Şimdi Ara

TELESERVICE DEGISIM CIHAZI BEKLIYOR NE DEMEK? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
34.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wwtr

http://www.sanayi.gov.tr/NewsDetails.aspx?newsID=1802&lng=tr

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ergün:

''Artık satılan mala ait fatura garanti belgesi yerine geçmeyecek. Bu şekilde tüketicilere garanti belgesiz ürün satılmasının önüne geçilecek''

''Azami tamir süresi, otomotiv sektörü dışında 30 iş gününden 20 iş gününe düşürüldü''

''Yaptığımız değişikliklerle tüketicilerimizin hak arama yollarını kolaylaştırmayı, zaman kayıplarını en aza indirmeyi amaçladık''

Tşk ler, daha yeni öğrendim

• Rica ederim :) .
  • Süpersinizz arkadaşlar. .Eksik olmayın.. bnmde aklımda onlarca soru işareti vardı sonundahiç biri kalmadı.. Çok yardımcı oldunuz hepinize TŞKLEERRR
  • Bu konuyuda takip ederseniz inanın faydalanacağınız bilgiler olacaktır
    TELESERVİCE hakkında bilinmesi gerekenler..
  • Arkadaşlar kesinlikle teleservice denen dolandırıcı şirketten uzak durun. Ki şikayet var sitesine baksanız. Binlerce benim gibi mağdur var ve hala duyarsız pişkin iğrenç bi firma işine devam ediyor. Motorola milestone sahibinden ikinci el aldım. Satanda şerefsiz çıktı. Sorunlu mal gönderdi. Hemşeri hemşeriyi gurbette misali. Her neyse devam edeyim. Tuş takımı sıkıntılıydi ve garantiye verdim ve bundan sonrası skandal. Telefonu yaptık diyerek gönderdiler. Ki zaten bu yapılana kadar müşteri hizmetlerini arıyorum 12. Sıradayım ve 35 dakika sonra ulaştım. Hep böyle. Neyse telefon geldi kapağını tam kapatamamis ve anakart bölümü açıktı biraz yani. Geldikten 2 sonra telefon yine bozuldu yine müşteri hizmetlerini aradım yaklaşık 30 dakikada ulaştım. Bide hatlarda yoğunluk var bahaneleri var. Hep aynı. Palavra. Ve yine garantiye verdim. 4 günde ellerine ulaştı ve 2 günde yaptılar anakartı değiştirdiler. Ben bu kısmada inanmıyorum. Sonra yine müşteri hizmetlerini aradım ama sabah 8 de anca ulaşıyorsun. Müşteri hizmetlerine dedim hemen yollayın zaten kontrol ettiğiniz falan yok dedim. Ki kontrol etseler anakartın olduğu kapağı kapatırlardı. Ve adam aynı dakika telefon son test aşamasını başarıyla bitirmiştir ve kargo departmanına gönderdik diye sisteme girmiş . Ve 4 gündür kargo bekliyor. Belkide bekleyecek. Yani yalan dolan. Teleservice gerçekten şer.. Köp... Bi firma. Kesimle uzak durun. Ben bazı yerleri kısa kestim. Müşteri memnuniyeti sıfır pişkin köp...ler.

• arkadaşlar benim de telefonumda dün itibari ile değişim cihazı bekliyor diyor internet sitesinde... Ne zaman dönüş olacak bakalım...
  • bende 8 marttan beri bekliyorum neo V daha bi haber yok (değişim)
    garantiye verdiğim gün 29 şubat değişim 8 mart. Nova bilg. diye ufak bi şirketten satın aldım telefonu para iadesi isteyebilir miyim acaba?

unutmadan telefonu alalı 1 ayı dolmadığı için servisde direk değişime yönlendirdiler. şubat başında almıştım telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THR -- 28 Mart 2012; 16:25:58 >
  • teleservise gönderdiğim 4S cihazım 1.5 aydır değişim için beklemekte. artık çok can sıktı bu durum. Aradığımda verdikleri cevap; cihaz yurt dışından bekleniyor. Bizde bekliyoruz. İmei no ile takip edebilirsiniz. Artık çok sıkıldım ve bu duruma alıştım arayıp sormuyorum bile.
  • sugarson kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyetine gidip şikayette bulunup para iadesi isteyin, para iadesi kararı çıkınca aldığınız şirkete(kvk,bimeks,teknosa,vatan vs.) götürün ilamı. Ödeyeceklerdir. Ödemezlerse icraya verirsiniz. O kadar zaman telefonsuz kalınmaz.
  • merhaba dostum

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. yazdığımın üzerinden nereden baksan 1 hafta geçti yine aynı cevap.. Ben telefonu teknosa bimeks mediamart vs gibi bilindik bir meğazandan almadım. Kadıköy'den ufak bir telefoncu dükkanından aldım. dediğin bunun içinde geçerli midir? ya aslında insanların bu kadar uğraşmayacaklarını biliyorlar sanırım. Ama ben bu haftada gelmezse bu işin peşini verdiğin taktiklerle bırakmayacağım. Harbiden insanları enayi yerine koyuyorlar. telefonun bir üst modeli çıktı eskidi bile ben hala alıp kullanacağım :)

tekrar teşekkür ederim.
  • Bugün Gelen maili olduğu gibi size kopyalıyorum arkadaşlar.

Merhaba

Oncelikle cihazınız ile ilgili yaşamış olduğunuz memnuniyetsizlik ve mağduriyetten dolayı üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz. Cihazınızla alakalı aciliyetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir.

Iyi Günler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.