ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA, Selamun Aleyküm 1992 Model Tempra 1.6 Sx karbüratörlü 8v aracım var. İlk aracım ve 2 yıldır bende, ikinci sahibiyim. Aracımı biraz yürütme kararı aldım. Aman aman bişey istemiyorum bütçemde o kadar geniş değil. Cadde tipi ufak çaplı roll vs. Lpg yoktu, ben aldığımda taktırdım gerekirse iptal edebilirim. Aracımın resminide sizlerle paylaştım.
Kaportasal olarak gerekli çoğı şeyi yaptım zaten masrafı yoktu ufak çaplı dokunuşlarla kendi zevkime göre getirdim görüntüsünü sıra biraz yürütmekte :) Kafamdaki işlemlere gelicek olursak eğer ; Şuan egzoz sistemini baştan sona değiştiriyorum Krom 4/2/1 veya 4/1 headers Susturucular iptal Krom 51 lik ara boru En arkada ise Krom varex mevcut olucak Extra olarak Açık hava filtresi (krom boru destekli) Port polish 0.6 piston Mikser (lpg sökülmez ise) Bütçeye göre emme genişletme Bu tarz bi proje düşünüyorum sizlerden tavsiye almak üzere bu konuyu açıyorum şimdiden herkese teşekkürler Bu arada jant olarak hre performance kullanıyorum 16 inc 8.0Kg
Hocam Allah kazalardan saklasın araban güzel görünüyor.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İkinci sahibiyim ufak kazası bile yok Allaha şükür. Ufak tefek sürtmeler
++++ güncel
fotograflar da tam satmalık fotoğraf olmus
t u r g a y
kullanıcısına yanıt
Sağolasın hocam :) arabam güzel, sevdiğim içinde farklı bişeyler yapmak istiyorum üstünde. Güzel yorumun için Allah razı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Hardtemprax
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İkinci sahibiyim ufak kazası bile yok Allaha şükür. Ufak tefek sürtmeler
Hocam yapacakların bence yeterli daha fazla birşey yapamazsın zaten, araba sende kalacaksa iç döşemelerini yapabilirsin güzel deri yada süet vs bence başka yeriylede oynama ama sana tavsiyem egzoz olarak başka marka bul varex itici olacaktır varex anca honda’ya gider.
lastiklerin kavun lastik tabir edilen şekilde olmuş yani yakışmamış daha güzel jant ve lastik bul bence arabayı eg civic gibi yapma bence
Şöyle söyliyeyim, çok para harcamadan hareketlendirmek istiyorum aracı. Muaynede sorun çıkarmıyacak ve kesinlikle stabil sorunsuz şekilde yürümesini istiyorum o yüzden kendi kafamda öyle bi plan çıkardım. Varex ses konusuna gelicek olursak daha öncesinde son susturucuya varex koyup orta susturucu iptal ettiğimde nerdeyse hondayla aynı sesi yakalamıştım, hatta komprösörde daha güzel bi zırlaması vardı. Şuan extra olarak komplke krom düz boru ve headers destekli olunca daha güzel olur diye düşünüyorum. Yinede kumadanlı olucak şekilde egzoz tavsiyesi alabilirim.
quote:
Şöyle söyliyeyim, çok para harcamadan hareketlendirmek istiyorum aracı. Muaynede sorun çıkarmıyacak ve kesinlikle stabil sorunsuz şekilde yürümesini istiyorum o yüzden kendi kafamda öyle bi plan çıkardım. Varex ses konusuna gelicek olursak daha öncesinde son susturucuya varex koyup orta susturucu iptal ettiğimde nerdeyse hondayla aynı sesi yakalamıştım, hatta komprösörde daha güzel bi zırlaması vardı. Şuan extra olarak komplke krom düz boru ve headers destekli olunca daha güzel olur diye düşünüyorum. Yinede kumadanlı olucak şekilde egzoz tavsiyesi alabilirim.
Hocam egzozları çok araştırdım videolar izledim en sonunda bana en güzel gelen egzoz markasına karar verdim alacağım egzoz Remus, bende’de Fiat 500l T-Jet var Remus alacam 600₺ N11 de çift çıkışlı.
Egzozun sesi tam istediğim gibi.
BU arada şuanda o resimlerdeki jantlar yok araçta, hre performanceden ultra hafif seri gunmetal 16” onları kullanacağım resimdekiler 15” ofsetli performalar vardı, döşemelere gelicek olursakda kendi döşemeleri kusursuz şuanda extra düşünürsem trimler direkler vs recaro kumaş istiyorum, kırmızı emniyet kemerleri olursa eğer uydurabilirsem birde e30 recaro koltuk hayalimdir :) daha kafamda bir çok ince detay var. Momo grant direksiyon, momo vites topuzu vs va
Şuan kullanacağım jantlar resimi mevcut
Güzel jantlar iyi hocam sen sportif yapacaksın arabayı o zaman.
Evet yarın Allahın izniyle coiloverlarımıda takıyorum.. bi kaç kaporta işlemi var sonrasında muayne, ardından motorsal kısma geçip işi biraz heycanlandırmak istiyorum
quote:
Evet yarın Allahın izniyle coiloverlarımıda takıyorum.. bi kaç kaporta işlemi var sonrasında muayne, ardından motorsal kısma geçip işi biraz heycanlandırmak istiyorum
İyi hocam sevindim bende benim arabaya çift çıkışlı remus egzoz alabilsem on numara olacak.
Sen tok ses istiyorsun sanırım :) inşallah alırsın hocam ekiplere dikkat
güncel++++
quote:
Sen tok ses istiyorsun sanırım :) inşallah alırsın hocam ekiplere dikkat
Hocam 500l yi genelde dizel olarak biliyorlar ekiplerin yanında sürekli 5000k lara çıkmadığım takdirde anlayacaklarını sanmam
Anladım :) şanslısın. Ben bir kere men yedim malesef varex yüzünden
araç çok şık görünüyor hakikaten
Aracın son halinin fotosu yok mu :) jantlar nasıl durdu merak ediyorum
Egzozu mahalle arasında açmayacağınızı varsayarak hayırlı olsun diyorum.
Bizde doğan l var, mümkün olduğunca orjinal olarak koruyoruz. En lüks aracın dikkat çekmediği kadar dikkat çekiyor. Sırf doğan sayesinde baya kişiyle tanıştık.