Şimdi Ara

Telif Hakkı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler facebook 'a kendi hazırladığım bi videoyu yükledim.. Facebook bildirimi geldi video inceleniyor diye sonra tekrar bir bildirim geldi telif hakkı ihlali diye . Videoda survivor müziğini kullanmıştım telif hakkının sebebi de bu ama amaç eğlenmekti ve bu videoyu yayınlamak istiyorum. Videoyu müziği silmeden telif hakkından nasıl kurtarabiliirz . Teşekkürler

• hiç böyle bir sorunlar karşılaşmadım

çünkü facebook'a video koymuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse kardeşim youtube attım oradan linki paylaştım facebookta. Ama bu soruna da bir çözüm bulunmalı..
  • Biri şikayet etmiş demekki

• Creative BLack kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam video yüklenmiyor facebook izin vermiyor telif hakkı yüzünden. Şikayet eden yok. Eskiden yükleyebiliyorduk video, şimdi telif hakkı hataları alıyoruz. Art niyetimiz yok ama anlamıyor işte facebook ..
  • Eskiden turkcell bir site açmıştı ordada böyle müzik filan geçen videoları telif hakkı ihlali diye onaylamıyordu. Face telif hakkıla ugraşmak istemiyor artık demekki :)

• Bu Mark' ın da psikolojik sorunları var herhalde. Adam görüldü bildirmi eklemiş, abi nedir bu ya iç karışıklık çıkar vallaha . Telif hakkı diye bişey geldi bide şimdi tam oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYUlusoy -- 4 Eylül 2014; 16:00:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İsim Hakkı Satın Alma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.