Şimdi Ara

Tema kullanmak playstation ı yavaşlatır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum başlıkta arkadaşlar tema indirdikten sonra alet menü içerisinde bariz bir şekilde yavaşladı. Dün başıma gelen olay şu şekilde gerçekleşti, witcher 3 oynarken aynı anda menüye dönüp witcher 3 teması indirdim uyguladığım an alet takıldı. Kapatıp tekrar açtım fakat kullanıcı seçtikten sonra donmaya başladı. Güvenli mod da çalıştırıp güncelleme yapmayı vb. denesem de bir türlü menüye geçiş yapamadım. Temayla ilgili olduğunu düşünüp misafir hesapla girmeyi denedim başarılı olunca da temayı kaldırdım. Menüde iken bariz bir yavaşlama gözlemledim, save leri oyunları yedekledim şimdide alete format atıyorum.

Öyle her temayı indirmemek gerekiyor sanırım dikkatli olmakta fayda var.

• Dinamik temalar yavaşlatıyor
  • Dinamik temalar menüde dolaşırken evet biraz yavaşlatıyor. Ama oyun esnasında fark etmiyor bende.
  • Bf1 in onsiparis temasini makinaya aktif ettigim zaman resmen kasiyor cihaz ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinamik tema kullanırken Ps4 kasıyordu.

Şu an ps4 pro kullanıyorum.

Star trek dinamik teması kullanıyorum 1 haftadır.

Pro'da herhangi bir kasma görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de ps4 de kasıyordu hic kullanmadım ama ps4 proda hiç kasma yok wd2 temasi kullanıyorum kasma 0

• Bende Dark Souls 3 teması kullanıyordum fakat menü geçişlerinde kasınca normal mavi sade olan temayı yükledim şuan da kasma olmuyor
  • Bu durum PS4 ile PS4 Pro arasında farklılık gösteriyor. Mesela PS4'te bu konudan ciddi şekilde şikayetçiydim. Pro'da bu durum yok çünkü bildiğiniz üzere arayüzdeki bu sorundan dolayı Sony , Pro modeline ekstradan 1 gb ram ekledi.
  • Ps4pro dinamik de. Yavaşladığına şahit olmadım

• noemal ps4'te de pro'da da kasma yaşamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bf1 teması var ama masma olmadı hiç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.