Şimdi Ara

Temiz ve hızlı internet nereden bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kocaeli / Karamürsel'de önümüzdeki günlerden itibaren yaşamaya başlayacağım. Bugün Turkcell ve TTNet ofislerine giderek konu hakkında bilgi almak istedim fakat onların bilgisi benimkinden daha azdı.

Yıllardır 8mbit / 16mbit hızlar arasında, 0.67 upload hızıyla internet kullanıyorum ve uğraştığım işler üzerinde beni çok kötü bir şekilde etkiliyor. Kaliteli bir internet istiyorum artık.

Uydunet'in de altyapısı yok. En son Vodafone SuperNet'i gördüm, o da TTNet altyapısını mı kullanıyor bilgim yok.

Rica ettiklerim;

1- Kocaeli/Karamürsel, 4 Temmuz mahallesinde şu kıytırık internet hızlarından daha yüksek hızda bir internet altyapısı mevcut mudur?
    2- ALTYAPI olmadan da farklı bir yöntem ile eve kaliteli internet bulma şansım var mıdır?
    3- Vodafone SuperNet'te TTNet altyapısını mı kullanmakta?

Teşekkür ederim.

• Edit:

http://www.internet4arabs.com/fiber-nerede/

Bu site üzerinde kontrol ettiğimde, ADSL/VDSL/Fiber'de var olduğu görünüyor ve 44mbps'e kadar destekliyor. Sizce bu doğru mu?
  • trimbaler- kullanıcısına yanıt
    Hat değerlerini atın buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trimbaler- kullanıcısına yanıt
    Turkcell veya TTNET'i arayarak sorabilirsin bakıyorlar destekleyip desteklemediğine ama şahsi görüşüm TTNET'ten uzak durman eski olduğu için artık müşteriye doymuş çok lakayıt ve rezil durumları oluyor, durduk yere net gidebilir, hızı kısabilirler sonra aradığınızda size hep aynı masalları okuyabilirler bu öyle ki 4-5 kere aynı durum tekrarlanabilir ve size utanmadan sıkılmadan hala aynı şeyleri söyleyebilirler bildiğin insanı çileden çıkarıyorlar çok uzun süredir TTNET müşterisiyim bunların hepsini yaşadım...

Turkcell'in port olayı daha iyi diye duydum bir bak derim.

Edit : TTNET 1 porttan 250 kişiye veriyormuş Turkcell 1 porttan 50 kişiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Eylül 2016; 14:14:18 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Vodafone?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Vodafone?

Vodafone konusunda bilgili değilim akrabam TTNET'ten geçti hız konusunda bir değişiklik olmadı aynı yani.
    Altyapı türk telekomun öyle birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendalŞAMVERDİ

Altyapı türk telekomun öyle birşey yok.

Tamam da MH yalan mı söylüyor şimdi ? Altyapı TT evet ama onlardan port kiralıyormuş Turkcell ve durum böyleymiş kaldı ki bunu kullanıcılardan da duydum.
    Mh ve kullanıcı teknik kısmını nereden bilecek ? turk telekom kendi müşterilerine odaklı arıza oldumu ilk öncelik kendi müşterilerinin en iyi yeni portları kendi müşterilerine öncelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendalŞAMVERDİ

Mh ve kullanıcı teknik kısmını nereden bilecek ? turk telekom kendi müşterilerine odaklı arıza oldumu ilk öncelik kendi müşterilerinin en iyi yeni portları kendi müşterilerine öncelik.

Çok ta teknik bir bilgi değil ki bu 1 porttan kaç kişinin internet bağladığını bilmeyecekler mi ? Konuşmaların ses kaydı tutuluyor açık açık yalan söyleyecek hali yok ya.
    Müşteri hizmetlerinin her dediğine bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 15 Eylül 2016; 15:45:10 >
  • Yahu bende biliyorum dediğini ama bunu kullanıcılardan da duydum diyorum okumadın galiba ? bu şekilde geçiş sağlayıp daha iyi hizmet aldığını söyleyenlerde var, en azından benim bölgemde TTNET bana iyi hizmet veremiyor neden bunlara gene para bayılayım ki ? 4 5 gündür yaşadığım sinir harbini bir ben biliyorum, asıl yalan atan ve hep aynı masalları okuyan bir firma varsa bana göre en başında TTNET geliyor.
  • Naptın kardeş interneti hangisini kullanıyorsun :) memnun kaldınmı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.