Şimdi Ara

Tema Yükledim Bilgisayarım ingilizce oldu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vista pack adı altında bir tema yükledim ve bilgisayarım ingilizce oldu eski türkçe ayarlarına nasıl döndürebilirim sistem geri yüklemem kapalı idi

• kaldır ben öyle hellettim ama dayanamadın gene yükledim vista pack...forumda gördüm sp2(tr) yükleyince geri geldi diye...
  • kaldırdım komple temayı fakat yine aynı çogu yazı ingilizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

kaldır ben öyle hellettim ama dayanamadın gene yükledim vista pack...forumda gördüm sp2(tr) yükleyince geri geldi diye...

dostum kaldırdım ama , olmuyor bu temaları ne zaman yüklesem bir eklenti bir parçası mutlaka kalıyor pc de birdaha yüklersem iki olsun
  • service pack 2 yüklemeden kurtarma gibi bir şansızmızyok herhalde
  • yardım
  • sistem geri yüklemeyi denediniz mi? pack kurmadan önceki bi zamana geri dönün sorun çözülecektir umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sistem geri yüklemem malesef kapalıydı
  • arkdaş benim tavsiyem önemli dosyalarını yedekleyip sistemi yeniden yüklemen en iisi bu olacaktır.

tema yüklemek görünümü değiştirmek elbette mümkün. bu işlemi bu tarz windows u tamamiyle değiştiren packler ile yapmaktansa bi program yükleyerek sistemi köklü olarak değiştirmeden kullanmak daha sağlıklı.
    style xp ve window blinds programı ile kolay ve sistemi kasmadan temalar yükleyip kullanabilrsin.

geçmiş olsun

quote:

Orjinalden alıntı: canerçelik

sistem geri yüklemem malesef kapalıydı
  • bence microsoft'un sitesine gir.orada services pack 1 internet explorer 'ı indir.kur.düzelir....
  • yardımlarınızla bi kaç bişi yaptım ama performansta düşüşler oldu şimdi format atıyorum ve sistemi baştan kuruyorum teşekkür ederim herkeze bi daha tema kurarsam 2 olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.