Şimdi Ara

Temel seviyede sistem önerisi (corsa c için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese hayırlı forumlar... 2001 corsa C 1.4 3k bir araç aldım, içinde bilenler vardır kaset çalarlı vasat bir ses sistemi var. Ben çok iyi seviyede bir sistem istemiyorum zaten bütçemde yok (300TL civarı) ama kulağımıda tırmalamasın mümkünse..

Bir teyp ve bir çift hoparlör ile fiyat-performans olarak en iyi ne yapabilirim? önerebileceği birşeyler olan varsa sevinirim. konudan açıkcası anlamıyorum fikirlerinize ihtiyacım var. marka,uyum vs.

• bende pioneer 9350 ve pioneer 6985 oval var arkada baya iyi basslar alıyorum buna benzer bi teyp ve oval hoparlörle olur bişeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali000

bende pioneer 9350 ve pioneer 6985 oval var arkada baya iyi basslar alıyorum buna benzer bi teyp ve oval hoparlörle olur bişeyler

hocam google da biraz baktım maliyet baya tuzlu oluyor sanırsam.. benim bütçe bıraz kısıtlı 300 filan
  • ozaman pioneer 2350 yada 3350 olabilir. eğer ikinci el düşünürsen daha iyi bişeyler bulabilirsin bir takımda pioneer 6964 ovaller işini görür sahibindende ikinci el teyplere bir bak düşünürsen birde sahibindende sakaryada ses sistemleri satan bir dükkan var toptan uyggun fiyatlar orayıda düşünebilirsin bi ilgimde yoktur elekttronik oto elektroniği ses sistemlerinden açtığın zaman direk üstte görürsün diğer ilanlarından hepsini görüntülersin bi bakmanda fayda var
  • ikinci el bi pioneer animasyonlulardan aırsan onlarda daha ayrıntılı ses özellikleri var daha kaliteli bi sistem olur eğer alırsan ikinci el
  • 4 tane 2.el alet buldum link yazıyorum gözükmüyor ilan başlıklarını yazıyım
    PIONEER DEH-P6050UB son fiyat..... 265tl istanbul İlan No 66021163
    PIONEER 7950UB PAZARLIKSIZ 229tl istanbul İlan No 70541774
    Pioneer 7150UB Prof. Cihaz 250tl izmir İlan No 71745705
    PİONEER DEH-P6050UB 250tl istanbul İlan No 72887079
    ilan numarasıyla aratırsan bulursun sahibinden de güzel aletlerdir
    usb siz daha ucuza bulursun bunlarınki gibi özellikleri olanlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali000

4 tane 2.el alet buldum link yazıyorum gözükmüyor ilan başlıklarını yazıyım
    PIONEER DEH-P6050UB son fiyat..... 265tl istanbul İlan No 66021163
    PIONEER 7950UB PAZARLIKSIZ 229tl istanbul İlan No 70541774
    Pioneer 7150UB Prof. Cihaz 250tl izmir İlan No 71745705
    PİONEER DEH-P6050UB 250tl istanbul İlan No 72887079
    ilan numarasıyla aratırsan bulursun sahibinden de güzel aletlerdir
    usb siz daha ucuza bulursun bunlarınki gibi özellikleri olanlardan

Hocam çok sağol ilgin için... bunlarıda inceleyeceğim hemen...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ne yaptınız teyp aldınızmı?
  • ali000 ilgine çok teşekkür ediyorum, yardımların çok işe yaradı fakat yaptığım araştırmalardan sonra teyp almaktan vazgeçtim. Bunun sebebi hem maddi açıdan hemde bu model araçta orjinal teyp söküldükten sonra yeni teyp altında boşluk kalıyo birşeyler koymak için bi türlü gözüme hoş gelmedi.

Şimdi forumda da araştırdığım kendi teybime aux in yapma çalışmasına giriştim.Hem maliyet çok düşük hem sesinde gayet tatminkar olduğu söyleniyor, bakalım göreceğiz artık, yinede tüm fikirlerin için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.