Şimdi Ara

TVDE SCART GİRİŞİ YOK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün teknosadan samsung 46d5500 led tv yi aldım nintendo wii yi tam bağlıyacaktım ki tvde scart girişinin olmadığını farkettim.Diğer konularda görmüştüm uydu alıcısına bağlayıp dvd yi çalıştırmışlar.bende dsmart hd+ uydu alıcısı var ve arkasındada scart girişi var fakat nasıl kullanacağımı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

• D-smart HD varsa neden HDMI kablo ile bağlamıyorsun da scart ile bağlıyorsun onu anlamadım?
    Scart yoksa TV de RGB ya da composite bağlayabilirsin.
  • çünkü wiilerde hd teknolojisi yok yani hdmı la bağlanamıyor benim amacım wiiyi tv ye bağlamak
  • Biliyorum HDMI konusunu Dsmart ile ilgili söylemiştim.
    Wii yi RGB ya da composite ile bağlayabilirsin scart yoksa.
  • o uzun iş adam uydu alıcısına takmış böyle bir olay mümkünmüdür
  • Uydu alıcısına Wii mi takmış? Hiç sanmıyorum o şekilde çalışacağını, kim yapmış bunu?
  • uydu alıcısının scart girişi varmış, adam dvd bağlamış ve çalıştırmış wii de de aynı şey olurmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hdmi sinyal yok
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DVD player ve Wii taban olarak tamamen farklı şeyler, birisi sadece bir player diğeri ise oyun konsolu. Oyun konsolu direk TV lere bağlanmak için üretilmiş cihazlardır. Kesinlikle olmaz diyip büyük konuşmayayım ama olmaz bence
  • sonuçta ikisi de scarttan bağlanıyor tv ile tek alakası görüntüyü aktaracak bi alet olması
  • scart yoksa da kamera v.b bağlantılar amacı ile sarı+beyaz+kırmızı renkli girişler var ise kullanabilirsiniz

TVDE SCART GİRİŞİ YOK!!!
    http://www.varologic.com/blog/post/2009/04/14/cables-for-everyone.aspx

TVDE SCART GİRİŞİ YOK!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telsiz09 -- 2 Şubat 2012; 18:29:25 >

• Wİİ bağlamak için komponent kablo kullanmazsanız bahsettiğiniz tv de oldukça kötü bir görüntü alırsınız. Wİİ de scart çıkışı olmadığı için kompozit (tek sarı giriş) e kalacaksınız bu durumda da tatmin olmazsınız.

D serisini bilmiyorum ama C serilerinde komponent ve scart bağlantılar şekil olarak farklı, bağlantıyı bir adaptörle yapıyorsunuz. Kutudan çıkmadıysa aldığınız yere bir sorun...
  • tvnin arkasında bu bağlantılar için bi kablo gibi bişeyden bahseden resim var ucu yeşil ama kutudan çıkmadı.arkadaşın gsterdiği resimdekigirişler de yok sade hdmı vga grişleri falan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkansiyus1 -- 2 Şubat 2012; 20:27:54 >
  • Scart ve komponent girişleri kulaklık girişine benzer adaptörle bağlantı yapacaksınız. Kutunun içine iyice bir bakın ufak parçalar olduğu için biryerlere sıkışmış olabilir. Wİİ sanırım sadece kompozit kabloyla geliyor, ona da bir komponent kablo almanız lazım.
  • evet kompoziti bir adaptörle scarta çevriliyor fakat ben bu tvyi uzun bir süre önce aldım kutusunu attım bile içinde hiçbirşey çıkmadı dışardaki elektrikçilerde falan bulabilirmiyim bu kabloyu
  • d-smarttaki scart girişine taksam olmaz mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.