Şimdi Ara

Televizyon u sisteme bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler konu açmıstım dün ama hala emin değilim sistem topluyacam yakındada evde kullanmadıgımız bir televizyon varhttp://m.akakce.com/p/?1062858 bu televizyon u monitör almayıp topladıgım sisteme bağlasam güzel bi verim alırmıyım

• Güncel
  • Full hs ve buyuk olması performans kaybı yaşatır ama tamamen sisteminin gücüne bağlı ama hd monitör kadar verim alamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv de kullanıyorum pc yi hem tv hem pc niyetine tv kanallarında doğru düzgün birşey olmadığından izliyeceğim çoğu şeyide bilgisayardan açıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: susqunkinq

Full hs ve buyuk olması performans kaybı yaşatır ama tamamen sisteminin gücüne bağlı ama hd monitör kadar verim alamazsın.

Televizyon u sisteme bağlama
    sistem bu bunu bağlamak istiyorum monitör parasıda cebime kalır eğer verim iyi olursa çoğunlukla lol oynuyorum ama oynarken gameplay videoları çekiyorum nasıl olur kasma falan yaptırır mı televizyon

• kkagan915 K kullanıcısına yanıt
    Bi performans sorunu olmaz diye dusunuyorum monitor alma o zaman eger isine yaramazsa alırsın monitor bi denemis olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: susqunkinq

Bi performans sorunu olmaz diye dusunuyorum monitor alma o zaman eger isine yaramazsa alırsın monitor bi denemis olursun

tamamdır dostum sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.