Şimdi Ara

Televizyonda USB girişi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba biz bir kaç sene önce plazma aldık usb girişi yok tw de girişleri attım resimde nasıl usb girişi olayını çözerim yardım.

eski uyduda vardı şimdi tivibu aletide giriş var ama pasifmiş geleceğe yönelik koymuşlar aradım sordum :D

şimdi ne alcam nasıl bir aygıt alcamda usb girişini halledip usb ye yüklediğim dizi filmleri tw de izlicem :D

Televizyonda USB girişi yok Televizyonda USB girişi yok

• medya oynatıcı veya android box tarzı harici cihaz almanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 7 Kasım 2014; 23:28:45 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    bana en ucuz yollusunu söyle ayarliyim :D
  • aynı zamanda uyduyu çıkarmadan falan kalabalık yapmiyacak bişi
  • O işlerden hiç anlamam. google'a yazın söyler
    yok bulamadım googleda şöyle şu renkli girişlere bişi soksak diğer başında usb girişi olsa yokmu böyle bi icat :D :D
  • data girişini herhangi bir işlemci olmadan nasıl analog tv sinyaline dönüştürmeyi düşünüyorsunuz? dediğiniz olayı medya oynatıcı adı verilen cihazlar yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TVDE SCART GİRİŞİ YOK!!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    aracı bir cihaz şart sanırım :)
  • Allah aşkına gerçekten de usb'yi bu girişlere takmayı düşünüyor musunuz? Akıl var mantık var yani. usb ile bu girişlerin şekli bir mi?
    la hayır anlamadın sanırım hani usb kablosu hesabı bi başı usb uygun bi başı o giriişler için ama oynatma sıkıntısı var menü bi beyin lazım yani :)
  • Ben de deminden beri onu anlatmaya çalışıyorum. O beyin de medya oynatıcı oluyor işte
  • http://www.hdtech.com.tr/

Forum nicki Sancak Bilgisayar
    Sanal pazar vb sitelerde dükkanı var.
    Sana yardımcı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb den film oynatabilen uydu cihazi al olsun bitsin

• Adorer kullanıcısına yanıt
    tivibu var sözleşme var memnunumda ayrıca tivibudan ama usb girişi yok işte var ama pasif :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: pris0n

tivibu var sözleşme var memnunumda ayrıca tivibudan ama usb girişi yok işte var ama pasif :(

O zaman media player alacaksin 100 liradan fazlada verme

• quote:

Merhaba biz bir kaç sene önce plazma aldık usb girişi yok tw de girişleri attım resimde nasıl usb girişi olayını çözerim yardım.

eski uyduda vardı şimdi tivibu aletide giriş var ama pasifmiş geleceğe yönelik koymuşlar aradım sordum :D

şimdi ne alcam nasıl bir aygıt alcamda usb girişini halledip usb ye yüklediğim dizi filmleri tw de izlicem :D

Televizyonda USB girişi yok Televizyonda USB girişi yok

Sana media player lazım.

Marka olarak philips tavsiye ederim.

İstersen android işletim sistemli media box da alabilirsin. Hem android işletim sisteminden faydalanırsın hem de dosyalarını oynatırsın.

Ama tavsiyem yurt dışında iyi işlemcili cihaz alman yönünde. Bu forumdan tavsiye alabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_754/tt.htm

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    yokmu şöyle 20-30 liralık bi cihaz öğrenci olanaklarıyla alınacak bi film - dizi oynatsın yeter
  • quote:

yokmu şöyle 20-30 liralık bi cihaz öğrenci olanaklarıyla alınacak bi film - dizi oynatsın yeter

Philips hmp 3000 var 50 lira sıfırı vatan'da. Ben arkadaşıma 25 liraya satmıştım fazlalık duruyordu evde.

İkinci el bölümüne ilan açın. Belki bulursunuz.

Bilgisayarınızı vga ya da hdmi ile bağlayın, niye cihaz almak istiyorsunuz?
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    kasayı içeri taşımam gerekiyor her seferinde :)
  • quote:

kasayı içeri taşımam gerekiyor her seferinde :)

içeride dursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.