Şimdi Ara

Temiz elentra mı? Az yıpranmış Focus Comfort mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba almayı düşünüyorum. 20 civarında param var. 25000 de 20,000 ytl'ye 2005 model hyundai elentra ve 78000 de 2004 model focus comfort arasında kararsız kaldım.

Uzun süre bilmeyi düşünüyorum. Hangisi daha mantıklı sizece? Yarmıcı olur musunuz?

• ikisi arasında Bence Ford Focus
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweredTKM

ikisi arasında Bence Ford Focus
    20-21e daha düşük km focuslar bulabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

20-21e daha düşük km focuslar bulabilirsin .

Alıntıları Göster
    başlık biraz garip değilmi?insan temiz arabaya binmek istemezmi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sound of Freedom -- 18 Ekim 2007; 0:26:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

başlık biraz garip değilmi?insan temiz arabaya binmek istemezmi ya

Alıntıları Göster
    Garip değil. Üye olmadan önce epey dolaştım forumda. insanların çoğu eski model de olsa focus, corolla tercih ediyor. elentra, cerato gibi arabalar ne kadar temiz olursa olsun pek tercih edilmiyor.

• ben ford alırdım ama hyundai de üzmez seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

ben ford alırdım ama hyundai de üzmez seni
    3 ve 4 yaşındaki araçlar için fiyatlar biraz yüksek değil mi?..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mubadil

Araba almayı düşünüyorum. 20 civarında param var. 25000 de 20,000 ytl'ye 2005 model hyundai elentra ve 78000 de 2004 model focus comfort arasında kararsız kaldım.

Uzun süre bilmeyi düşünüyorum. Hangisi daha mantıklı sizece? Yarmıcı olur musunuz?

Ben 2005 te akbak a gitmiştim. Sıfır Elantra yı 22 ye bırakmışlardı. Sende alacaksın 500 alım satım 1000 ytl lastik+bakım aynı hesaba gelecek. 2005 elantra için bence çok para 20000 ytl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

quote:

Orjinalden alıntı: mubadil

Araba almayı düşünüyorum. 20 civarında param var. 25000 de 20,000 ytl'ye 2005 model hyundai elentra ve 78000 de 2004 model focus comfort arasında kararsız kaldım.

Ben 2005 te akbak a gitmiştim. Sıfır Elantra yı 22 ye bırakmışlardı. Sende alacaksın 500 alım satım 1000 ytl lastik+bakım aynı hesaba gelecek. 2005 elantra için bence çok para 20000 ytl.
    ayrıca bak
    http://www.sahibinden.com/emekliden_super_bakimli_WQQaXQQ4900847WQQpXQQdisplayitem?
    2006 ve 19000 ytl.

• quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

ayrıca bak
    http://www.sahibinden.com/emekliden_super_bakimli_WQQaXQQ4900847WQQpXQQdisplayitem?
    2006 ve 19000 ytl.

Alıntıları Göster
    O paraya golf veya bora iyi gider

• quote:

Orijinalden alıntı: ceta

O paraya golf veya bora iyi gider

Alıntıları Göster
    Sanırım Elentra D sınıfı bir araç o yüzden focus ile karşılaştırmamak lazım, ben olsam D sınıfını düşünürüm hemde temiz diyorsun, focus kadar kolay elden çıkaramazsın ama daha geniş rahat büyük bagaj hoşuna gidebilir. Büyük araba iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Sanırım Elentra D sınıfı bir araç o yüzden focus ile karşılaştırmamak lazım, ben olsam D sınıfını düşünürüm hemde temiz diyorsun, focus kadar kolay elden çıkaramazsın ama daha geniş rahat büyük bagaj hoşuna gidebilir. Büyük araba iyidir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

iki araçta c kompakt segmenttir.araçlar arasında fazla yıl ve km farkı bence yok.elentra yı daha zor satarsınız.zaten pek tutulmayan bir araç.focus bence daha iyi seçim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dentyılmaz

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

iki araçta c kompakt segmenttir.araçlar arasında fazla yıl ve km farkı bence yok.elentra yı daha zor satarsınız.zaten pek tutulmayan bir araç.focus bence daha iyi seçim.

Alıntıları Göster
    ikinci elde önemli olan arabanın temizliği seni üzmeyeceğine inanıyosan elentra iyidir..
    ama focusta sınıfında iyiler arasında bunuda unutmamak lazım......

• Kimse yoğurduna ekşi demez ama. Bir focus kullanıcısı olarak focus al derim. Focus malzeme, yol tutuş, performans ve kalite olarak Hyundai Elantradan iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmusician

Kimse yoğurduna ekşi demez ama. Bir focus kullanıcısı olarak focus al derim. Focus malzeme, yol tutuş, performans ve kalite olarak Hyundai Elantradan iyidir
    bence 3-5 daha koy focus II al
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznklckp

bence 3-5 daha koy focus II al

Alıntıları Göster
    Bence Ford Focus
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Bence Ford Focus

Alıntıları Göster
    Ford focus çünkü 2. el, yol tutuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheios

Ford focus çünkü 2. el, yol tutuş

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar. Elentra için 20 000 ytl biraz fazla galiba. Focusların biraz daha iyi durumda olanları daha çok ilgimi çekiyor şimdi.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mubadil

teşekkürler arkadaşlar. Elentra için 20 000 ytl biraz fazla galiba. Focusların biraz daha iyi durumda olanları daha çok ilgimi çekiyor şimdi.:)

Alıntıları Göster
    Ayrıca elantra D değil C segmentidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmusician

Ayrıca elantra D değil C segmentidir.

Alıntıları Göster
    KESİNLİKLE FOCUS.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.