Şimdi Ara

Temel bilim okunur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela biyoloji okuyup ondan sonra kendini genetik, moleküler biyoloji vs. alanına doğru geliştirmek mantıklı mı. Sanırım temel bilimler arasında en kolay yurt dışına giden biyoloji.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öğünen. -- 24 Haziran 2023; 15:9:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Mezunlariyla konuş hocam, bence pek parlak değil. Dediğinizi yapan oranı nedir iyi araştırmak lazım. Olmazsa da yks koçu olursunuz

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

BAKİR AVŞAR?????

• türkiyede biyolojiden almanya tıpa geçen duydum yıllar önce. ama hazırlığı veremeyip dönmüştü

• Biyoloji okuyup bekir avşar olabiliyor muyum. Vay anayin babayinn!!

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    Ya sıkıntı şu. düzgün okuyup kendini geliştiren mezunlar yurtdışında. Onlara ulaşamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimya bölümü okunur mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şakaciiii neredesin gel yap şaganiii. Nasıl okunuyor temel bilim kolay mi zor miii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öğünen. -- 1 Temmuz 2023; 7:27:4 >
  • Stem

• 3.5 gpa yapabilirsen okunur

• Acı bal yiyip bayılırsam olur mu

• bilkent mbg mezunu birisi vardı forumda Change'li bir şeydi nicki ona sorabilirsiniz.

• Econbender kullanıcısına yanıt
    Aman aman tam bana lazım adam-kadın teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öğünen. -- 1 Temmuz 2023; 10:51:56 >
  • Okunur tabi hocam neden olmasın ama tabi temel bilimi okuması daha meşakatli yani iyi bir gpa, lisans sürecinde reasearch tecrübesi eklerseniz neden olmasın gayet önü açık planınızı ona göre kurgularsanız olabilitesi yüksek. Kaç k sıralama bekliyorsunuz ve hangi okulları düşünüyorsunuz?

• düzenli çalışmayla yurtdışına çıkması en kolay alan. okunur tabi.

• empirestriesback kullanıcısına yanıt
    Moleküler biyoloji ve genetik düşünüyorum aslında. İstanbul, ytü, İstanbul medeniyet. Ama bazen ankara biyolojiye kayıyorum. Peki temel bilim sizce türkçe mi okunmalı ing. mi. Ben türkçe taraftarıyım ama ingilizcem gayet yeterli seviyede. Üni de de sular seller olur diye düşündüğümden dolayı Türkçeyi tercih ediyorum.

• deme öyle deme

• Öğünen. kullanıcısına yanıt
    hocam top ünilerde okumayacaksanız okumayın bence. odtü, itü, boün, bilkent, koç, sabancı dışında okumak riskli bence. tabi seviyorsanız bir şey diyemem. iü yazın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 1 Temmuz 2023; 13:49:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.