Şimdi Ara

Temel için karekök 0 yayınları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim temelim yok arkadaşlar bazı yerlerde bu karekök'ün 0 yayınları varmış matematik,fizik,geometri felan özellikle matematik iyi diyorlar birde sizin görüşlerinizi alayım nasıl kullananan arkadaş varmı yorumlarınız bekliyorum.

• Bende 5li seti var matematik. 0 ı yok elimde ama karekök biraz karışık
  • yok kardeşim iyi değil matematik temelin yoksa işe yaramaz biraz temelin varsa işe yarar onlar antremanlarla matematik kitabı al 1 ve 2 sini sonra kareköke geç
  • Ben de tavsiyeler üzerine Karekök 0 kitabını almıştım ama öyle aman aman netlerimi yükseltmedi. -Ki gayet oturup çalıştım haftalarca- Kitaptan önce 7-8 net çıkarıyordum şimdi ise 10 felan çıkarıyorum. (Sözel öğrencisiyim)
  • doğrusunu söylemek gerekirsek ; Hiç beğenmedim kitabı.
  • Ya açıkcası bir arkadaşta vardı baktım bi göz gezdirdim 1 tane ayrıntılı soru çözümü veriyorlar sonra 10 tane örnek, kitab bu şekilde işliyor galiba.

Peki soru mu şu şekilde değiştirsem, çalışırken bana ciddi fayda sağlayacak, gözle görülür yol kateddirecek kitab varmıdır acaba ? orta halli diyelim.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zindan28

Ya açıkcası bir arkadaşta vardı baktım bi göz gezdirdim 1 tane ayrıntılı soru çözümü veriyorlar sonra 10 tane örnek, kitab bu şekilde işliyor galiba.

Peki soru mu şu şekilde değiştirsem, çalışırken bana ciddi fayda sağlayacak, gözle görülür yol kateddirecek kitab varmıdır acaba ? orta halli diyelim.

karekök matematik bence çok iyi almanı tvsiye ederim.1.sınavımda 30 almıştım 2.sınavda bu karekökten çalıştım 80 aldıım. 11.sınıfım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.