Şimdi Ara

tempra s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tempra s alıcam 7.500 buldum beyinsiz nasıl araba tavsiye edermisiniz 94 model

• benim hoşuma gidiyor bu arabalar ama gönlüne göre bişey al bence
  • Full aksesuarsız tempra diyebiliriz.

Sanırım sadece merkezi kilit ve elektrikli ön camlar olması lazım.
    Benim tavsiyem az daha verip klimalı ve hidrolik direksiyonlu olan SK-A modellerinden almanız.
  • Berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tempramı allahım düşman başına aman derim ben tempra s aldım 6 7 ay bindim ama omu bana bindi benmi ona bindim vallahi anlayamadım 2500 para harcadım neresine nasıl harcadım anlamadım en sonunda motor yag yaktığını anladık şanzuman dişlisimi ne varmış o değişmesi lazım ve sol ön tekerin oralardan ses geliyordu ustalar cözemedi veeeeeeeeeee sonunda mazda 323 glx 1600 19w ile kafa kafaya değiştik allaaaaaah o arkadaştan bin katlı razı olsun arkadaşlar tempranın temizi zartı zurtu yok tempra nın bir tek iyi yanı tipi on numara gerisi boooooş para tuzagı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdemir46

tempramı allahım düşman başına aman derim ben tempra s aldım 6 7 ay bindim ama omu bana bindi benmi ona bindim vallahi anlayamadım 2500 para harcadım neresine nasıl harcadım anlamadım en sonunda motor yag yaktığını anladık şanzuman dişlisimi ne varmış o değişmesi lazım ve sol ön tekerin oralardan ses geliyordu ustalar cözemedi veeeeeeeeeee sonunda mazda 323 glx 1600 19w ile kafa kafaya değiştik allaaaaaah o arkadaştan bin katlı razı olsun arkadaşlar tempranın temizi zartı zurtu yok tempra nın bir tek iyi yanı tipi on numara gerisi boooooş para tuzagı.

Sorunlarının kaynağı bulunamayabilen bi araba Tempra. Tipinin de yakışıklı olduğu söylenemez göreceli bişey ama..
  • Arka tasarımı hala hoşuma gider :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford ka vs Twingo
    8 yıl önce açıldı
    Mercedes S-Serisi Kaza ...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 94 model tempramızı 2004 yılında hareket halinde giderken vitesi boşa alıp direksiyonu sola çevirdiğimizde stop etmesinden dolayı sattık. kimse bulamadı nedenini. viteste sola çevirince bişey olmuyordu. boşta sağa çevirince de birşey olmuyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.