Şimdi Ara

Teleservice allah belanı versın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadsalar htc desıre s telefonum bozuldu ankara servısıne gıttı teleofnla arıyosunzz sıra verıyor bekle babam bekle sıra sana gelıyor sak telefonu kapatıyolar
    telefon ıstanbul servısıne gonderıldı busaferde tam 1.30 saat telefonda bekledım bı bayan cıkıyor sesınızı alamıyorm benı duyuyorsanız tekrar arayın dıyor 3 kere aradım bırı 40 dıerı 30 bırı 40 dk bekle babam bekle yaklasık 1.3 saat bekledım allah belalarını versın bunların htc ye maıl atıyorum yetkılı servıslıgı bunlara nasıl vermısler anlamadım. sız sız olun TELESERVICE garantılı cıhazı gordugunzde arkanıza bakmadan kacın

• teleservisin sitesine girip imeiden cihazınzı sorgulayın
  • sorguluyorum cıhaz ankaradan ıstanbula gıderken garantılı degısım dıe gıttı ıstanbulda ucretılye dondu dunden berı bana fıat bılgısı vermek ıcın arayacaklar ama ne bır arayan ne bır soran 395,01 tl allahtan 400 mılyon dııl 4.99 kurus bahsetmıs ler
  • Insanlarin sabir tasi nasil catlatilir diye soranlara vereceginiz cevap: "Teleservice garanti kapsamina giren bir cihaz al ve bozuldugunda cihazi servise gonder" olmalidir. Ben cihazima rom yuklemeye calisirken bozdum ve surekli restart atmaya basladi. Internetten arastirmadan servise verdim ve bulundugum yer antalya oldugu icin bunlarda cihazi istanbula gonderdiler. Fiyat olarak kdv dahil 400 lira fiyat soylediler bende hemen iadesini istedim. Iadeyi istedikten tam 12 gun sonra cihaz elime ulasti ve 4 saatlik arastirma sonucu cihazimi kendim yaptim. Aslinda yapilan islem en fazla 20 dk ama arastirma uzun surdu biraz. Demek istedigim internetten iyice arastirin sorununuzu bulamazsaniz servise gonderin en basitinden cihazi kargoya verip iade etmeleri bile 12 gun surdu. Iki kez istanbul u aradim herbirinde telefonda 1 saat 20 dk bekletildim. Allah ellerine dusurmesin...
  • gecmıs olsn kardes bende rom yuklerken bozdum emmc chıpı yandı yada bozuldu 400 lırayı gordk tn sonra rastırdım ıadesını ıstdım ınsallah gonderırler :) chıpın fıatı 50 lıra yansa bıle ıscılık dahıl 100 lıra ıstesınler hadı yaptrym 395.01 kurus nedır soyguncu serefsızler.
  • Geçmiş olsun, yoğunluk açısından inanın diğer servislerin de pek farkı yok...
  • ankarada ozel bı servıste yarı fıyatına 1 2 saat ıcınde yaptırırım sanırım yogunluk olabılır ama otomatık telesekretere baglayıp sesınızı alamıyorum deyıp kapatması cok ayıp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ösym nin bürosu yüzünden 20 dk bekledim digiturk için 45 dk bekledim teleservice için 1 saat bekledim yinede yanıt alamadım.Allah hepsinin belasını versin.Amin
  • Benimde evonun garantisi Teleservice. Umarim sorun cikarmax

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geçen sene değişim cihazım için tam 2.5 ay beklemiştim HTC'yi aradım vodafona'u aradım mahkemeye vermekle tehdit ettim. Yani hergun arayıp kavga gürültü ama hiç birşey değişmiyor, aynı kafadalar hala

Bu teleservisten bi cacık olmaz ... Allah bir daha ellerine düşürmesin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Benimde evonun garantisi Teleservice. Umarim sorun cikarmax

garantımı

• Teleservicede 1 ay degisim bekledim. yeni aldigim telde sorunlu cıktı teleservice ile ugrasmadan sattim onuda Xe aldım buda teleservice mis. Maille sorununuzu dile getirin sert bir dille geri donus yapıyorlar. 1 veya 2 gune bosuna telefon parası vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skr44

arkadsalar htc desıre s telefonum bozuldu ankara servısıne gıttı teleofnla arıyosunzz sıra verıyor bekle babam bekle sıra sana gelıyor sak telefonu kapatıyolar
    telefon ıstanbul servısıne gonderıldı busaferde tam 1.30 saat telefonda bekledım bı bayan cıkıyor sesınızı alamıyorm benı duyuyorsanız tekrar arayın dıyor 3 kere aradım bırı 40 dıerı 30 bırı 40 dk bekle babam bekle yaklasık 1.3 saat bekledım allah belalarını versın bunların htc ye maıl atıyorum yetkılı servıslıgı bunlara nasıl vermısler anlamadım. sız sız olun TELESERVICE garantılı cıhazı gordugunzde arkanıza bakmadan kacın

Cihazınızın Ne gibi bir sorunu vardı?
  • emmc kartı yanms
  • Selamlar,

Demek ben şanslı olanlardanım.
    Geçen sene Desire HD aldıktan 2 ay sonra kulaklıkta sorun başlamıştı ses
    karşı tarafa gitmiyordu.
    Altunizade bulunan Teleservice gittim. Telefonu bıraktım.
    15 gün sonra sıfır telefon ile değişim yaptılar.
    O zamanlar piyasada yeni idi galiba ondan olabilir mi acaba bilmiyorum.
  • Konu hakkında deneyim sahibi olarak sorularınızı cevaplandırabilirim.Konu ile ilgili açılmış sayfaya ulaşmak için TIKLA
  • çok iğrenç insanlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.