Şimdi Ara

Temiz Arayana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracımızı geçen 2 hafta önce sattık. araçta iki parça değişen vardı. Boya mikronu yüksek çıkıyordu. o yüzden satarken baya bi zorlandık. En son 23.500 e galeriye verdik aracı ,Tabi sattığımız galerici aracın tüm kusurlarını biliyordu. fiyatta o yüzden düşüktü zaten. Bu gün ilanlara bakıyordum. birde baktım bizim araç. Ama herne hikmetse aracın ilanda aracın değişeni yok diyor. halbuki arka çamurluk ile bagaj kapağı değişik. birde utanmadan "temiz arayana " diye başlık atmış. Link aşağıda..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz-arayana-87242725/detay

• Kimin ocağını yakacak acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Schuey -- 28 Mayıs 2012; 18:10:38 >
  • Alan adam servise giderse sıkıntı yok zaten çıkar ortaya foyası ama olurda göstermezse ayvayı yedi
  • Şerefsizler... şikayet etmek lazım böylelerini ama ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: delta63

Arkadaşlar aracımızı geçen 2 hafta önce sattık. araçta iki parça değişen vardı. Boya mikronu yüksek çıkıyordu. o yüzden satarken baya bi zorlandık. En son 23.500 e galeriye verdik aracı ,Tabi sattığımız galerici aracın tüm kusurlarını biliyordu. fiyatta o yüzden düşüktü zaten. Bu gün ilanlara bakıyordum. birde baktım bizim araç. Ama herne hikmetse aracın ilanda aracın değişeni yok diyor. halbuki arka çamurluk ile bagaj kapağı değişik. birde utanmadan "temiz arayana " diye başlık atmış. Link aşağıda..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz-arayana-87242725/detay

siz sattıgınızdada 153 binde miydi ?

• 23500 e sahibindene de verdiniz mi keske o fiyata biniciye gitseydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tramer kayıtlarında hasar gözüküyor muydu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sahibindene 24000 verdim . ama her arayan 23000 22000 teklif etti. tramer kaydında hasar gözükmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

Arkadaşlar aracımızı geçen 2 hafta önce sattık. araçta iki parça değişen vardı. Boya mikronu yüksek çıkıyordu. o yüzden satarken baya bi zorlandık. En son 23.500 e galeriye verdik aracı ,Tabi sattığımız galerici aracın tüm kusurlarını biliyordu. fiyatta o yüzden düşüktü zaten. Bu gün ilanlara bakıyordum. birde baktım bizim araç. Ama herne hikmetse aracın ilanda aracın değişeni yok diyor. halbuki arka çamurluk ile bagaj kapağı değişik. birde utanmadan "temiz arayana " diye başlık atmış. Link aşağıda..

siz sattıgınızdada 153 binde miydi ?

evet km ile oynamamışlar

• sonra derler ki niye galericileri sevmezler.üç kuruş için milleti enayi yerine koyuyorlar isim yapamamış,dini imanı para olan galericiler.
    işini namusuyla ve hakkıyla yapan bir adam zaten bulaşmaz böyle işlere,onları tenzih ederek söylüyorum.

bunu yapan adam bir gün güç bela para biriktirip lüks bir galeriden sıfır km son model bir s serisi alır da servise girdiğinde otomobilin 10bin km bakımı almanyada yapılmış olarak çıkar inşaallah.
  • Yalnız bu galericilik cok saglam meslek. Ornegin su aractan 5 bin lira kar yapacak. Ayda 3 araba satsa temiz 15 bin lira cepte. Vay anasını. Bizde mi galerici olsak ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

sonra derler ki niye galericileri sevmezler.üç kuruş için milleti enayi yerine koyuyorlar isim yapamamış,dini imanı para olan galericiler.
    işini namusuyla ve hakkıyla yapan bir adam zaten bulaşmaz böyle işlere,onları tenzih ederek söylüyorum.

bunu yapan adam bir gün güç bela para biriktirip lüks bir galeriden sıfır km son model bir s serisi alır da servise girdiğinde otomobilin 10bin km bakımı almanyada yapılmış olarak çıkar inşaallah.

Amin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Kimin ocağını yakacak acaba?

Kimi denk getirirse...

Galericiye de ölü fiyattan gitmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Yalnız bu galericilik cok saglam meslek. Ornegin su aractan 5 bin lira kar yapacak. Ayda 3 araba satsa temiz 15 bin lira cepte. Vay anasını. Bizde mi galerici olsak ;)

parayı basıp lüks araç işine girmek lazım hocam bir s'den en az kazanan 5-10 bin euro arası kazanıyor.ayda çok rahat 8-10 araç gidiyor.krizlerde küçük galeriler kepenk kapatma noktasına geliyor ama lüksten taviz olmuyor hiç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

Yalnız bu galericilik cok saglam meslek. Ornegin su aractan 5 bin lira kar yapacak. Ayda 3 araba satsa temiz 15 bin lira cepte. Vay anasını. Bizde mi galerici olsak ;)

parayı basıp lüks araç işine girmek lazım hocam bir s'den en az kazanan 5-10 bin euro arası kazanıyor.ayda çok rahat 8-10 araç gidiyor.krizlerde küçük galeriler kepenk kapatma noktasına geliyor ama lüksten taviz olmuyor hiç :)

Aynen hocam 3 tane zaten. Cok degil. 3 tane satsan yolunu bulursun ;)

• quote:

Kar marjı yüksek , ama karektersiz olmak lazım çok para kazanmak için
  • Allah bunların bin belasını versin.
  • quote:

quote:

Kar marjı yüksek , ama karektersiz olmak lazım çok para kazanmak için

Oda dogru. Layıkıyla yaparsan cok para yok herhalde bu iste. Biraz yırtık olmak lazım.

• Konuyu okurken, bu aracı alanın , "ocağı söndü , ayvayı yedi , perişan oldu " gibi yorumlar gerçekten biraz ağır olmuş.

Mesele burada galericinin yalan söylemesi ve yaptığı ayıptır. Bu aracı alanın, ocağı falan neden sönsün? Sadece sahtekar bir insanın yalanına kurban gidip daha uygun fiyata alacağı arabayı , biraz daha pahallıya almış olur, bu yani..

Bunun dışında ikinci el araç alırken gerçekten çok dikkatli olunması, ve mutlaka aracı, kontrol sonucunun doğru çıkacağına emin olunan bir yere gösterilmesi gerektiği bu tip bir çok örnekte açıkça görülüyor.

DH Forum ailesi büyüdükçe bu tip olaylarında bu forumda açığa çıkma oranı yükseliyor. Geçenlerde buna benzer bir olay daha burada deşifre olmuştu.

Konuyu paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Şerefsizler... şikayet etmek lazım böylelerini ama ...

Sahibinden sitesine şikayet edebilirsiniz, ben genelde çok şikayet ileritirm. %90'ınını işleme koyuyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.