Şimdi Ara

Telpa Kurnazlığı (Tüketici Hakem Heyetine Gideceğim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar . Telpaya GMD 2 cihazımı bir çok kez servise gönderdim. Gerek dokunmatik problemi gerek ekranda sarı leke problemi gerek batarya şişmesi olsun bir çok sorundan dolayı.

Son gönderdiğimde dokunmatik ve ekrandaki leke ve sensor tak etti ve değişim istedim. Degişimi kabul etmeyip ekran ön kamera ve kasayı değiştirdiler . Şimdi size yaptıkları kurnazlığı anlatacağım. Son gönderdiğimde kasayı bilerek ezikli ve 2.el takmış adamlar düşünebiliyor musunuz bilerek kenari azicik darbeli ekran takmışlar ki bir daha degisim icin yollarlarsa kasa darbeli diyelim diye ben böyle düşündüm yani ve dokunmatik hala berbattı bende internete dokunmatigin videosunu yukleyip tekrar yolladım.
    Ve korktuğum başıma ggeldi. Müşteriyi mal yerine koyduklari apacik bir şekilde belli oldu. Bugun takip icin gireyim dedim bir de ne goreyim yapistirmislar hemen oraya kasa darbeli diye.

2.El kasa takıp boyle bir kurnazlik yapıyorlar siz dusunun firmanın kalitesini. Kendimi parami çöpe atmis gibi hissediyorum. Kendilerini çok zeki sanıyorlar fakat bende tüm yolları kullanıp hakkımı asla yedirtmeyeceğim.

Sürekli ilk mesajı editleyip sonuca ilerledigim yolda sizleri de bilgilendirecegim.

Değerli DH Forum halkı sizlerden ricam bu konu altında sizinde sikayetlerinizden bahsetmeniz ve sürekli olarak konunun üstte kalıp insanların dikkatini çekmesi. Telefon alacak bir arkadas olur da okur GM almaz en iyisini yapar. Herkes bu firma hakkında bilinclenir hem firma da kendisini düzeltir.

Teşekkürlerimi sunuyorum.
     Telpa Kurnazlığı (Tüketici Hakem Heyetine Gideceğim) Telpa Kurnazlığı (Tüketici Hakem Heyetine Gideceğim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam aynı durum benim de başıma geldi ve aynı kurnazlığı bana da yaptılar ve telefonu kendileri bozup, darbeli diye garanti kapsamından çıkardılar. Kasım 2015 de hakem bulunduğum ilçedeki hakem heyetine başvurdum, bekliyorum. Tek sıkıntı hakem heyetini sonuçlandırma süreci çok uzun. Bugün sordum ve şu an Temmuz 2015 in telefon dosyalarına bakıyorlarmış. Gidip satıp üzerine koyup Nokia lumia alacağım fakat iade talebinin sonucunu bekliyorum. Sabırrrrr...
  • Bemim de çiziksiz telefona "darbeli" yakıştırması yaparak garanti kapsamı harici bıraktılar,210 tl tamir ücreti istediler.
    Yani alırken bilerek alın garanti maranti yok,nasıl olsa kullanıcı hatası olacak.Ancak imecburen statistik tutsun diye yaptıkları
    "garanti kapsamında " tamir edilecekler arasına girecek kadar şanslıysanız bir ihtimal .
    Yoksa GM Discovery alırken bilin ki hayaller Garanti kapsamı,gerçekler Yazıcıoğlu
  • Yukarda kalsın da başkalarını kandırmasınlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.