Şimdi Ara

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.748
Cevap
3
Favori
321.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superonline'nın sitesinde Büyükçekmecede hizmet verildiği yazıyor Büyükçekmecede bu hizmeti kullanan var mı kullanıyorsa nerede olduğunu yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

quote:

Orijinalden alıntı: _Right_
    quote:

Arkadaşlar öğlenden beri upload ve download hızında düşüklük var. Rapidin up hızı resmen sürünüyor. Yer Ankara-Eryaman sizde durum ne.
    Ayrıca 10 mbps sınırsız üyelerinin upload hızı 1 mbps mi yoksa 5 mbps mi?.

Турецкий
    5 mbps

Cevabın için teşekkürler ama neden Rusca olarak "Türkçe" kelimesini yazdın onu anlamadım.

Pardon ya msnde arkadaşa bişi yazıyodum copy paste yaparken oda gelmiş.
    Farklı bir amacım yoktu
    Düzeltiyorum.
    10 Mbps için internete yükleme (upload) hızı 1 Mbps, 20 Mbps ve 100 Mbps için 5 Mbps’dir.
    Olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 11 Ekim 2009; 10:56:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

Superonline'nın sitesinde Büyükçekmecede hizmet verildiği yazıyor Büyükçekmecede bu hizmeti kullanan var mı kullanıyorsa nerede olduğunu yazabilir mi?

Eğer sitenizde yoksa kullanamazsınız maalesef apartmanlara hizmet vermiyorlar şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Right_

quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

Superonline'nın sitesinde Büyükçekmecede hizmet verildiği yazıyor Büyükçekmecede bu hizmeti kullanan var mı kullanıyorsa nerede olduğunu yazabilir mi?

Eğer sitenizde yoksa kullanamazsınız maalesef apartmanlara hizmet vermiyorlar şuan.

Yeter artık bıktık Türk Telekomdan kazık yemeye gelsin artık sokaklara apartmanlara
  • Pazar akşamı herkesin evde olduğu saatlerde yani yoğun saatlerde Quik.net 'de saçmalayabiliyor....
    Upload Download dan yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: SlipknoT34
    10 Mbps '' Upload Hızı = 1Mbps ''
    20 Mbps ve 100 Mbps için '' Upload Hızı = 5Mbps 'dir '' (QuikNet)

Dünkü arızadan önce, hoş arıza hala devam ediyor download yerlerde.... neyse yaklaşık bir ay upload hızım 5Mbps idi. Forumda da bağzı arkadaşlar upload hızlarının 1'den 5 mbps çıktığından bahsetmişlerdi. Hatta bağlantıya gelen teknik ekipte up hızının artık 5mbps olduğunu söylediler.

Bizzat 10mbps kullanan arkadaşlar şuanki up hızlarını yazarsa çok iyi olur özellikle rapide kaçla dosya yüklüyorsunuz. 10mbps kullanıpta 5mbps up hızı olan var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SlipknoT34
    10 Mbps '' Upload Hızı = 1Mbps ''
    20 Mbps ve 100 Mbps için '' Upload Hızı = 5Mbps 'dir '' (QuikNet)

Dünkü arızadan önce, hoş arıza hala devam ediyor download yerlerde.... neyse yaklaşık bir ay upload hızım 5Mbps idi. Forumda da bağzı arkadaşlar upload hızlarının 1'den 5 mbps çıktığından bahsetmişlerdi. Hatta bağlantıya gelen teknik ekipte up hızının artık 5mbps olduğunu söylediler.

Bizzat 10mbps kullanan arkadaşlar şuanki up hızlarını yazarsa çok iyi olur özellikle rapide kaçla dosya yüklüyorsunuz. 10mbps kullanıpta 5mbps up hızı olan var mı?

10/5 var. upload hızım ortalama 500-700 kb/saniye. Download yerine göre bazen 15mbit ve 5mbit arasında gidip geliyor.

Rapid e full hızla uploadlarım da oluyor ama bazen nedendir bilmiyorum 90 120 arasında sıkışıp kalıyor upload hızı, sanıyorum ki rapidle alakalı bir durum. Benim Premium hesabım yok belkı ondan da olabilir. Ama normalde alttaki resimdeki gibi..

