Şimdi Ara

Temiz 520i mi hasarlı cabrio 420d mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum araçlar farklı sınıflarda ama 2016 temiz 520i aracımı satıp yerine 2014 cabrio 420d almak istiyorum. Çünkü en büyük hayalim cabrio.

Ama şöyle bi durum var. Aracım 52 bin km'de tertemiz yetkili servis bakımlı. Satarsam üzerine koyabileceğim parayla (20-30 bin lira, fazlasını koyamıyorum zaten) 2014 model 420 alabiliyorum. Onlar da boyası değişeni ve km'si fazla araçlar.

Böyle bi değişim yaparsam sıkıntı yaşar mıyım acaba. Baktığım Arabalar dizel ve km'si fazla. Kullanırken ya da satmak istersem sonra nasıl olur vs. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.el aldım üstelik çok temiz ve düşük km ama 1 yıldır sanayiden çıkamıyorum habire sorun üstüne sorun çıkıyor. Bildiğiniz araçtan şaşmayın derim.

• Tahrik vs gibi sorunlar mı usta

• Çoğu tahrik. Aldığım hafta devirdaim kayış ve kasnak sorun çıkardı. 500e mal oldu. Sonra ön far ampulu ve geri vites lambası patladı onlar basit. Sonra tahrik verdi ilave su pompası değişti. 700 TL. Şimdi gene tahrik verdi araç serviste 1 haftadır. 5bin garanti fazlasını bilmiyorum. Kısadevre olmuş Daha netleşmedi. Ve aracı hiç zorlamam gazlamam yanlamam 4bin devri geçmem Bir sefer 200 yaptım deneme için genelde 150 yi de geçmem.

• isocity kullanıcısına yanıt
    Evet f30-32-33 kasalarda tahrik kronik olmuş. Geçen sene f30'um vardı az çok biliyorum. Yani hocam bazı araçlar da şans işi oluyor. Sen genel olarak cabrio'dan uzak dur mu diyosun

• isocity kullanıcısına yanıt
    *420 cabrio'dan

• 184lük olan sanırım onlar. Kuzenim 50binde aldı 150binde sattı sedan olan motorlusunu. Hiç sorun yaşamadı. Şans işi ben az km olanı satıp çok km yapmış araç almazdım onu demek istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3.16i mi A3 Sedan mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım usta. Çok sağol paylaşımların için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.