bizim milet de bunun altında kalmaz hemen yolunu buldu
gitti komşusuna siz kotayı geçiyosun biz de kotayı geçiyoz napalım interneti paylaşalım yine 30 liraya gelsin oldu. Bu sefer interneti kapatan sabit telefonunu da kapadı. Kısacası millet sınırsıza geçirdik diye iyi olduğunu düşündüler sanırım ama bir sürü de iptal eden oldu adsl hattını, sabit telefonlarıyla beraber. Kendileri bilirler her sene insanlar daha büyük kin besliyor Turk Telekoma a.
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
quote:
Orijinalden alıntı: deneme1
Benim anlamadığım şey içerik sağlama ne demek oluyor
Tivibu ve benzeri saçmalıklar.
Tivibu hizmeti verip akn koyup bizi sınırlandırmaya dört nala koşturan hizmetler silsilesi.
bu hızla adamlar video akışlarını engellerseler şaşırmayın
Tivibu multicast bir yayındır. IP si farklıdır. İnternet kanalı dışında bir kanaldan veri alır. Bu nedenle kotadan bağımsızdır. Yoksa 2 günde tüm kota dolar.
quote:
Orijinalden alıntı: fatiharslan83
Tivibu multicast bir yayındır. IP si farklıdır. İnternet kanalı dışında bir kanaldan veri alır. Bu nedenle kotadan bağımsızdır. Yoksa 2 günde tüm kota dolar.
kastetdiğim tivibuev değildi.youtube vb idi
quote:
Orijinalden alıntı: fatiharslan83
Web tivibudan bahsediyorum.
100 kere söyledim artık bakır kablo tarih oldu neredeyse kur mahalle başına 1 tane fiber sonlandırıcı ver fiberi çek cat 6 yı adam gibi her yere hem internet hem telefon hemde tv yayını ver ama nerde o alt yapıyı yapacak zihniyet varsa yoksa ucuz sistem eski sistem bakır kablo ile mesafe arttıkça sinyal kaybı olur zaten yeni tip sahadolapları 20mbps den yukarı çıkmıyor upload desen en fazla 1.5mbps japonlar gibi elektrik direklerine fiber çekip iletişim sağlamıyoruz eski tip bakır sistemlerle uğraşıyoruz allah akıl fikir versin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme