Şimdi Ara

Teleservice Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 26.12.2013 de Nokia Lumia 925 telefonumun arızası nedeniyle Nokia Care şubesine bıraktım orasıda eğer tamir görecekse İstanbul'a gider dediler öğrendim kadarıyla garantiye Teleservice bakıyormuş.

Sabah sitesindeki cihaz takip bölümüne imei numarımı yazdım;
    İş emri: 317535943
    Durum: Açık (Kayıt alındı. (317535943))
    Yazıyordu.

Şu an;
    İş emri: 317535943
    Durum: Açık (Cihaz tamire alındı (317535943))

Şu an cihaz tamir işlemi başladımı yoksa incelemeye falan mı aldılar. Sonuçta 4 gün Nokia Care'da kaldı orası incelemeyi bitirmişlerdi herhalde.
    Ayrıca cihaz tamir işlemine başladıysa garanti kapsamı içinde tamir ediliyordur galiba sonuçta bir ücret isteseler benimle iletişime geçerlerdi herhalde.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım bekliyorum.

• Chaoupa kullanıcısına yanıt
    cihazınız tamirde eger garanti dışı kalsaydı belirtirlerdi garanti kapsamında tamir ediyorlar bugun yetiştirirlerse gönderirler veya parça değişimi varsa onun siparişi verebilirler yarın çalışmıyor teleservice perşembe günü tekrardan kontrol edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysr.bulut

cihazınız tamirde eger garanti dışı kalsaydı belirtirlerdi garanti kapsamında tamir ediyorlar bugun yetiştirirlerse gönderirler veya parça değişimi varsa onun siparişi verebilirler yarın çalışmıyor teleservice perşembe günü tekrardan kontrol edersiniz

İlgin için teşekkürler hocam çok yardımcı oldun.
  • benim telefon gideli yarın 5 gün olucak hala açık kayıt alındı yazıyor sizinkini neden bu kadar hızlı yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

benim telefon gideli yarın 5 gün olucak hala açık kayıt alındı yazıyor sizinkini neden bu kadar hızlı yaptılar

Benim Teleservice'den önce 26 Aralıkta Telecity'e verildi orası arızayı belirleyip üst servise yani Teleservice gönderiyor. 26 Aralık 2013 - 2 Ocak 2014 hala aynı şekilde geçen sene verdim telefonu hala bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaoupa

quote:

benim telefon gideli yarın 5 gün olucak hala açık kayıt alındı yazıyor sizinkini neden bu kadar hızlı yaptılar

Benim Teleservice'den önce 26 Aralıkta Telecity'e verildi orası arızayı belirleyip üst servise yani Teleservice gönderiyor. 26 Aralık 2013 - 2 Ocak 2014 hala aynı şekilde geçen sene verdim telefonu hala bekliyorum.

anladım hocam bugün baktımda tamire alındı yazıyor
    hocam noldu cihaz
    sorgulamada ne yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam noldu cihaz
    sorgulamada ne yazıyor

Hala aynı şekilde devam. Servise verdiğim yeri aradım. Üst servise vermişler. Onlar üst servise vermiş. Yani sorun epey ciddiymiş rica ettim biraz araştırdı büyük ihtimalle cihaz değişimi yada anakart değişimi olucakmış. Böyle bir şey çıkarsa para iadesi isteyeceğim. 1450 TL elime geçicecek şu an amiral gemilerin çoğunu temiz şekilde alınabilecek bir para güzel oldu.
  • 30tl ye kadar olan tamir ücretlerinde onay alınmadan yapılıyor(garanti dışı kalırsa yada kalmışsa)

sadece arıza tespiti yapılırsa ve garanti dışıysa 10 tl alınıyor...

kvk artık nokiaya bakmıyormuş ayrıca boşuna benim gibi dolanıp sıra beklemeyin kvk binalarında

nokia care denilen servis noktaları var.oraya verceksiniz.bir yerden duyduğuma göre nokia shoplara da verebiliyormuşuz...tabi bunları organize eden teleservice
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

30tl ye kadar olan tamir ücretlerinde onay alınmadan yapılıyor(garanti dışı kalırsa yada kalmışsa)

sadece arıza tespiti yapılırsa ve garanti dışıysa 10 tl alınıyor...

kvk artık nokiaya bakmıyormuş ayrıca boşuna benim gibi dolanıp sıra beklemeyin kvk binalarında

nokia care denilen servis noktaları var.oraya verceksiniz.bir yerden duyduğuma göre nokia shoplara da verebiliyormuşuz...tabi bunları organize eden teleservice

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi Nokia Care noktasına telefonu verdim. Daha sonra Teleservice'e ulaştığını anladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.