Şimdi Ara

Televizyonuma görüntü alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, iyi günler. Yeni almış olduğum Lenovo Ideapad Gaming 3 bilgisayarım var. Kaynak değerleri şu şekilde:

Bir de Vestel pıxellence 37"37780 HD-ready TFT-LCD televizyonum var. Önceki Laptop'ım 60Hz ekrana sahipti ve HDMI ile bağladığımda 1920x1080 60Hz ayarlarında görüntü alabiliyordum. Gerekli ölçeklendirmeleri yapıp o şekilde kullanabiliyordum. Fakat bu bilgisayarımda sadece bu ayarlarda görüntü alabiliyorum ki bu çözünürlüğü Windows HDMI'ı taktığımda kendisi getiriyor:

Ki ilk başta görüntü alamıyordum da. Default olarak 59 Hz işaretliydi. 60 Hz'e aldığımda görüntü geldi ancak bu çözünürlük oldukça kalitesiz ve AMD Radeon Driver'ı ölçeklendirme yapmama da izin vermiyor. 1920x1080 hale nasıl getirebilirim? Ölçeklendirme ayarlarını nasıl yapabilirim?

• AMD ekran kartı üzerinden yapamaman normal çünkü dahili ekran kartı olan İntel ekran kartın üzerinden yapmanız gerekiyor.

• Dahili ekran kartım AMD zaten. Harici ekran kartım 3050ti. AMD Adrenaline Software dahili ekran kartımın driver'ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limstift -- 22 Mayıs 2022; 21:4:29 >
  • limstift L kullanıcısına yanıt

Bilgisayarınızın masa üstünde fare ile sağ tıklayınca çıkan kısımda görüntü ayarları kısmı var oraya girince oradan ekran çözünürlüğü seçtiriyor mu

• seçtiriyor evet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü Gelmiyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.