Şimdi Ara

Televizyonum bozuldu acil one x için monitör öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar LG televizyonum bozuldu sakın almayın abi LG nin hiçbir şeyini . Ne monitorunu ne TV sini. Her neyse bildiğimiz üzere one x e 2k da 120 Hz desteği gelecek. Kafamı bu çok karıştırdı. 4k 100 Hz üzeri.monitorler ateş pahasi. Acaba 2k 144hz mi alsam düşünmeden edemedim. Sizin düşünceleriniz ne bunu la ilgili. 4k 60hz mi yoksa 2k 144 Hz mi.27-28 inç tercihim Birde model önerilerinizi bekliyorum maksimum 2500 TL bütçe birde freesync olursa artı katarmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BenQ xl2411z al 1300 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-427C16E22 -- 3 Mayıs 2018; 23:42:51 >
  • 4k 100 Hz monitör ülkemizde yok gibi bir şey. amazon'dan satın almak gerekiyor. Ayrıca, 4k desteği olan bir cihaz da, 2k 120 Hz mi yoksa 4k 60 Hz mi daha mantıklı olur?

Ben 2 seçenek öneriyorum.

1. lg 27ud58-b, 4k 60 Hz verebilen nadir ürünlerden birisi.
    2. samsung 43mu7000

edit: BenQ xl2411z full hd bir monitördür. one x değilde, one s kullansanız alınabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 4 Mayıs 2018; 0:25:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

4k 100 Hz monitör ülkemizde yok gibi bir şey. amazon'dan satın almak gerekiyor. Ayrıca, 4k desteği olan bir cihaz da, 2k 120 Hz mi yoksa 4k 60 Hz mi daha mantıklı olur?

2. samsung 43mu7000

edit: BenQ xl2411z full hd bir monitördür. one x değilde, one s kullansanız alınabilirdi.
    İşte bende ona karar veremedim yeni güncelleme gelecek 120hz dedikodusu var one x için bakalım ne olacak

• quote:

4k 100 Hz monitör ülkemizde yok gibi bir şey. amazon'dan satın almak gerekiyor. Ayrıca, 4k desteği olan bir cihaz da, 2k 120 Hz mi yoksa 4k 60 Hz mi daha mantıklı olur?

2. samsung 43mu7000

LG’nin tavsiye ettiğiniz modelini kullanıyorum. Çok memnunum. Amazon’dan çok uygun bir fiyata almıştım. Ancak hoparlöründe problem var. Geri göndermekle uğraşmadım. Onun dışında sorunsuz, canavar gibi çalışıyor. 4K Monitör arayan arkadaşlar mutlaka o modele baksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2. samsung 43mu7000

Daha yeni Samsung un 49MU7000 ini aldım.

Daha önce 3 tane LG TV aldım 4K. Üst uç değillerdi ama alt model de değillerdi. (hatırlamıyorum kodlarını) Bu da orta segmentin üstlerine doğru bi TV.

60hz diye belirtiyorlar ama 50Hz panel. (ayrıca biçok LG ler gibi RGBW değil)

Özellikle LG den ayrılan yönleri parlaklık, keskinlik..

Samsung u Tavsiye ederim direkt.
    Monitör almayın yapmayın etmeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 4 Mayıs 2018; 13:18:52 >

• SerhanUygur kullanıcısına yanıt
    Oyun dendimi monitör kraldır hocam. Bugün dünyada çeşitli oyun turnuvalarinda herzaman monitör kullanılır. Çünkü sebepleri var bunun. Monitör adı üstünde bu iş için yaratılmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 Monitör Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Oyun dendimi monitör kraldır hocam. Bugün dünyada çeşitli oyun turnuvalarinda herzaman monitör kullanılır. Çünkü sebepleri var bunun. Monitör adı üstünde bu iş için yaratılmış.
    Tabii ki, Profesyonel bir oyuncu iseniz, bu işten para kazanıp turnuvalara katılıyorsanız, ve şampiyonluğunuz 1-2 ms daha erken görmenize bağlı ise haklısınız :))

Evinde akşam keyif almak için oyun oynuyorsanız, arkadaşlarınızla güzel vakit geçirmekse amacınız, o zaman bi monitör alıp , onun karşısına sandalyeye oturup oyun oyunamak yerine, Koltuğunuza yayılıp, 50 inch veya üzeri TV nizde oynamayı tercih edebilirsiniz :)

Ayrıca Mouse ile oynarken bi monitörün hızı gerçekten önemlidir, Çünkü reflexinizi aynı şekilde iyi bir mouse ile sınırlarını zorlayabilirsiniz monitörün. Ama controller ile oyun oynarken bunun farkını hissetmek için inanılmaz reflexlere , göze ve o joystick ile o keskin hareketleri ms içinde yapabilecek muhteşem bi kas hafızasına sahip olmak lazım

• SerhanUygur kullanıcısına yanıt
    Ne parası ne turnuvası hocam? İlla para kazanmak zorunda değilsin.. Oyun konusunda monitör ile tv yi kıyaslaman bile söz konusu değildir. Ben tamamiyle kendi oyun zevkimi düşünürüm bana verdiği performans çok önemlidir. Siz tv ile oynayın herkesede tv önerin. 20 30 ms tepkime süreleri ile.. Konu kapanmıştır uzayıp gitsin istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 4 Mayıs 2018; 19:19:6 >
  • Uzerinde 1 ms yazan monitorun asil gecikme suresi 1 ms degildir 11 falandir. Pazarlama hilesi var orada biraz arastirmanizi oneririm.

• Periah kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam doğru söylüyorsunuz 11 ms.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Ne parası ne turnuvası hocam? İlla para kazanmak zorunda değilsin.. Oyun konusunda monitör ile tv yi kıyaslaman bile söz konusu değildir. Ben tamamiyle kendi oyun zevkimi düşünürüm bana verdiği performans çok önemlidir. Siz tv ile oynayın herkesede tv önerin. 20 30 ms tepkime süreleri ile.. Konu kapanmıştır uzayıp gitsin istemiyorum.
    tabii ki , dediğim gibi herkesin ne beklediği ile alakalı.
    mesajımda ters bişey söylediysem kusura bakma, bitraz tepkili bi cevap gelmiş, sadece muhabbetindeyim tartışma gibi bi niyetim hiç olmadı buralarda. sürçü lisan ettiysek affola.
  • Periah kullanıcısına yanıt
    11 mi hocam sen hayatında monitörde oyun oynamamissin belli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.