Şimdi Ara

TELSİM ÖĞRENCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telsim cep öğrenciye sitesinden yada telefondan nasıl kayıt olabilirim bi sölerseniz çok ihtiyacım war da

• edit: yanlış bilgi pardon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GodisaDJ_ -- 8 Ocak 2007; 5:01:31 >
  • Mevcut bir Telsim hattın var ise, Telefondan yada siteden Cepöğrenciye gecemiyorsun. Bende denedim, MH yi aradım, bir CepShop a kimliğinde gidip, orada bir form doldurup öyle yapabiliyorsun ancak...
  • Öğrenci belgelerinizi isteyecekleri için bu mümkün değil.
  • arkadaşlar ben uzun süredir telsim kullanıyorum.cepöğrenciye limit geldiğinde cepsaate geçmiştim.kesintilerden yılınca geçen gün tekrara cepöğrenciye geçtim. 4440542 ye bi telefon açarak tarifenizi hemen değiştirebilirsiniz.hatta numara tanımlamanızı da anında yaparlar.yani bayilere gitmeye gerek yoktur.
  • Cep öğrenci için kimlik istiyorlar mı, ben istemiyorlar ve herkes faydalanabiliyor diye biliyordum
  • Sen Telsim Bayine Gidersen Eğer,En İyİ Bilgiyi Orada Veririler..!
  • Cep öğrenci tarifesine bayiden giriş yapılıyor diye biliyorum. Ama öğrenci belgesi falan istemiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wand

Cep öğrenci tarifesine bayiden giriş yapılıyor diye biliyorum. Ama öğrenci belgesi falan istemiyor..

Evet öğrenci belgesine gerek yok isteyen herkes cep öğrenci tarifesine geçebiliyor
  • bir ara bu cep öğrenci için çok koşturmuştum okulda öğrenci belgesi alamak için
  • pashafendy, ilk başta istiyorlardı. Ben de yukarıda isteyecekleri için yazmışım ancak ben de öğrendim ki artık istenmiyormuş. Şu anda sanırım isteyen herkese bu tarife için hat veriyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac
    pashafendy, ilk başta istiyorlardı. Ben de yukarıda isteyecekleri için yazmışım ancak ben de öğrendim ki artık istenmiyormuş. Şu anda sanırım isteyen herkese bu tarife için hat veriyorlar.

Aynı şekilde Öğretmen, Milli Eğitim tarifesinden yararlanmak için de artık kurum mensubu olmak gerekmemektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sesyoksesyokdedim

quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac
    pashafendy, ilk başta istiyorlardı. Ben de yukarıda isteyecekleri için yazmışım ancak ben de öğrendim ki artık istenmiyormuş. Şu anda sanırım isteyen herkese bu tarife için hat veriyorlar.

Aynı şekilde Öğretmen, Milli Eğitim tarifesinden yararlanmak için de artık kurum mensubu olmak gerekmemektedir.

Ben aradım öyle birşey yok dediler öğretmen hattı için, kurumda çalıştığınıza dair belge gerekiyor dediler, Avea'da bazen müşteri temsilcileri birbirinden farklı şeyler söyleyebiliyor, öyle olduğuna emin misiniz siz?
  • Peki bu numaralari internet ayarlayabiliyormuyuz yaptigimiz 10 kişiyi birde degiştirme durumunda 3 ay mı lazim numarayi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.