Boyum 165.Yaşım 15.Kilom 70.15 kilo versem iyi olacak.Nasıl veririm 15 kilo ? sürekli bozuyorum rejimlerimi dayanmıyorum.Yardımcı olun vereyim 15 kiloyu.
cvp yokmu?
tek başına rejimle zor verirsin ya rejim+spor ya da bildiğin açlık çekecen yemek yemeyecen
Normal yemek temposundan sert bir rejim temposuna girince vücüt genelde dayanamaz, vede kişi rejimi bırakma isteği duyar
Basit Öneriler;
- Şekeri hayatından at (Küp şeker, Tatlı çeşitleri) - Bol su tüket (2-3 litre) - Yağsız besin tercih et (Yağsız süt, yağsız yoğurt, yağsız peynir, etc...) - Proteini bol besinler tüket (Suda süzülmüş tonbalığı, haşlanmış yumurta) - vsvs...
Sabahları; Haşlanmış yumurta, kepekli ekmek, yağsız peynir, bir kaç zeytin, şekersiz çay
Öğlen; Haşlamış tavuk, yağsız yogurt, sebze yemegı
Ara; Eti form (Lifli besinlerde lazım), meyve
Akşam; Yağsız makarna ton balığı ile, yanında salatalık domates
Bunların üstüme hafatda 3-4 gün cardio yap (Tempolu yürüyüş, Koşu, Bisiklet, Ip...)
Rejimi bozmamak için bol bol lifli ürünler tüket, tokluk hissini artırır. Özellikle öğün yerine bir adet muz da yenebilir, 90 kalori için çok uzun süre tok tutuyor. Gün içerisinde içtiğin siyah çayı da hayatından çıkar, onun yerine şekersiz yeşil çay iç. Günde 30-40dk koşu-bisiklet(kardiyo) yap. Bu süreyi zamanla artır. 20dk'dan ne kadar uzun yapılırsa o kadar yağ rezervlerini kullanırsınız. Yorulma hissini azaltmak ve yağ yakımını hızlandırmak için egzersizden 30-40dk önce l-carnitin içilebilir. Diğer arkadaşlardan da tok tutucu gıdalar ve takviyeler hakkında bilgi gelirse hepimize faydalı olur, tokluk hissi olduğu sürece zaten rejim çok kolay. Bu düzene başlayalı 25 gün oldu 5.5 kg verdim. En zorluk çektiğim şey tokluk hissini korumak, iştahı kapatmak ve tatlı krizinden uzak durmak.