Şimdi Ara

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.748
Cevap
3
Favori
321.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow2345456

Toplanın çocuklar ağaoğlu'na taşınıyoruz

Şaka bi yana kimsenin VDSL2'den haberi yok galiba.En başta fiyatlar yüksek, hızlar nispeten düşük olacaktır fakat kısa süre içinde toparlayıp aynı hızlara aynı fiyatla ulaşabileceğiz.Birileri gelipte 2100 yılındamı falan diye sormasın.En geç 2009'da her birinizin evinde en düşük 10mbit bağlantı olacak.

2009'dayız ama halâ tık yok.

Büyük toplu konutların çoğuna yayıldı fakat dağınık yerleşmenin olduğu yerlere mağlesef biraz daha geç gidecek :) Site ve toplu konutlar bu durumdan dolayı bayağı avantajlılar . Ama ben inanıyorum 2 - 3 seneye herkezin yüzünü güldürecek hızda ve makul fiyatda internet paketleri yaygınlaşacak. Zira firmalar arasında da rekabet olacaktır . ''çok zor biliyorum ama '' Biraz sabır

• Bu olay sadece site ve lojmanlara vs mi özel? Ben çünkü ne site ne lojmanda oturuyorum ve Maltepe'deyim ve sitesinde Maltepe yazıyor. Şimdi ben istersem abone olabilecekmiyim Quicknet'e?
  • Maltepe'nin neresindesin :?:
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Maltepe'nin neresindesin :?:

Küçükyalı - Altıntepe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 7 Ekim 2009; 21:55:45 >
  • Hmm biraz orasıda zor. K.yalı e-5'in alt kısmı oluyor du dimi :?: Yasamkent tarafından belki getirilir ama gelmesi uzun sürecektir :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

ozgurrBH,

Ataşehir KentPlus 3352 adanın durumunu öğrenebilir misin? En son protokol imzaladık 12 gün önce ama hala gelen giden yok altyapıyı yapmak için.

Pazartesi günü öğrenebilirim ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Hmm biraz orasıda zor. K.yalı e-5'in alt kısmı oluyor du dimi :?: Yasamkent tarafından belki getirilir ama gelmesi uzun sürecektir :(

Evet hatta tam E-5'in üstünde oturuyorum. Yani oralar. Peki gelme şansı olabilir mi yoksa umut yok mu?
  • Selam ozgurrBH

Bir konuda sana danısmak ıstıyıyorum buradan yazabılecegımızı soylemıssın saol
    gercıbu soruyu super_online ısımlı arkadasa sordum ama cevaplamadı ..

Gecen sene superonline fırması benı cagırdı izmir bolgesı ıcın teknık personel olrak ıse alıcakladı ancak krız sebebıyle erteledık dedıler 1 sene gectı uzerınden sureklı de ınsan kaynaklarını aradım ırtıbatı kesmedım sureklı aradım durum nedır dıye ancak umudum kalmadı dıyebılırım gercekten personel alımı varmı yokmu yksa benımı oyalıyorlar bılmıyorum bu konuda bır bılgın varsa aydınlatırsan sevınırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrBH

quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

ozgurrBH,

Ataşehir KentPlus 3352 adanın durumunu öğrenebilir misin? En son protokol imzaladık 12 gün önce ama hala gelen giden yok altyapıyı yapmak için.

Pazartesi günü öğrenebilirim ancak.

Teşekkürler,
    Beklemedeyim..
  • Şöyle toplu bir cevap yazma gereği duydum.Verdiğiniz protokol tarihinden itibaren 45 ila 60 gün arasında sistemleriniz aktif hale gelir.Bizim sizlere satış yapmamız için öncelikle merkezden bizlere "satışa hazırdır" mailinin gelmesi gerekmektedir.Biraz gecikme olduğunda ise müşterilerimizden tepki alıyoruz.Sizlerde bu konuda gayet haklısınız ama sıkıntısız bir bağlantıiçin bu onay mutlaka gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrBH

Bende superonline çalışanıyım soruları pm ile değilde burdan sorarsanız hem herkes faydalanmış olur ayrıca ben network bölümündeyim fiberlerin planlandığı yer.