VE Daha önceden yaşadığım bazı bağlantılar :p

TTnet ten sonra gayet memnunum. Şu ana kadar 5 er dakikalık 5 6 kopma oldu o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 11 Ekim 2009; 22:06:19 >

• Hala ttnet kullanıyorum hiç memnun deilim turkcellin bu tarifesine geçmeyi düşünüyorum, ama pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 11 Ekim 2009; 22:04:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claus Von Stauffenberg

Hala ttnet kullanıyorum hiç memnun deilim turkcellin bu tarifesine geçmeyi düşünüyorum, ama pahalı

1mbit sınırsız ttnet kullanırken 49TL iken , buna geçtim 10mbit/5mbit ve hala 49TL veriyorum. İlk 2 ay 9.99TL verdim ve 2 ay boyunca ayrıca 100mbit olarak kullandım. Sizce hala pahalı mı?

http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 11 Ekim 2009; 22:12:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk
    quote:

Orijinalden alıntı: Claus Von Stauffenberg
    Hala ttnet kullanıyorum hiç memnun deilim turkcellin bu tarifesine geçmeyi düşünüyorum, ama pahalı

1mbit sınırsız ttnet kullanırken 49TL iken , buna geçtim 10mbit/5mbit ve hala 49TL veriyorum. İlk 2 ay 9.99TL verdim ve 2 ay boyunca ayrıca 100mbit olarak kullandım. Sizce hala pahalı mı?
    http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx

@disorderpunk güzel cevap.

@Claus Von Stauffenberg sorumu bu oturduğun binade bu hizmet varsa bu güne kadar beklediğin kabahat.

Bu arada bendeki 2 günlük sorun çözüldü hızlar normale döndü. Hoş 2 gün bağlantım kopmadı down 5mbps, up 1mbps idi. Ama insan 10/5'e alışınca bu hızlar bile yavaş geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 12 Ekim 2009; 1:01:32 >

• tellcom'un bağlantı haritası

• quote:

Orijinalden alıntı: eeemre

bende tellcomun alt yapı çalışmaları yaptığını zannederken bugün kablotv döşendiğini öğrendim. Hayal kırıklığına uğradım.

10 mbit 400 küsür lira

Adamlar durdular durdular daha yeni kablo tv döşediler. Gerçekten ileriye dönük bir yatırım olmuş

Yer batıkent Ergazi mahallesi

Ergazi'de Superonline çalışması var. Hangi siteye kablo tv gidiyor?
  • iki gün önce yeni umutlar sitesinin yönetimine türksat uydunet için sinyalin verildiğini ve şu anda abonelikleri başlatabileceklerini söylediler.
  • Bugün Ankara Kurtuluş'da Ziya Gökalp Caddesi'nde de yolların kazınmış olduğunu ve Superonline Eriksson Fiberoptik şeklinde de bir tabela gördüm. Buralarda öyle pek site falan yok şehir içine de mi girmeye başladılar acaba?
  • Istanbul - Büyükçekmece Bika Mimarsinan Evlerine ne zaman yapılıcak bilginiz varmı?
  • ankara batıkent modernkent civarında bugun çalışmalar başladı ! 5-6 siteyi birden bitirecekler diye düşünüyorum. ama yorumlara bakılırsa hemen bağlantı olmuyor sanırım. 2-3 ay bekleyeceğiz heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 14 Ekim 2009; 17:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi909
    tellcom'un bağlantı haritası

Bu haritaya göre Telcom ile Cogent server'ının direk bağlantısı var, bu tesbit doğrumudur. Bu Cogent rapidin Cogent server'ı olmasın.
  • İstanbul Bayrampaşa ilçesine ne zaman gelir?
  • evet doğru direkt bağlantısı olan var Cogent'le mesela türk telekom bile cogent ile level3 üzerinden erişiyor bu listeye göre birde P2P kullananlar için Romanya ve Bulgaristan ile direkt fiberlerin olması büyük avantaj... sözkonusu ülkelerin internet hızı sebebiyle (Romanya ve Bulgaristan'da eve kadar fiber olayı aşmış durumda rekabet nedeniyle) ayrıca şu ana kadar TT harici internet bağlantısı olan şirketler DopingADSL sahibi Millenicom, Turk.Net ve bildiğiniz gibi Superonline.... alternatif yurtdışı çıkışları için çok fırın ekmek yememiz lazım ama Superonline'ın çabasıda ortada...

Not: Türkiye'de ISP'ler arası peering organizasyonu olarak hangi kurum var Internet Exchange veya Peering olarak mesela TIX ne kadar faal...

ayrıca Türk Telekom'un bağlantı haritası:

• Madem konu açıldı bir soru daha sorayım, bildiğim kadarıyla Türkcell'in yüzde 47.09 bir bölümü TeliaSonera'da. Quiknet gerek içeride (içeride hiç zannetmiyorum ama yinede sorayım) gerekse dışarıda TeliaSonera'nın altyapısın kullanıyor mu kullanıyorsa nerelerde kullanıyor.

- Yurtdışı çıkışlarda TT yüzde olarak ne kadar bağımlıyız?.

- Karasal olmayan (okyanus ötesi) bağlantılarda TeliaSonera'nın alt yapsını kullanıyormuyuz?.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.