Şimdi Ara

TEMMUZ 2024 MEMUR ZAMLARI BELLİ OLDU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gene klasik memur konusu   Memur maaşları her zaman ki gibi birilerine fazla gelmişte, kimse kamu da işçi maaşlarını konuşmuyor. Kadrolu temizlik işçisi bulunduğu kurumun müdüründen fazla maaş alıyor. İkramiyesi cartı curtu da saymıyorum bile. Varsa yoksa memur   Kaldı ki işçiye doğru dürüst işte yaptıramıyorsun, müdür yeri geliyor her işe koşuyor bütün sorumlulukta üstünde.

• ya ciddi ciddi baya komiksin sen ya.   

devlet okulları, hastaneler kapatılsın ondan sonra gelir buraya konu açarsın ağlaya ağlaya çocuğumu okula gönderemiyorum param yok, hasta oldum geberiyorum 3 kuruş param olmadığından hastaneye gidemiyorum diye. yaşın kaç bilmiyorum ama küçük bir arkadaşa benziyorsun. sana tavsiyem bilgi sahibi olmadan gelip fikirlerini bu şekilde beyan etme zira çok komik durumlara düşüyorsun.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Komik bir şey yok. Yaşım 32

3 kuruş parası olmayanlar şimdi hastaneye gidiyorsa bu değirmenin suyu nerden geliyor işte o değirmene su taşıyan biriyim. Anlatabildim mi. Aynı şey eğitim için de geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2262441B1 -- 8 Temmuz 2024; 20:6:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha sosyal devlet mantigini kavrayamamışsın sen. Gun gelir o burun kivirdigin devlet hastanesine muhtac olursun butun hastaneler ozellesirse. Okullarda oluyor bile. Millet ekonomi patlayinca ve ozel okullar hayvani zamlar yapmaya baslayinca kosa kosa laf ettikleri devlet okullarina döndüler geri.

sorunun köküne inecegnize surekli populist geyikler ceviriyorsunuz.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Hangisi popülist geyik.

Birini sırtında taşıyıp adeta sadaka dağıtmaya sosyal devlet diyip bunu savunmak mi yoksa sayısı türkiyede 30 40 milyonu bulan fakiri karşına alacak şeyler söylemek mi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.