Bu arada bütün arkadaşların problemlerinde paslaşırız diye düşünüyorum.Mail adresinizi pm atarsanız sizlerlede irtibata geçebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hermo35

Selam ozgurrBH

Bir konuda sana danısmak ıstıyıyorum buradan yazabılecegımızı soylemıssın saol
    gercıbu soruyu super_online ısımlı arkadasa sordum ama cevaplamadı ..

Gecen sene superonline fırması benı cagırdı izmir bolgesı ıcın teknık personel olrak ıse alıcakladı ancak krız sebebıyle erteledık dedıler 1 sene gectı uzerınden sureklı de ınsan kaynaklarını aradım ırtıbatı kesmedım sureklı aradım durum nedır dıye ancak umudum kalmadı dıyebılırım gercekten personel alımı varmı yokmu yksa benımı oyalıyorlar bılmıyorum bu konuda bır bılgın varsa aydınlatırsan sevınırım...

Telefon numaranızı pm olarak yollarsanız sizleri izmir ana bayii yetkilisiyle görüştürebilirim.
  • idealtepede

ideal sitesi ve tuncel sitesi var beraberler 12 blok 20 daireden

240 daire var ve çoğu insanda adsl var, bu hizmet geldigi gün geçicem lakin kısıtlı yerlerde var ne zaman gelir ?
  • @hermo35
    O konuda benimde pek bilgim olmaz bu konuda sana yardımcı olamam kusura bakma.

@Super_Online
    Aynen dediğin gibi biz merkezden onaylıyoruz şubelerde dağıtım kurulum vs yapıyor ancak bu aralar bildiğiniz gibi değil çok fazla talep var hergün bi ton switch vs onaylıyoruz.
  • istanbul içerenköyde site içi altyapı çalışmalarımız başladı, aralıkta askere gidiyorum döndüğümde hazır olsun yeter acelem yok
  • bende tellcomun alt yapı çalışmaları yaptığını zannederken bugün kablotv döşendiğini öğrendim. Hayal kırıklığına uğradım.

10 mbit 400 küsür lira

Adamlar durdular durdular daha yeni kablo tv döşediler. Gerçekten ileriye dönük bir yatırım olmuş

Yer batıkent Ergazi mahallesi
  • Arkadaşlar öğlenden beri upload ve download hızında düşüklük var. Rapidin up hızı resmen sürünüyor. Yer Ankara-Eryaman sizde durum ne.

Ayrıca 10 mbps sınırsız üyelerinin upload hızı 1 mbps mi yoksa 5 mbps mi?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 10 Ekim 2009; 20:04:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Arkadaşlar öğlenden beri upload ve download hızında düşüklük var. Rapidin up hızı resmen sürünüyor. Yer Ankara-Eryaman sizde durum ne.

10 Mbps için internete yükleme (upload) hızı 1 Mbps, 20 Mbps ve 100 Mbps için 5 Mbps’dir.
    Edit:Hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 11 Ekim 2009; 10:55:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Right_
    quote:

Orijinalden alıntı: shadow006
    Arkadaşlar öğlenden beri upload ve download hızında düşüklük var. Rapidin up hızı resmen sürünüyor. Yer Ankara-Eryaman sizde durum ne.

Турецкий
    5 mbps

Cevabın için teşekkürler ama neden Rusca olarak "Türkçe" kelimesini yazdın onu anlamadım.
  • 10 Mbps '' Upload Hızı = 1Mbps ''
    20 Mbps ve 100 Mbps için '' Upload Hızı = 5Mbps 'dir '' (QuikNet)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlipknoT34 -- 11 Ekim 2009; 9:56:59 >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.